General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 27 Ιανουάριος 2009 15:14:32 » |
|
Αγαπητοί σύμμαχοι,
γνωρίζει μήπως κάποιος ένα αυτοκίνητο 1.8 λίτρων που κοστίζει 13Κ στην Ναζιστική Γερμανία, ποιά θα είναι η τελική τιμή του στην Ελλάδα μετά τον εκτελωνισμό;
στο mobile.de έχει τιμή γύρω στα 13Κ.
Με στρατιωτικούς χαιρετισμούς, General Dwight D. Eisenhower
|
Surrender is NOT an option
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
τι εχτρα εχει πανω??τι χρονολογιας ειναι??αυτα θα παιξουν ρολο στην τελικη τιμη τ!!καπιος πιο ειδημων θα ε απαντησει αν τ δωσεις περισσοτερα στοιχεια!!
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Στρατηγέ, λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω στην Συμμαχική Διοίκηση,για υποστήριξη τις εχθρικής οικονομίας μέσω συναλλαγής με ναζιστικά γουρούνια... Παρ'όλα αυτά,υπάρχει ελπίδα να γλιτώσετε την καθαίρεση,αν στραφείτε προς αγορά ενός Willys Jeep M38A1... Over and out 
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Περίπου 5-6 χιλιάρικα τελωνείο.
|
|
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
κοιτάω για pajero pinin δεν νομίζω να έχει τίποτα ιδιαίτερο πάνω. είδα κάτι pinin με κλίμα αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Δεν έχουν οθόνες και τέτοια. απλά θέλω να ξέρω + πόσο να υπολογίζω στα 13000 με 1.8 λίτρα ο κινητήρας. Ας πούμε full extra για να έχουμε το πάνω όριο. έχω ακούσει από έναν φαντάρο τον οποίο έστειλα στο μέτωπο να ανιχνεύει νάρκες (με το πόδι όχι με μηχάνημα  ) ότι ο κυβισμός είναι αυτός ο οποίος καθορίζει το ποσό του εκτελωνισμού και όχι τα έξτρας. TOP CONFIDENTIAL
Υποστράτηγε turbanthropos με παρεξήγησες. Η αγορά γίνεται για λόγους καθαρά κατασκοπείας. Πρέπει να γνωρίζουμε εκ των έσω τις μηχανές του εχθρού.
END OF TRANSMISSION-EDITED Kazama είναι στάνταρ; ή έτσι νομίζεις;
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αυτο που ειπε ο καζαμα ηταν εντελως ακυρο, καπου εχω γραμμενο ενα πληρες οδηγο εισαγωγης αυτοκινητου απο γερμανια. διαβασε τον, ξαναδιαβασε τον δευτερη φορα και μετα εαν εχεις καποιο προβληματισμο ευχαριστως να σε βοηθησω.
Και για οποιον ξαναστειλει πμ χωρις να διαβασει τον οδηγο μου παρα μονο ρωτωντας "θελω αυτο κανει τοσο, ποσο τελωνειο?" πολυ απλα θα τον αγνοησω.
Στρατηγε δεν παει σε σενα αυτο, αλλα οταν ειχα φτιαξει τον οδηγο αντι να τον διαβαζουν και να βγαζουν λυση, ενα σωρο κοσμος απλως μου εστελνε πμ, για να τα υπολογιζω εγω...
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
cyberguy πού μπορώ να τον βρώ τον οδηγό;
EDITED - Πέρασα από όλα τα posts σου από το profile σου και δεν βρηκα τίποτα. Βέβαια επειδή είναι πάρα πολλά περνούσα λίγο βιαστικά, αλλά δεν νομίζω να μου ξέφυγε
|
|
|
|
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
-EDITED Kazama είναι στάνταρ; ή έτσι νομίζεις;
Στρατηγέ με όλο το θάρρος όταν λές αμάξι από Γερμανία 1800cc που κοστίζει 13Κ και περιμένεις απάντηση για τελωνείο έτσι σου απαντάω στο περίπου! 
|
|
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δύο είναι τα βασικά στοιχεία για την εύρεση της τιμής εισαγωγής :
1. Εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου.
2. Χρόνια κυκλοφορίας.
3. Διανυθέντα χιλιόμετρα.
4. Κυβισμός (καθορίζει το τέλος ταξινόμησης)
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Δύο είναι τα βασικά στοιχεία για την εύρεση της τιμής εισαγωγής :
2. Χρόνια κυκλοφορίας.
ξεχασες σε ποιο EURO ανηκει.
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
ShaRky™
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Opel Vectra
In loving Memory of President..
|
2. Χρόνια κυκλοφορίας.
Όταν λέμε 2 εννοούμε 4? Εγώ που ασχολούμαι πάντως που έχω μάντρα και κάνω εισαγωγές αυτοκινήτων απο Ε.Ε. δε μιλάω.. έτσι να κόψετε το λαιμό σας.. 
|
|
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 ναι έβαλα 2 κατά λάθος, το είδα εγκαίρως μεν αλλά δεν το διόρθωσα! cyberguy σωστος. ναι οντως αυτό το ξέχασα πάντως τα site που ποστάρατε πιο πάνω είναι πολύ ξεκάθαρα για το τί ακριβώς συμβαίνει. σας ευχαριστώ πολύ να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα. την εργοστασιακή αξία του αυτοκινήτου (αυτή δεν είναι η χονδρική τιμή πώλησης;) πώς μπορούμε να τη βρούμε;;;
|
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Και για οποιον ξαναστειλει πμ χωρις να διαβασει τον οδηγο μου παρα μονο ρωτωντας "θελω αυτο κανει τοσο, ποσο τελωνειο?" πολυ απλα θα τον αγνοησω.
LOOOOOOOOOOL!!! Σωστόστ!!! Ναι ρε το καταλαβα ότι δεν πήγαινε σε μένα, εγώ δεν σου έστειλα πμ :-)
|
|
|
|
|