IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
 |
« στις: 21 Νοέμβριος 2008 16:48:46 » |
|
στη Βουλγαρια ρε παιδια τι τιμες εχουνε τα αυτοκινητα???γνωριζει κανεις τι παιζει??...
Φθηνότερα μέχρι και κατά χιλιάδες ευρώ σε σχέση με συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. μπορεί να κοστίζει στη Βουλγαρία το ίδιο ακριβώς μοντέλο αυτοκινήτου, σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Ντνέβνικ". Μάλιστα, ορισμένοι από τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης το πληρώνουν ακόμη και στη διπλή τιμή, σε σχέση με τους "προνομιούχους" -από αυτή την άποψη- Βούλγαρους αγοραστές. Για παράδειγμα, το μοντέλο "Fabia" της αυτοκινητοβιομηχανίας Skoda πωλείται στη Βουλγαρία προς 8.700 ευρώ, έναντι 9.200 ευρώ στο Λουξεμβούργο (όπου εντοπίζεται η χαμηλότερη τιμή του μεταξύ των κρατών της ευρωζώνης) και 16.400 ευρώ στη Δανία. Το Fabia αποτελεί το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο για τους Βούλγαρους οδηγούς, παρουσιάζοντας σταθερά τις υψηλότερες πωλήσεις. Γενικά, η γειτονική χώρα φαίνεται ότι παρουσιάζει τις χαμηλότερες τιμές αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με εξαίρεση τα Ι.Χ πολυτελείας, όπου η τάση αντιστρέφεται: μια Mercedes S350 πωλείται προς σχεδόν 79.000 ευρώ στη Βουλγαρία, τη στιγμή που ο κάτοικος του Λουξεμβούργου μπορεί να την αγοράσει έναντι τιμήματος 70.200 ευρώ περίπου. Τα παραπάνω προκύπτουν από έρευνα που έγινε στη βουλγαρική αγορά, σε συνδυασμό με τα δεδομένα στα 25 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Για την καταγραφή του τοπίου στους "25" χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις τιμές λιανικής των 85 μοντέλων αυτοκινήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις. Σε ό, τι αφορά τη Βουλγαρία, αξιοποιήθηκαν δεδομένα από τους εισαγωγείς αυτοκινήτων της χώρας. Σύμφωνα με τη "Ντνέβνικ", η μεγάλη διαφορά στις τιμές προέρχεται από τα έξοδα, που οι φόροι προσθέτουν στην αρχική τιμή των καινούργιων αυτοκινήτων. Στη Βουλγαρία, τα πρόσθετα έξοδα είναι μόνο 20% (ο ΦΠΑ που πληρώνει ο αγοραστής), τη στιγμή που σε κάποια κοινοτικά κράτη το αντίστοιχο ποσοστό υπερβαίνει το 30%-50%. Πάντως, όπως προκύπτει από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στα περισσότερα από τα 10 νέα κράτη-μέλη της Ε.Ε, οι τιμές των αυτοκινήτων ελάχιστες ομοιότητες παρουσιάζουν με εκείνες που ισχύουν στην ανεπτυγμένη Δύση. Αυτό φαίνεται ότι αποτελεί δείγμα της πρόθεσης των αυτοκινητοβιομηχανιών να διατηρούν χαμηλότερες τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της πιο περιορισμένης αγοραστικής δύναμης στα κράτη αυτά.
|
|
|
|
blexo
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Nissan Navara
|
σε μαμα μορφη ειναι γρηγορο αλλα οχι και τιποτα εξωφρενικα δυνατο. με ενα προγραμματακι και εξατμιση γινεται πραγματικο Gt-R εκει θα ραβει κοσμο.
καταλαβα σαν τα μαμα rallye θα ειναι.lol... Αλεξη μην παρεξηγησε!! παντος αμα εχει βουλγαρικες πινακιδες....θα το εχει κανας ελληνας επιχειρηματιας! στη Βουλγαρια ρε παιδια τι τιμες εχουνε τα αυτοκινητα???γνωριζει κανεις τι παιζει??... αμα ειναι να ανοιξουμε κανα περιπτερο εκει και να δηλωνουμε τις Λαμπο και τις Φερραρι εκει!!  +1 Απλα το εκτελωνίζεις βουλγαρια αν έχεις καμμια επιχείρηση ή κάπου να το δηλώσεις!!! Εμεις πληρώνουμε νταβατζιλίκια και φορολογίες στον θεό για εισαγώμενα αυτοκίνητα..... 
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Απλα το εκτελωνίζεις βουλγαρια αν έχεις καμμια επιχείρηση ή κάπου να το δηλώσεις!!! Εμεις πληρώνουμε νταβατζιλίκια και φορολογίες στον θεό για εισαγώμενα αυτοκίνητα.....
Στην περίπτωση αυτή μπορείς και να μήν το εκτελωνίσεις, εαν όντως έχεις επιχειρήσεις ή μονιμη κατοικία στο εξωτερικό, όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι. Όμως ισχύει το εξής: Η διάρκεια παραμονής στο καθεστώς προσωρινής εισαγωγής-χρησιμοποίησης ορίζεται στους έξι (6) μήνες, συνεχείς ή όχι, ανά δωδεκάμηνο. Ειδικά, τα επιβατικά οχήματα που εισάγονται-μεταφέρονται προσωρινά από πρόσωπα με συνήθη κατοικία στο εξωτερικό, εφόσον δεν επανεξάγονται-επαναποστέλονται με τη λήξη της διάρκειας των έξι (6) μηνών, πρέπει να ακινητοποιούνται από την αρμόδια τελωνειακή αρχή, ύστερα από αίτηση του δικαιούχου, και να παραμένουν ακινητοποιημένα το λιγότερο έξι (6) μήνες και το ανώτερο είκοσι τέσσερις (24) μήνες. Για να μπορέσει ένα πρόσωπο, να κυκλοφορήσει εκ νέου το ακινητοποιημένο επιβατικό όχημα, πρέπει κατά το τελευταίο 12μηνο πριν από την αποσφράγιση του οχήματος να αποδεικνύει ότι είχε τη συνήθη κατοικία του στο εξωτερικό, δηλαδή ότι παρέμεινε ο δικαιούχος στο εξωτερικό επί εκατόν ογδόντα πέντε (185) ημέρες τουλάχιστον μετά τη σφράγιση του οχήματος. Αν το παραπάνω διάστημα των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών της τελωνειακής ακινητοποίησης παρέλθει, χωρίς το δικαιούχο πρόσωπο να φροντίσει για την με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο τακτοποίηση του οχήματος, τότε αυτό κηρύσσεται αζήτητο. Για τα επιβατικά οχήματα, που φέρουν ισχύουσα άδεια κυκλοφορίας προσωρινού τύπου άλλης χώρας, καταβάλλονται τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις τέλη κυκλοφορίας, από την ημέρα υπαγωγής τους στο καθεστώς της προσωρινής εισαγωγής. Για τα επιβατικά οχήματα που φέρουν ισχύουσα άδεια κυκλοφορίας κανονικής σειράς άλλης χώρας και με τη λήξη του αρχικού εξαμήνου κυκλοφορίας δεν επανεξάγονται-επαναποστέλονται, καταβάλλονται τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις τέλη κυκλοφορίας, για το χρονικό διάστημα που κυκλοφορούν πέραν του αρχικού εξαμήνου. Επιτρέπεται η εισαγωγή με το καθεστώς της προσωρινής εισαγωγής-χρησιμοποίησης και δεύτερου μεταφορικού μέσου από το ίδιο πρόσωπο, με την προϋπόθεση ότι τα οχήματα φέρουν ισχύουσα άδεια κυκλοφορίας κανονικής σειράς άλλης χώρας.
|
|
|
|
nikos_tt
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
στη Βουλγαρια ρε παιδια τι τιμες εχουνε τα αυτοκινητα???γνωριζει κανεις τι παιζει??...
