Rossini
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Musō Shinden-ryū
|
 |
« στις: 27 Μάρτιος 2009 09:41:35 » |
|
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!!!!!
Γυρνάτε στο αυτοκίνητο σας μετά από ψώνια και περπατάτε στο χώρο στάθμευσης, Ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητό σας και μπαίνετε μέσα. Αρχίζετε τη μηχανή και βάζετε όπισθεν. Όταν εξετάζετε τον καθρέφτη παρατηρείτε ένα κομμάτι χαρτί που υπάρχει στη μέση του οπίσθιου παραθύρου ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ Ή ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ. Έτσι, ξεκλειδώνετε τις πόρτες σας, και βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας για να αφαιρέσετε εκείνο το έγγραφο που εμποδίζει την οπτική σας. Όταν φθάνετε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας, εμφανίζεται από το πουθενά κλέφτης που ορμά, μπαίνει στο αυτοκίνητό σας, το παίρνει και φεύγει!!! Φυσικά το πορτοφόλι ότι σας είναι ακόμα στο αυτοκίνητο. Τώρα ο κλέφτης έχει το αυτοκίνητό σας, τη διεύθυνση κατοικίας σας, τα χρhμ@τά σας, & τα κλειδιά σας. Το σπίτι σας & ολόκληρη η ταυτότητά σας είναι στα χέρια του. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΛΟΠΗΣ!!!!! Εάν δείτε ένα κομμάτι του χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, οδηγήστε μακριά και μετά αφαιρέστε το έγγραφο. Ελπίζω ότι θα διαβιβάσετε αυτό στους φίλους και την οικογένεια, ειδικά στις γυναίκες. Ένα πορτοφόλι περιέχει όλα τα είδη προσωπικών εγγράφων πληροφοριών και προσδιορισμού και βεβαίως δεν θέλετε αυτά να περιέλθουν σε λανθασμένα χέρια.
|
 Ειπαν... “Τα αυτοκινητιστικα δυστυχηματα συμβαινουν γιατι οι σημερινοι οδηγοι τρεχουν πανω σε χθεσινους δρομους μεσα σε αυριανα αυτοκινητα με μεθαυριανη ταχυτητα”.
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Εάν δείτε ένα κομμάτι του χαρτί στο πίσω παράθυρό σας, οδηγήστε μακριά και μετά αφαιρέστε το έγγραφο.
H κανουμε εναν ελεγχο πριν μπουμε μεσα..
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πιασαν εναν επιδοξο κλεφτη ετσι στον σκλαβενιτη στην νεα φιλαδελφεια. οταν βγηκα απο το σουπερ μαρκετ ηδη ετρωγε επι 10 λεπτα ξυλο. πηγε να κλεψει γυναικα (ενα Α4) αλλα για κακη του τυχη ο αντρας της ειναι ασφαλιτης και την περιμενε με την μηχανη να φυγουν μαζι. τον βαρουσαν 4 ατομα ταυτοχρονα!!!
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
@cyberguy: Oπως το βλεπω το σκηνικο,ακομα θα βαρανε  δεν το λυπαμαι κιολας.. μπραβο σ αυτους που βαρουσαν! 
|
....
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
στην αμερικη ειναι της μοδας κατι παρομοιο.... δενουν στο πισω μερος του αμαξιου,αδεια κουτακια αναψυκτικου.... μολις ξεκινησεις,ακους τον μεταλλικο ηχο και σταματας να δεις τι γινεται.... και τσουυπ,πεταγεται ενας μεσα στο αμαξι και στο κλεβει 
|
|
|
|
|
queen_corvette
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
...ο παράδεισος δεν έχει ευνοουμένους...
|
Εγώ το έχω πει. Ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου να δω άνθρωπο σε ερημική τοποθεσία, θα περάσω από πάνω θα φύγω και μετά θα καλέσω το 166.... Έχουμε ξεφύγει, η εγκληματικότητα είναι στα ύψη, ο κόσμος τρελαίνεται...  βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό... 
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
Εγώ το έχω πει. Ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου να δω άνθρωπο σε ερημική τοποθεσία, θα περάσω από πάνω θα φύγω και μετά θα καλέσω το 166.... Έχουμε ξεφύγει, η εγκληματικότητα είναι στα ύψη, ο κόσμος τρελαίνεται...  βοήθεια στον άμαχο πληθυσμό...  ελα θεσσαλονικη για να μπορω να σε προστατεψω  οντως παιδια,σε ερημικη τοποθεσια,δε σταματατε ΠΟΤΕ.!!!!!!
|
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ενα χερι ξυλο πρεπει να τους δινουνε...να δουμε μετα με ποιο τροπο θα κλεβουνε!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
καημενε κοσμα.. αμα παθεις τπτ δεν προκειται κανενας να σταματησει... 
|
///Motorsport
|
|
|
|
|
|
GreekDrift
Επισκέπτης
|
Παιδια εγω θυμαμαι μια φορα που γυρνουσαμε με τον γαμπρο μου και την αδερφη μου απο Φλωρινα και ο γαμπρος μου βιαζοτανε και πατησε λιγο παραπανω το γκαζι..ε τελως παντων πηγαιναμε κανονικα χωρις προβλημα αλλα καποια στιγμη ενα polo εκει που κανει λιγο ακρη για να περασουμε καμια 100 μετρα πιο κατω ερχεται,κανει προσπεραση και μπαινει μπροστα μας και αρχηζει να πλακωνεται στα φρενα να ξαναπαταει γκαζι και να ξαναπαταει φρενο...ο τυπος λιγο πιο κατω εστριψε σε εναν ερημικο δρομο αλλα ο γαμπρος μου παλι καλα δεν τον ακολουθησε(βασικα επειδη βιαζοταν αλλιως θα πηγαινε να τον σπασει στο ξυλο  ) και συνεχισαμε κανονικα..Ο τυπος μου βρομαει ασχημα εμενα γιατι κατι μου λεει πως σιγουρα ηθελε να κανει καμια μ@λ@κ1α..
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
και ποτε δεν περνουμε ατομα απο οτοστοπ!!! ποτε δεν ξερεις!! *Μονο ξανθιες διμετρες
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Οι διμετρες παιζει να σε δερνουν ομως αμα γινει μ@λ@κ1α.. 
|
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
...η να καταλήξεις σε καμιά μπανιέρα με παγάκια
|
|
|