|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
καταρχην να πω οτι η λεξη κοπροσκυλα ειναι πολυ αθωα για να τους χαρακτηρισει  μου το ειχαν κανει και εμενα παλιοτερα αλλα στο πορτ-μπαγκαζ  αλλα δε θελω τιποτα!!! μονο εναν να πιασω την ωρα που το κανει,θα τη πληρωσει για ολους τους αλλους,ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ  θα τον δεσω στο κοτσαδορο και θα τον κανω το γυρο της τουμπας  θα τον βαραω μεχρι να πεσω ξερος απο κουραση  στο θεμα μας ομως!! τη στιγμη που ουτε chips-away μπορεις να κανεις,η μονη επομενη λυση που μπορω να σκεφτω,ειναι αυτη http://www.magicstick.gr/ειναι αυτοκολλητα χρωματος,τα παραγγελνεις με βαση το κωδικο του χρωματος σου,τα κολλας και αυτα μετα απο 2-3 μερες,πολυμεριζονται πανω στο χρωμα σου και καλυπτουν τις γρατζουνιες!!! δυστυχως δεν εχω προσωπικη εμπειρια,καθως δεν υπαρχουν στο χρωμα μου.  απλα εμαθα οτι υπαρχουν απο συμφοιτητη μου,ο οποιος καλυψε ετσι γρατζουνια στο φτερο  ελπιζω να βοηθησα 
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Ειχανε χαρακωσει και του πατερα μου το αυτοκινητο στην πορτα του οδηγου...  Αυτο που εκανε ηταν να αγορασει ενα ειδικο "στυλο" με τον κωδικο του χρωματος του αυτοκινητου απο την αντιπροσωπεια. Προκειται στην ουσια για ενα πινελακι μικρο, με χρωμα. Το απλωνεις στις γραζουνιες και καλυπτεται η χαρακια. Τωρα για τα αυτοκολλητα δεν εχω προσωπικη εμπειρια...
|
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Νίκο εκανες ζημια στο βερνικι φιλος κατα πασα πιθανοτητα ....θα σου προτεινα αμεσως chips αλλα τωρα μαθαινω απο σενα οτι ισχυει κατι τετοιο... Βρες φανοποιο η μαγαζι με κερωματα εχουν αλοιφες αυτοι καποιον γνωστο δν εχεις?  ...μαλλον το πατησες πολυ και ανεβασε θερμοκρασια και την ακουσε το βερνικι το επαθα και γω μια φορα στον προφυλακτηρα
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
πανε διπλα απ ν διονυση(tuning club)πανω στην καραολη στον δημητρη!!κανει και καλες τιμες και σιγουρα θα στο κανει!!
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Ευχαριστω παιδια ,ηδη εχω 2-3 καλες προτασεις.Αυριο το μεσημερακι με βλεπω στην γυρα...αντε να δουμε Γαμω την τυχη μου.Μεγαλη κακια εχει ο κοσμος!!!
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
Βγαλτο , βαψτο ολο ξανα και τελειωσε η υποθεση
απλα ομορφα και ωραια .....
|
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ε οχι ρε φιλε τι αδερφες ειναι αυτες που χαρακωνουν αμαξια!!! Μιλαμε σε νιωθω πιστεψε με, κυιακη γυρναω απο βολο το παρκαρω 10 μετρα απο το σπιτι μου και την τεταρτη και ενω δεν ενοχλουσε εκει που ειχα παρκαρει μου χαρακωσαν το καπω γ@ μω το σπιτι τους. Ευτυχως η ασφαλιστηκη καλυπτει κακοβουλες ενεργειες και ελπιζω να το βαψω απο εκει. Οι παλιο μ@λ@κες που να τους κοπουν τα χερια ή μαλον οχι να τους πιασω να το ξανακανουν live δεν θα μεινει ουτε τριχα απο την παρτη τους σκατοκομπλεξικοι... Sorry για το μπινελικι αλλα...
|
''Have No Fear Greg Is Here''  Τελικα ρε φιλε εισαι παλιάρι! lol
|
|
|
Rossini
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Musō Shinden-ryū
|
|
 Ειπαν... “Τα αυτοκινητιστικα δυστυχηματα συμβαινουν γιατι οι σημερινοι οδηγοι τρεχουν πανω σε χθεσινους δρομους μεσα σε αυριανα αυτοκινητα με μεθαυριανη ταχυτητα”.
|
|
|
nikos_tt
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αυτά τα αυτοκόλλητα χρώματος τα δοκίμασε ένας φίλος μου και αποδείχτηκαν μεγάλη πατάτα,γιατί μετά από λίγες μέρες φαινόταν μεγάλου διαφορα στο χρώμα(ίσως από τα πλυσίματα,ήλιος και αλλα)
το καλύτερο είναι να το πας για βάψιμο τοπικά
|
|
|
|
|
Basp
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Hyundai Getz
|
ενα φιλαρακι με ασιμη bmw επαθε το ιδιο κ δεν αναλαμβαναν να του το διωρθωσουν στο chips away,εκει κοντα εχει αλλον εναν,ειναι απεναντι και διαγωνια απ το ντεπο,οπως περπατας στην βασιλησησ στα δεξια σου(10 μετρα πριν το φαναρι)βεβαια του φιλου μου ειχε και λακουβα και η τιμη που του ειπε ητν αν θημαμαι κοντα στα 100-150!τελικα το αφησε ετσι και ακομα βρηζει οποτε το θημαται....η λυση αν και δαπανηρη αν θες να μην θολωνεις οποτε κοιτας το αμαξι σου ειναι βαψημο ολο το καπο δυστηχως
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
ρε παιδια κανα 80-100 € θελει για να βαψεις καπω δεν συμφαιρει να πας και να κανουν μονο την γρατζουνια
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Ευτυχως η ασφαλιστηκη καλυπτει κακοβουλες ενεργειες και ελπιζω να το βαψω απο εκει. Υπαρχει ομως η συμμετοχη που ειναι κατ'ελαχιστο 300 ευρο οποτε δεν το γλυτωνεις απο κει 
|
|
|
|
leontas12
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Leon
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
|
Εισαι σιγουρος οτι στην chips-away δεν στο αναλαμβανουν? γιατι το καλοκαιρι ειχα παρομοιο περιστατικο στο rx8 και μου ειχε πει οτι μπορει να το κανει απλα πρεπει μια μερα να το αφησω εκει και να το παρω την επομενη λογο λεγαλης θερμοκρασιας απο την μηχανη μην σκασει το χρωμα.
|
ΤΡΕΧΩ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΣΗ....
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Ειχανε χαρακωσει και του πατερα μου το αυτοκινητο στην πορτα του οδηγου...  Αυτο που εκανε ηταν να αγορασει ενα ειδικο "στυλο" με τον κωδικο του χρωματος του αυτοκινητου απο την αντιπροσωπεια. Προκειται στην ουσια για ενα πινελακι μικρο, με χρωμα. Το απλωνεις στις γραζουνιες και καλυπτεται η χαρακια. Εγω πιστευω οτι ειναι καλυτερα ετσι...
|
|
|
|
|