Φθηνότερα μέχρι και κατά χιλιάδες ευρώ σε σχέση με συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. μπορεί να κοστίζει στη Βουλγαρία το ίδιο ακριβώς μοντέλο αυτοκινήτου, σύμφωνα τουλάχιστον με έρευνα που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Ντνέβνικ". Μάλιστα, ορισμένοι από τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης το πληρώνουν ακόμη και στη διπλή τιμή, σε σχέση με τους "προνομιούχους" -από αυτή την άποψη- Βούλγαρους αγοραστές. Για παράδειγμα, το μοντέλο "Fabia" της αυτοκινητοβιομηχανίας Skoda πωλείται στη Βουλγαρία προς 8.700 ευρώ, έναντι 9.200 ευρώ στο Λουξεμβούργο (όπου εντοπίζεται η χαμηλότερη τιμή του μεταξύ των κρατών της ευρωζώνης) και 16.400 ευρώ στη Δανία. Το Fabia αποτελεί το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο για τους Βούλγαρους οδηγούς, παρουσιάζοντας σταθερά τις υψηλότερες πωλήσεις. Γενικά, η γειτονική χώρα φαίνεται ότι παρουσιάζει τις χαμηλότερες τιμές αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με εξαίρεση τα Ι.Χ πολυτελείας, όπου η τάση αντιστρέφεται: μια Mercedes S350 πωλείται προς σχεδόν 79.000 ευρώ στη Βουλγαρία, τη στιγμή που ο κάτοικος του Λουξεμβούργου μπορεί να την αγοράσει έναντι τιμήματος 70.200 ευρώ περίπου. Τα παραπάνω προκύπτουν από έρευνα που έγινε στη βουλγαρική αγορά, σε συνδυασμό με τα δεδομένα στα 25 κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Για την καταγραφή του τοπίου στους "25" χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την τελευταία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις τιμές λιανικής των 85 μοντέλων αυτοκινήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις. Σε ό, τι αφορά τη Βουλγαρία, αξιοποιήθηκαν δεδομένα από τους εισαγωγείς αυτοκινήτων της χώρας. Σύμφωνα με τη "Ντνέβνικ", η μεγάλη διαφορά στις τιμές προέρχεται από τα έξοδα, που οι φόροι προσθέτουν στην αρχική τιμή των καινούργιων αυτοκινήτων. Στη Βουλγαρία, τα πρόσθετα έξοδα είναι μόνο 20% (ο ΦΠΑ που πληρώνει ο αγοραστής), τη στιγμή που σε κάποια κοινοτικά κράτη το αντίστοιχο ποσοστό υπερβαίνει το 30%-50%. Πάντως, όπως προκύπτει από την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στα περισσότερα από τα 10 νέα κράτη-μέλη της Ε.Ε, οι τιμές των αυτοκινήτων ελάχιστες ομοιότητες παρουσιάζουν με εκείνες που ισχύουν στην ανεπτυγμένη Δύση. Αυτό φαίνεται ότι αποτελεί δείγμα της πρόθεσης των αυτοκινητοβιομηχανιών να διατηρούν χαμηλότερες τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της πιο περιορισμένης αγοραστικής δύναμης στα κράτη αυτά. ολα τα παραπανω Ηλια ειναι αληθεια γιατι τα βλεπω καθε μερα. εχω να προσθέσω κάτι όμως τελείως γενικό.στη βουλγαρία upraxoun οι πολύ πλούσιοι και οι πολύ φτωχοί δεν υπάρχει μέση τάξη όπως και αρχίζει να γίνεται σε όλο το κόσμο αυτό.βλέπεις στην ελλάδα την εποχή της δραχμής όλοι είχαμε λ3φτ@.τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εδώ δεν τα βλέπουμε ούτε στα εξώφυλλα των περιοδικό .άσε που κυκλοφορούν και τις περισσότερες φορες σχεδόν πρώτα στη βουλγαρία. αυτό ήταν έτσι και πριν χρονια όχι από τώρα.