MyCarClub
20 Μάιος 2012 13:47:04 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Subaru Manifesto  (Αναγνώστηκε 200 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 14 Ιανουάριος 2009 14:04:22 »

Παραθετω ενα μυνημα που εγραψε ο φιλος nicolastyperv5 (το ασπρομαυρο ιμπρεζα που εγραψε 1.28 στις σερρες) και πιστευω οτι με αντιπροσωπευει απολυτα και σιγουρα για πολλους αλλους, ο καθενας για το αυτοκινητο του.

ερχονται στιγμες που θελουμε να παρουμε τ αυτοκινητα μας και να τα πεταξουμε στα σκουπιδια! Στιγμες που η υπομονη εξαντλειται. Στιγμες που η λογικη δε σ αφηνει να συνεχισεις το ξοδεμα χρhμ@των και τη σπαταλη ατελειωτων ωρων σε αυτο που λεγεται αυτοκινητο..και στη περιπτωση μας στο σουμπαρου.

η αληθεια ειναι οτι ολοι μας εχουμε ενα θεμα μεγαλο. στον εγκεφαλο συγκεκριμενα! οσο και αν παιδευομαστε, οσα και αν πληρωνουμε, οσες και αν ειναι οι ωρες στο συνεργειο, οσες ζημιες και αν παθουμε..συνεχιζουμε!

δε ξερω πως αισθανεστε εσεις..αλλα εγω επιβεβαιωνω τη μουρλα μου με το αθλημα..μεσα απο τις σκεψεις και το μνμ μου αυτο..

ξυπναω το πρωι και βλεπω το αυτοκινητο μου φευγοντας για τη δουλεια. Καθε πρωι ενθουσιαζομαι! Καθε πρωι λεω απο μεσα μου ΄τι κουκλι ειναι αυτο το πραγμα'Question Μου ξυπναει καθε διαθεση να το φανταστω σε μια πιστα να στριβει δυνατα και να γραφει χρονους!

Καθε φορα που το θεριο παρει μπροστα, ακους τις βαλβιδες, το μοτερ, την εξατμιση και αισθανεσαι σαν οδηγος αγωνων. Το προσεχεις, το ζεσταινεις, το ανοιγεις και σε καθε πατημα του γκαζιου μονο αδρεναλινη και ενθουσιασμος με την αισθηση που ελαχιστα αυτοκινητα μπορουν να σου μεταφερουν!

Στοχος δεν υπαρχει. Ο,τι και να πετυχουμε παντα θα κοιταμε παραπερα! Δυναμη, στησιμο, ηλεκτρονικα, μηχανικα, λαστιχα, εμφανιση, αεροδυναμικη..αααααααααααααααααα!

Η βελτιωση και η οδηγηση ειναι δυο πραγματα που εμεις τα ζουμε καθε μερα! Τι ομορφοτερο απο το να μορφωνεσαι επι θεματων βελτιωσης και να παρακολουθεις το αυτοκινητο σου (αλλα και να συμμετεχεις) να γινεται ολοενα και καλυτερο!? Αλλα μετα? Πας στη πιστα και το αυτοκινητο σου μιλαει! Ειναι μια σχεση παθους! Βελτιωνομαστε σαν οδηγοι μαζι με τ αυτοκινητο μας! Γι αυτο καθε αυτοκινητο ειναι συνυφασμενο με τον ιδιοκτητη του!

Παθος θα πει οτι βλεπουμε σουμπαρου στο δρομο και δε μπορουμε να ξεκολλησουμε! Το κοιταμε απο πανω μεχρι κατω ειτε ειναι 1600 ειτε ειναι wrc! Ειναι οταν οπου πας, σε φανταζεσαι μαζι με το σουμπαρου σου. Οποια διαδρομη δεις, θες να εχεις το σουμπαρου μαζι σου! Παθος για αυτο το αυτοκινητο σημαινει οτι αν σου δωσουμε ενα Μ3 η ενα πορσε για να δωσεις το σουμπαρου σου..ξερεις οτι δε θα σε καλυψει οπως το σουμπαρου.

Μακαρι να μας δινεται απλοχερα υγιεια και οικονομικη ανεση..και ειμαι σιγουρος πως η διαθεση μας για το μηχανοκινητο αθλητισμο δε θα σβησει ποτε!
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #1 στις: 14 Ιανουάριος 2009 14:12:33 »

αμα εισαι πραγματικα λατρης της αυτοκινησης ετσι οπως τα λεει ειναι!!... Cool
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: