V@SIL@T@K@KIS
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 22 Μάρτιος 2009 23:26:07 » |
|
ρε παιδια τι εχετε να πειτε για τ hyuindai..θελει να το παρει η μανα μου εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο με αυτα τα λ3φτ@?
|
|
|
|
|
GOLF2 PBN
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
0-400 13.6sec 187km
|
εγω ξερω οτι τα χιουνται ειναι τα πιο αξιοπιστα 
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
φιλαρακι εαν μπεις στην σελιδα του αουτο τριτη θα δεις οτι τα χιουνται βρισκονται στην λιστα με τα πιο αξιοπιστα της αγορας.παρτο με 1000.εχω πολλους πελατες με ι30 κατευχαριστημενους.value for money λοιπον!
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
για αυτα που παρεχει σε αυτη την τιμη ειναι μια χαρα για την μητερα σου!! αλλα δεν σου συνιστω να το περνεις και εσυ γιατι θα ψιλοξενερωσεις... 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
V@SIL@T@K@KIS
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ναι ρε φιλε το ξερω οτι απο γκαζι ειναι πσωφιο αλλα εχο ακουσει οτι οι τελικεσ τ ειναι καλες....ετσι και αλλιος δεν τ 8ελο για γκαζι κατι αξιοπιστο και οικονομικο.... ευχαριστο για σχολιο (thanx)
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
αξιοπιστο και οικονομικο....πατρο και εισαι σιγουρος για αυτα..... 
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
αξιοπιστο και οικονομικο....πατρο και εισαι σιγουρος για αυτα.....  +1 ετσι απλα..
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Είναι τίμιο αυτοκίνητο Mε επίσης καλό εξοπλισμό 
|
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
ρε παιδια τι εχετε να πειτε για τ hyuindai..θελει να το παρει η μανα μου εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο με αυτα τα λ3φτ@?
Το εχει παρει ο θειος της γυναικας μου και ειναι ΠΟΛΥ ευχαριστημενος.Καλες επιδοσεις για 16αρι ανετο και οικονομικο.
|
|
|
|
NL
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Μαυρο και να γυαλιζει
|
Δες και το ΚΙΑ CEED.Ιδιο αμαξι διαφορετικος σχεδιασμος 
|
|
|
|
|
V@SIL@T@K@KIS
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
φιλε το ειδα με χαλαει λιγο το εσωτερικο του και γενικα καλυτερο εξοπλισμο το Ι30 (απο κια μονο proceed αξιζει)thanx για το comment
|
|
|
|
|
road_rani
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
OPEL CORSA 1.2 65HP
|
φιλαρακι αν ειναι για την μητερα σου ειναι καλο αν ειναι να το περνεις και εσυ για να το πινεις δεν ειναι καλο. οντως ειναι ενα αυτοκινητο που για τα λ3φτ@ του και τον εξοπλισμο του ειναι παρα πολυ καλο. εγω σου λεω να το παρει αντε και καλοταξιδο 
|
μικρη μου βαλβιδοπνιχτρα ελα να σε κανω το μεγαλο servise.
|
|
|
|