το 90% της εκατό αυτόν όμως είναι σχεδόν καινούργια η τέλος πάντων μεταχειρισμένα από ιταλία και γερμανία.δεν έχουν τελωνεία λόγο ευρωπαϊκής ένωσης αλλα και το βασικό δεν χρειάζεται ανάλογα με το εισόδημα να δηλώνουν ακίνητα η κινητά. γιατί τα λ3φτ@ βγαίνουν από δουλειές που βρωμάνε. έχουμε και λέμε δηλαδή ένα αμάξι hummer για παράδειγμα 30.000 euro από γερμανία κάνει 31.000 με ταμπέλες στη βουλγαρία. παίζουν όμως και πολλά κλεμμένα και κομμένα αμάξια. αν είχα καλή κάμερα στο κινητό θα είχα κάνει θέμα στο forum στη βουλγαρία είδα και πιστέψτε με έχουν χορτάσει τα ματια μου και όλα αυτά μονο κάτω από το σπίτι μου δεν βάζω και στο δρόμο είδα 
|
|
|
|
|
blexo
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Η διάρκεια παραμονής στο καθεστώς προσωρινής εισαγωγής-χρησιμοποίησης ορίζεται στους έξι (6) μήνες, συνεχείς ή όχι, ανά δωδεκάμηνο. Ειδικά, τα επιβατικά οχήματα που εισάγονται-μεταφέρονται προσωρινά από πρόσωπα με συνήθη κατοικία στο εξωτερικό, εφόσον δεν επανεξάγονται-επαναποστέλονται με τη λήξη της διάρκειας των έξι (6) μηνών, πρέπει να ακινητοποιούνται από την αρμόδια τελωνειακή αρχή, ύστερα από αίτηση του δικαιούχου, και να παραμένουν ακινητοποιημένα το λιγότερο έξι (6) μήνες και το ανώτερο είκοσι τέσσερις (24) μήνες.
Για να μπορέσει ένα πρόσωπο, να κυκλοφορήσει εκ νέου το ακινητοποιημένο επιβατικό όχημα, πρέπει κατά το τελευταίο 12μηνο πριν από την αποσφράγιση του οχήματος να αποδεικνύει ότι είχε τη συνήθη κατοικία του στο εξωτερικό, δηλαδή ότι παρέμεινε ο δικαιούχος στο εξωτερικό επί εκατόν ογδόντα πέντε (185) ημέρες τουλάχιστον μετά τη σφράγιση του οχήματος. Αν το παραπάνω διάστημα των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών της τελωνειακής ακινητοποίησης παρέλθει, χωρίς το δικαιούχο πρόσωπο να φροντίσει για την με οποιονδήποτε νόμιμο τρόπο τακτοποίηση του οχήματος, τότε αυτό κηρύσσεται αζήτητο.
Καλά αυτό με τους 6 μήνες να το χεις ελλάδα και μετά να το πας τους αλλους 6 μήνες απο εκεί που το "πήρες" ειναι άλλο παραμύθι!! Ας μας πει ο king πως κυκλοφορούσε εδω το lancia με γερμανικές πινακίδες που δεν θυμάμαι να το ανέβαζε και να το άφηνε γερμανία 6 μήνες!!! 
|
|
|
|
blexo
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Στην περίπτωση αυτή μπορείς και να μήν το εκτελωνίσεις, εαν όντως έχεις επιχειρήσεις ή μονιμη κατοικία στο εξωτερικό, όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι.
Δλδ αν έχω ένα εξοχικό στο bansko στην βουλγαρία είμαι κοπλέ?...... 
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
Στην περίπτωση αυτή μπορείς και να μήν το εκτελωνίσεις, εαν όντως έχεις επιχειρήσεις ή μονιμη κατοικία στο εξωτερικό, όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότεροι.
Δλδ αν έχω ένα εξοχικό στο bansko στην βουλγαρία είμαι κοπλέ?......  νομίζω έτσι είναι
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Καλά αυτό με τους 6 μήνες να το χεις ελλάδα και μετά να το πας τους αλλους 6 μήνες απο εκεί που το "πήρες" ειναι άλλο παραμύθι!! Ας μας πει ο king πως κυκλοφορούσε εδω το lancia με γερμανικές πινακίδες που δεν θυμάμαι να το ανέβαζε και να το άφηνε γερμανία 6 μήνες!!!
