Πόσο θα ήθελα να είχα έναν πολιτικό αυτή τη στιγμή μπροστά μου....
Θα έτρωγε τόσο ξύλο που ούτε θα το ξανασκεφτόταν να βάλει υποψηφιότητα.....
ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Παίρνω τηλέφωνο στο μεταφορών στις Σέρρες την προηγούμενη Πέμπτη και μου λένε ότι ο 'καινούργιος' νόμος ισχύει για τις μεταβιβάσεις και πλέων πληρώνεται μόνο 38€.
Δεν ρωτάω γιατί δεν είναι δωρεάν γιατί έτσι είχαν πει αλλά εγώ δεν κρατιόμουν από την αγωνία.....
Τελικά τα 38€ που αναγκαστικά πλήρωσα ξέρετε γιατί είναι; Για τα κουνούπια..... Στις Σέρρες λένε πληρώνεις το 'κουνουπόσημο' για να ψεκάζουν κουνούπια.. και με λίγα λόγια η μεταβίβαση ήταν κανονικά δωρεάν αν πήγαινα αλλού.... μικρό το κακό θα με πείτε......
Ναι αλλά σήμερα που ξαφνικά πήγε να ρωτήσει ο παππούς για το αν ήρθε η άδεια και του είπαν ότι θέλουν ακόμα 135€ !!!!!!!!!
Γιατί λένε δεν ισχύει ο νόμος ακόμα..... και παίρνω ξανά στο συγκοινωνιών και μου λένε πως εκείνο ήταν απλά μια ενημέρωση και αυτοί νόμιζχαν πως ξεκίνησε να ισχύει...

Και παίρνω στα ΚΕΠ και τους λέω τα 38€ που πήγαν και θέλετε ακόμα 135 για ένα αμάξι κάτω των 1.300cc ;;; και μου λέει αυτά ήδη πληρώθηκαν στον δήμο για τα κουνούπια..... Δηλαδή δεν μου κάναν δουλειά και πλήρωσα και στον δήμο........ και τους λέω άκυρη η μεταβίβαση να πάτε να γ@μηθήτε και μου λέει οκ αλλά το κουνουπόσημο ήδη πληρώθηκε

Και ήδη ο παππούς έδωσε και τα υπόλοιπα λ3φτ@ στα καθίκια για τη μεταβίβαση..... φήμες (που δεν τις πιστεύω) λένε όταν ψηφιστεί ο νόμος θα επιστραφούν τα λ3φτ@ σε όσους έχουν κάνει μεταβίβαση μετά τις 27-30/4 ........

Να ψοφήσουν όσοι ασχολούνται με τα γρανάζια του κράτους και δεν τα κινούν γρήγορα...... αν δεν μπορείτε να πάτε σπίτια σας κοιμισμένοι......