R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 02 Ιανουάριος 2009 04:22:36 » |
|
Για δειτε..... Megane (8.16)
ASTRA (8.35)
Γρηγορος ο Γαλλος!!!! Δν εβρησκα χρονο απο το απλο το RS και εβαλα απο το R26R. Μεχρι στιγμης ειναι πιο γρηγορο απο Astra,Civic,Leon,Golf,Focus ST.... Αντε να δουμε το Focus RS οταν θα βγει..... Αν και πιστευω θα ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το Megane 
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πωωωωωωωωωω, πατημενες στροφες με 200+χμ... το ring ειναι το ονειρο μου...
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πολυ καλο πραγματικα και εντυποσιακο αλλα θεωρω λιγο ακυρο να το συγκρινεις με το opc, μιλαμε για ενα αμαξι με 225ps, μποκε, ημισλικ και 1250 κιλα εναντι 1400 που ζυγιζει το astra! http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Renault-M%C3%A9gane-2.0T-Renaultsport-R26-R/234170/Ακομα και το απλο megane ειναι ισως καλυτερο σε μια κλιστη πιστα απο το astra οποτε θεωρω ατοπη την συγκριση, θα ηταν ισως κατα την γνωμη μου καλυτερο να κανεις μια παρουσιαση για αυτο το αψογο δημηουργημα της renault χωρις συγκρισεις με κατι τοσο ανομιο οσο μια απλη εκδοση δρομου Φιλικα παντα 
|
''Have No Fear Greg Is Here''  Τελικα ρε φιλε εισαι παλιάρι! lol
|
|
|
R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πολυ καλο πραγματικα και εντυποσιακο αλλα θεωρω λιγο ακυρο να το συγκρινεις με το opc, μιλαμε για ενα αμαξι με 225ps, μποκε, ημισλικ και 1250 κιλα εναντι 1400 που ζυγιζει το astra! http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Renault-M%C3%A9gane-2.0T-Renaultsport-R26-R/234170/Ακομα και το απλο megane ειναι ισως καλυτερο σε μια κλιστη πιστα απο το astra οποτε θεωρω ατοπη την συγκριση, θα ηταν ισως κατα την γνωμη μου καλυτερο να κανεις μια παρουσιαση για αυτο το αψογο δημηουργημα της renault χωρις συγκρισεις με κατι τοσο ανομιο οσο μια απλη εκδοση δρομου Φιλικα παντα  Συγκρινα τις Top εκδοσεις των αυτοκινητων.Η μια εταιρια κανει μια σπεσιαλ εκδοση με μπλοκε ξηλωμενο πλαστικα τζαμια ημισλικ και η αλλη ασχολιτε με αυτοκολιτα και ζαντες.Καλο και το αστρα.Δν μπορω να πω.Και στημενο καλα ειναι και πολυ γρηγορο ειναι(και μπορεις να το κανεις αλλο τοσο) αλλα το Megane ειναι ξεχωριστο......
|
|
|
|
|
R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Οντως κανει πολυ οραιο θορυβο.Φοραει εξατμιση τιτανιου renault sport.Οσο για το ΟPC εγω ξερω οτι στριβουν...
|
|
|
|
|
makinen
PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2000 BMW 3 Series
Παντα θελει κοπο...
|
Και εγω ξερω οτι δεν στριβουν οντως...torque steer....
|
|
|
|
|
|
giosakhs
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1988 Nissan Sunny
hate hybrid
|
Πολυ ωραιο στην πιστα το renault αλλα δεν θα εδινα ποτε τοσα λ3φτ@ για να παρω ενα αυτοκινητο 2θεσιο-hachback το οποιο ειναι πραγματικα ασχημο  ειπαμε κανουμε καγκουριες στα παλιοαμαξα μας! Αντιθετα το astra ειναι πανεμομορφο κ σου προσφερει ολες τις χλιδες σε σχεση με το r26r Κ για οσουν λενε οτι τα opc δεν στριβουν ας δουν λιγο στο Ελληνικο πρωταθλημα του gtcc κ atcc
|
tps 100% 
|
|
|
|
|
giosakhs
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
hate hybrid
|
Σε μενα απευθηνεσαι? Αν ναι δν τα συγκρινω εγω γιατι πολυ απλα δν ανοιξα εγω το topic! 
|
tps 100% 
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
Κ για οσουν λενε οτι τα opc δεν στριβουν ας δουν λιγο στο Ελληνικο πρωταθλημα του gtcc κ atcc
μαλλον σε ρωραει πανω σε αυτα τα λεγομενα σ!!
|
|
|
|
R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Εσυ δν εχεις τετοια προβληματα 
|
|
|
|
|
R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πολυ ωραιο στην πιστα το renault αλλα δεν θα εδινα ποτε τοσα λ3φτ@ για να παρω ενα αυτοκινητο 2θεσιο-hachback το οποιο ειναι πραγματικα ασχημο  ειπαμε κανουμε καγκουριες στα παλιοαμαξα μας! Αντιθετα το astra ειναι πανεμομορφο κ σου προσφερει ολες τις χλιδες σε σχεση με το r26r Κ για οσουν λενε οτι τα opc δεν στριβουν ας δουν λιγο στο Ελληνικο πρωταθλημα του gtcc κ atcc Ε οχι και ασχημο το Megane  Υπαρχει και το απλο το R26 που εχει ολες τις χλιδες και παλι ειναι πιο γρηγορο απο το OPC.Ο μονος λογος που δν θα επαιρνα το R26R ειναι οτι δν βελτιωνετε ευκολα σε αντιθεση με το OPC
|
|
|
|
|
giosakhs
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
hate hybrid
|
Ε οχι και ασχημο το Megane  Υπαρχει και το απλο το R26 που εχει ολες τις χλιδες και παλι ειναι πιο γρηγορο απο το OPC.Ο μονος λογος που δν θα επαιρνα το R26R ειναι οτι δν βελτιωνετε ευκολα σε αντιθεση με το OPC Σιγουρα το θεμα ομορφιας του καθε αυτοκινητου ειναι καθαρα θεμα γουστου του καθενος! Σιγουρα υπαρχει κ το απλο r26 απλα για αυτα ξεκινησε η συζητηση! Μην ξεχναμε οτι υπαρχει κ το πολυ δυνατο mazda 3mps δεν ειναι γρηγορο στην πιστα αλλα εχει πολυ ροπη κ σιγουρα δεν δειχνει σπορ χαρακτηρα σε σχεση με τα υπολοιπα!
|
tps 100% 
|
|
|
|