Με την αστυνομία πρακτικά δεν έχεις πρόβλημα, εκεί που θα έχεις ειναι με το ΣΔΟΕ γιατί αν σε σταματήσουν κατα 99% θα γνωρίζουν τι πρέπει να κοιτάξουν. Οσων αφορά το 6μηνο, δεν ειναι 6 μεσα 6 έξω, απλά ισχύει ότι το μεγιστο συνεχόμενο διαστημα που μπορεί να παραμείνει το όχημα στην Ελλάδα ειναι 6 μήνες. Πρακτικά αδύνατον να διαπιστωθεί πλέον... Δλδ αν έχω ένα εξοχικό στο bansko στην βουλγαρία είμαι κοπλέ?......
πρέπει κατά το τελευταίο 12μηνο πριν από την αποσφράγιση του οχήματος να αποδεικνύει ότι είχε τη συνήθη κατοικία του στο εξωτερικό, δηλαδή ότι παρέμεινε ο δικαιούχος στο εξωτερικό επί εκατόν ογδόντα πέντε (185) ημέρες τουλάχιστον μετά τη σφράγιση του οχήματος.
|
|
|
|
blexo
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Δλδ αν έχω ένα εξοχικό στο bansko στην βουλγαρία είμαι κοπλέ?......
πρέπει κατά το τελευταίο 12μηνο πριν από την αποσφράγιση του οχήματος να αποδεικνύει ότι είχε τη συνήθη κατοικία του στο εξωτερικό, δηλαδή ότι παρέμεινε ο δικαιούχος στο εξωτερικό επί εκατόν ογδόντα πέντε (185) ημέρες τουλάχιστον μετά τη σφράγιση του οχήματος.
Οταν λες μετά την σφράγιση του οχήματος?? τι εννοείς?? Δηλαδή αν εγώ έχω ένα σπίτι και δηλώνω εκείνο σαν μόνιμη κατοικία αλλά κάνω τα ταξιδάκια μου στην ελλάδα δεν πειράζει  και αυτό πάλι δεν μπορούν να το διαπιστώσουν αν έμεινες όντως 185 μέρες στην βουλγαρία γιατί πλέον ταξιδεύεις και με ταυτότητα δεν χρειάζεται το διαβατήριο...  Υ.Γ. Εγώ που θέλω να αλλάξω το δίπλωμα μου απο ελληνικό σε αγγλικό στα δικαιολογητικά πού πρέπει να στείλω στην αστυνομία ειναι ένα αποδεικτικό οτι μένω στην αγγλία τουλάχιστον 185μέρες και αυτο αποδεικνύεται στην δικιά μου περίπτωση απο το 6μηνο συμβόλαιο του σπιτιού..  ..΄ναι αλλά εγώ πως να το κάνουμε θα γυρίσω για χριστούγεννα ελλάδα, δεν αναιρει αυτό όμως τπτ!!! Σωστά...?  (Μακάρι να πετύχει μήπως και γλιτώσουμε τους πόντους τουλάχιστον)
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Οταν λες μετά την σφράγιση του οχήματος?? τι εννοείς??
τα επιβατικά οχήματα που εισάγονται-μεταφέρονται προσωρινά από πρόσωπα με συνήθη κατοικία στο εξωτερικό, εφόσον δεν επανεξάγονται-επαναποστέλονται με τη λήξη της διάρκειας των έξι (6) μηνών, πρέπει να ακινητοποιούνται από την αρμόδια τελωνειακή αρχή, ύστερα από αίτηση του δικαιούχου, και να παραμένουν ακινητοποιημένα το λιγότερο έξι (6) μήνες και το ανώτερο είκοσι τέσσερις (24) μήνες.
Οπότε, μετά την ακινητοποίηση, για να το ξανακυκλοφορήσεις, πρέπει να αποδείξεις ότι το προηγούμενο 12μηνο, έμενες τουλάχιστον 185 μέρες στο εξωτερικό... Μπέρδεμα το ξέρω αλλά αυτό ισχύει... 
