cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 26 Φεβρουάριος 2009 23:39:11 » |
|
διαβαστε τις 2-3 πρωτες σελιδες του thread.μετα δεν θα ξεκολλησετε μεχρι το τελος...προκειτε για εναν ισπανο βελτιωτη που φτιαχνει ενα Mitsu eclipse με σκοπο 900 αλογα και 10.000 στροφες.... ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ αυτα που κανει, μιλαμε σωληνωσεις intercooler απο σωληνες για νερο, βαφει το αμαξι μαζι με καλωδια, ταμπλο κτλλ Σας εγγυωμαι θα γελατε για πολυ ωρα http://www.lancerregister.com/showthread.php?t=224101 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
NL
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Μαυρο και να γυαλιζει
|
Αυτο αμα το πάω ως το τέλος θα με βρουν σκασμενο απο τα γέλια  Μα καλα που το ξετρυπωσες αυτο?
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
η βαφη στο καπακι ειναι Θ-Ε-Ι-Κ-Ι-Α. και δε κανω πλακα  μου αρεσε πολυ!!! παροτι συνεχιζω να διαβαζω τις σελιδες,πιστευω οτι στο τελος θα τα καταφερει,παρα το ''κραξιμο'' ολων  τρελο γελιο δεν εβγαλα (εχω δει πολυ χειροτερα πραγματα στη ζωη μου),παντως εχει πλακα  παω να δω τι θα γινει στη συνεχεια 
|
|
|
|
|
NL
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Μαυρο και να γυαλιζει
|
Φιλτροκουτι ειναι όλα τα λ3φτ@ με μπακλαβοτη λαμαρινα  Αν δουλεψει αυτο στο τελος ειλικρινα θα μεινω αφωνος
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
διαβαζοντας ολα τα σχολια μεχρι τελους,εχω να πω!! 1)πατεντα RULEZZZZZ  2)πλακα-πλακα ωραιες κολλησεις και σωληνωσεις εκανε  3)τελικα μια χαρα το αμαξι και στο τελος εδειξε πολυ καλο  4)αποδειξη οτι δε θελει κοπο,θελει τροπο  5)ποιος ψηνεται να το δοκιμασουμε και στο δικο του αμαξι? 
|
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
χαχαχα ο τυπος δεν την παλευει φραουλα... χαχαχα χαχαχαχαχα
ελεουρα
|
///Motorsport
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
διαβαζοντας ολα τα σχολια μεχρι τελους,εχω να πω!! 1)πατεντα RULEZZZZZ  2)πλακα-πλακα ωραιες κολλησεις και σωληνωσεις εκανε  3)τελικα μια χαρα το αμαξι και στο τελος εδειξε πολυ καλο  4)αποδειξη οτι δε θελει κοπο,θελει τροπο  5)ποιος ψηνεται να το δοκιμασουμε και στο δικο του αμαξι?  που το ειδες οτι δουλεψε? την πρωτη φορα πεταξε καποια φλαντζα και την 2η εσπασε η φτερωτη του τουρμπο. 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
επισης η πατεντα με τη χοανη απετυχε,καθως και οι σωληνωσεις εχαναν,επιπλεον χρειαστηκε και λιγη λειανση το δισκοπλατω για να χωρεσει  αλλα αυτα ειναι τα ωραια του D.I.Y  Ρε Κιζαφ την παλευεις???
νικολακη αγορι μου,το εχω πει 666 φορες!!!! ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ!!!!  σας αγνοω ολους!!! εμενα μου αρεσε  και το βιντεακι στο τελος,ολα τα λ3φτ@

|
|
|
|
|
d16z6
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
The power Of Dream H......
|
επισης η πατεντα με τη χοανη απετυχε,καθως και οι σωληνωσεις εχαναν,επιπλεον χρειαστηκε και λιγη λειανση το δισκοπλατω για να χωρεσει  αλλα αυτα ειναι τα ωραια του D.I.Y  νικολακη αγορι μου,το εχω πει 666 φορες!!!! ΔΕ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ!!!!  σας αγνοω ολους!!! εμενα μου αρεσε  και το βιντεακι στο τελος,ολα τα λ3φτ@ http://www.youtube.com/watch?v=49DZ4s5PAOU   +1000
|
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
το μονο που ζηλεψα ηταν το μεταλικο μπλε που εβαψε το καπακι τον εκκεντροφορων.... εχει κανεις κωδικο?
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
ακομα και τα πενταλ εβαψε ο καθυστερημενος..χαχαχα
δωστου σπρει και αστον να βαφει..
|
///Motorsport
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
το μονο που ζηλεψα ηταν το μεταλικο μπλε που εβαψε το καπακι τον εκκεντροφορων.... εχει κανεις κωδικο?
+69  το λατρεψα αυτο το χρωμα 
|
|
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Πρεπει να τον λυθοβολησουμε δημοσια  Δηλαδή να του πετάμε αντί για λίθους(λιθοβολήσουμε),τον Τιτάνα Λύθο; 
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
|