.....akias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 15 Νοέμβριος 2008 18:41:16 » |
|
Θέλω με πμ λεπτομέρεις αν έχει κανείς κανένα καλό γνωστό που αναλαμβάνει να περάσει το αμάξι ΚΤΕΟ.... 
|
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 122 PS.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
|
|
|
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Peugeot 106 Rallye 16V
|
Και σε μενα παιδια γιατι το κονε μου ειναι Δραμα και δεν με πολυβολευει. Αν παιζει ρολο το αμαξι δεν εχει φιμε αλλα καρτα καυσαεριων δεν βγαζει με τπτ και θορυβο ειναι πανω απ το κανονικο.
|
|
|
|
NoRWaY
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147
|
Το πρόβλημα με τα φιμέ πρόκειται να αντιμετωπίσω σε 1-2 βδομάδες και εγώ με το κτεο... Άντε να δούμε πόσο θα με τραβήξουν....
|
 Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
|
|
|
nikos-almera
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Nissan Almera
|
έχω ένα πολύ καλό κονέ εδώ καλαμαριά.είναι τσακαλάκι μεγάλο.το golf που είχα oταν΄ήταν να το μεταβιβάσουμε ηρθε το πήρε το πρωί και σε 2 ώρες μου το έφερε με περασμένο κτέο και την καινουρια αδεια μεταβιβασμένη..
πληροφορίες μόνο μέσω τηλ. 6977628864
|
|
|
|
.....akias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
βρηκα και εγώ κάτι λίγο ακριβό (170) αλλά δεν πάει ούτε το αμάξι.... 
|
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ 122 PS.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???
|
|
|
NoRWaY
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Να σε πω Νίκο. Εγώ χρειάζομαι έναν υπάλληλο ο οποίος θα πάρει το αμάξι μου να το κάνει έλεγχο και το μόνο που θέλω είναι να μην σηκώσει τα μπροστινά κατεβασμένα παράθυρα για να μην "καταλάβει" ότι είναι φιμέ (σε όλα τα άλλα το αμάξι είναι ΟΚ). Ο φίλος σου μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; αν ναι στείλε μου pm να μιλήσουμε... και θα τα βρούμε τα υπόλοιπα.... ευχαριστώ.....
|
 Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πριν λιγους μηνες ειδα στον ΚΟΚ.. οτι οταν εχεις δεξιο καθρεφτη(που ολα τα αυτοκινητα εχουν) τα πισω παραθυρα οπως και το πισω μπαμπριζ μπορεις να τα κλεισεις μεχρι και με λαμαρινες.. επισης στα παραθυρα του οδηγου και του συνοδηγου μπορεις να ελατωσεις την ορατοτητα εως και 75%!! τωρα ποσο φιμε εχεις δεν γνωριζω αλλα υπαρχει ενα μαγαζι(καπου στην Δελφων κοντα) που βαζει φιμε και ο τυπας εχει κονε με το απεναντι αστυνομικο τμημα και σου βγαζει χαρτι οτι ειναι νομιμα...και η συγκεκριμενη βεβαιωση ειναι δεκτη σε καθε ελενχο της τροχαιας αμα σε σταματησουνε και σε ΚΤΕΟ!! εβαλε φιμε ενας ξαδερφος σε ενα Corolla που εχει..και με το χαρτακι αυτο εχει σωθει και απο τις κλησεις αλλα και απο τον ηλιο το καλοκαιρι! για παραπανω πληροφοριες μπορω να μαθω και να σου πω αμα ενδιαφερεσαι..
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
πάντως αυτό το πράγμα,είναι απαράδεκτο. και μ ένα μου έδωσε βεβαίωση αυτός που μου τα έβαλε,και με έχουν γράψει 3 φορές. όσο για το ΚΤΕΟ Κώστα,έν έχεις πρόβλημα,έχω άνθρωπο ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
AXOXAoAxoaOXaOXOAxOAOXOAOAxoAxoAxoaoXoaxoaoXoaxoxoaoxoAoXaoxoaoX Γοριλα η υπογραφη τα εσπασε ΧΑΟαχοΑΟΧΟΑΟΧ Δες μουτρα ΧΟΑαΟΧχοααοχοαχοαοΧοΑχοαοΧαοΧ 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πάντως αυτό το πράγμα,είναι απαράδεκτο. και μ ένα μου έδωσε βεβαίωση αυτός που μου τα έβαλε,και με έχουν γράψει 3 φορές.
ειναι επικυρομενη απο αστυνομικο τμημα?? 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
nikos-almera
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
σήμερα άνοιξα και μια καλή πόρτα με ιδιωτικό κτέο.χωρις extra ''λαδ'ωματα'' και φακελάκια.
πληροφορίες στο παραπάνω τηλ
|
|
|
|
nikos-almera
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πάντως αυτό το πράγμα,είναι απαράδεκτο. και μ ένα μου έδωσε βεβαίωση αυτός που μου τα έβαλε,και με έχουν γράψει 3 φορές.
ειναι επικυρομενη απο αστυνομικο τμημα??  αν είναι ετσι αυτο με ενδοιαφέρει και μένα
|
|
|
|
|
|
|
|
NoRWaY
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ο Νίκος πολύ ωραίος.... ξηγήθηκε σπαθί το παιδί..... Τον καφέ θα προλάβουμε σίγουρα να τον πιούμε κάποια στιγμή. Πολύ εξυπηρετικοί στο ΚΤΕΟ...είδαν τα φιμέ μου, ρώτησαν αν είναι φιμέ (λες και δεν φαίνονται) τους είπα δεν ξέρω τους κοίταξε λίγο περίεργα και ο Νίκος και τέλος αυτό ήταν... Κανένας δεν είχε παράπονο μετά. Σ’ ευχαριστώ για το χρόνο σου Νίκο...... Θα τα πούμε και από κοντά ξανά......
|
|
|
|
|