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ερωτηση: συνφωνα με τα λεγομενα σας δηλαδη μπορει καποιος να νοικιασει ενα σπιτι στη βουλγαρια με ενοικιο 10€ το μηνα (η τιμη ειναι υποθετικη) και να πηγενει για ενα καφε το μηνα καθε 6 μηνες για να μπουν οι αντιστοιχες υπογραφες και οι αντιστοιχες σφραγιδες??... αμα ειναι να γλιτωσεις το ελληνικο νταβατζηλικι δηλαδη συνφερει να πληρωνεις ενα οικονικο ποσο στην βουλγαρια και οχι τιποτα αλλο μπορεις να εχεις και diesel αυτοκινητο στο κεντρο της πολης!!
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Ερωτηση: συνφωνα με τα λεγομενα σας δηλαδη μπορει καποιος να νοικιασει ενα σπιτι στη βουλγαρια με ενοικιο 10€ το μηνα (η τιμη ειναι υποθετικη) και να πηγενει για ενα καφε το μηνα καθε 6 μηνες για να μπουν οι αντιστοιχες υπογραφες και οι αντιστοιχες σφραγιδες??... αμα ειναι να γλιτωσεις το ελληνικο νταβατζηλικι δηλαδη συνφερει να πληρωνεις ενα οικονικο ποσο στην βουλγαρια και οχι τιποτα αλλο μπορεις να εχεις και diesel αυτοκινητο στο κεντρο της πολης!! Ναι αλλα δεν ειναι τοσο απλο να αποδειξεις οτι ειναι μονιμη κατοικια σου απλως νοικιαζοντας ενα διαμερισμα... Δηλωνοντας μονιμη κατοικια θα πρεπει, λογικα, να κανεις και φορολογικη δηλωση σε αυτο το κρατος και συνεπως να πληρωνεις φορους (εκτος του αυτοκινητου), ασφαλειες (πχ αντιστοιχες του ΙΚΑ κλπ), νερο, ΔΕΗ, ΟΤΕ (τις αντιστοιχες εταιρειες του εξωτερικου), δηλαδη χρειαζεται, μεν, να εχεις δηλωμενη διευθυνση στο εξωτερικο απ' οπου θα φερεις το αυτοκινητο αλλα και να φαινεται οτι οντως διαμενεις εκει και απλως ερχεσαι στην Ελλαδα για τουρισμο, δουλεια κλπ. Τωρα αν για καποιον λογο αυτο σε βολευει να το κανεις (δεν ειναι και λιγοι αυτοι που το κανουν) τοτε το φερνεις το αμαξι και το κυκλοφορεις. Επισης μπορεις να κανεις και το αλλο... Αμα εχεις συζυγο που δεν ειναι απο Ελλαδα μπορεις πολυ πιο απλα να το φερεις με μετοικεσια το αυτοκινητο, ετσι ειναι σε ολα ελληνικο, πληρωνεις εδω, γλιτωνεις το τρεξιμο και απλα το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του/της συζυγου. Οσο για το πετρελαιο δεν ειμαι απολυτα σιγουρος, αλλα νομιζω οτι εφ'οσον ο νομος λεει οτι απαγορευεται η κινηση των πετρελαιοκινητων οχηματων εντος της πολεως, τοτε πιστευω πως ο,τι πινακιδες και να χεις απαγορευεται...
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
καταλαβα....παρε τ'αυγο και κουρεφτο!!... 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Ε ναι ειναι λιγο μπερδεμα... Αμα το ψαξεις παντως και σε συμφερει οικονομικα να το κανεις ετσι τοτε καντο! 
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ε ναι ειναι λιγο μπερδεμα... Αμα το ψαξεις παντως και σε συμφερει οικονομικα να το κανεις ετσι τοτε καντο!  βασικα μου εκατσε μια δουλεια απο εκει και γι'αυτο ρωταω!! τεσπα thanks για τις πληροφοριες... 
|
|
|
|
|