SpitMilk
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Fiat Uno Turbo
|
 |
« στις: 02 Δεκέμβριος 2008 16:36:19 » |
|
Βρηκα ενα uno 1.4 Τurbo παρατημενο εδο και πολυ καιρο. εψαξα και βρηκα τον ιδιοκτητη για να του αγορασω το uno για ανταλακτικα. μου ζητισε 500euro και το περνω οπως ειναι. δεν ειναι τρακαρισμενω ουτε καμμενο. Απλως δεν εχει μπροστα προφυλακτιρα και μασκα. στην θεση του ψυγειου λαδιου εχει πολλα ιπολυματα απο λαδια και δεν τον ρωτισα σε τι κατασταση ειναι η μηχανη.(μλκια μου) εχει μπακετ καθησματα,nice τιμονακι,τυπου BBS ζαντα αλλα μουφα μακρα 15",δεξια μερια με ψιλο γραντζουνιες....αυτα! το θελω για ανταλακτικα για το δικο μου. εκτος απο μηχανη τα εξωτερικα πραγματα ειναι σε καλη κατασταση. Να το Παρω?? Αξιζει τα λ3φτ@ αυτα??
|
|
|
|
|
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Peugeot 106 Rallye 16V
|
Αν θες κατι που αξιζει παρε ενα διαμερισμα ή μερικα χωραφια. Ολα τα αλλα ειναι καθαρα υποκειμενικα.
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εαν το θελεις για ανταλλακτικα, εννοειτε οτι αξιζει. 1 κρεμαριερα να παρεις και κανα 2 φυσουνες θα τα σκασεις τα 500 ευρω. Το μοτερ και διαλυμενο να ειναι τα περιφερειακα του θα αξιζουν.
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
Gynaikas
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Renault Clio
V for Veduza!!!
|
Με 500 ευρώ ούτε πόρτες καθίσματα δεν παίρνεις καινούρια!!! Εσυ με 500 έχεις 1 ακόμα uno spare!!! Απορώ γιατί δεν το έχεις πάρει ακόμα!!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ!!! Τα λ3φτ@ του θα τα βγάλει αν και πιθανότατα πιο μακροπρόθεσμα...
|
|
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
Και εγώ έτσι νομίζω. Αν έχεις που να το αποθηκεύσεις (και φυσικά να είναι "παροπλισμένο" και να μήν έχεις έξοδα) τότε πάνε πάρτο.
|
|
|
|
Rossini
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Musō Shinden-ryū
|
χαλαρά το παίρνεις..
|
 Ειπαν... “Τα αυτοκινητιστικα δυστυχηματα συμβαινουν γιατι οι σημερινοι οδηγοι τρεχουν πανω σε χθεσινους δρομους μεσα σε αυριανα αυτοκινητα με μεθαυριανη ταχυτητα”.
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
500 ευρω ειναι πολυ καλα γιατι και στην τελικη ανταλακτικα να το κανεις παλι κερδισμενος εισαι! 
|
|
|
|
Ninja
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Just Do It!!Duo PoweR!!
|
Mην το σκεφταισε καν ειναι σαν ν παιρνεις αλλο ενα μοτορι τζαμπατζε και σε αρκετα καλη κατασταση για τις δικες σου αναγκες!!!Παρτο πριν το προλαβει κανας αλλος!!! 
|

|
|
|
Hami
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
SpitMilk
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Fiat Uno Turbo
|
Οκ παιδες thank's για την Απαντηση σας!!! Την Δευτερα θα παω να το παρω! Κρεαμαριερα κοστιζει 90 ευρο new και οι φυσουνες καμια 50 ευρο το πολυ και οι δυο.το ξερω γτ εχω αλλαξει ηδη Thank's Again... 
|
|
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
500 για UNO? εδο 1000 ζηταω για το LANCIA μου κ δε φευγει!
|
|
|
|
|
|
|