MyCarClub
20 Μάιος 2012 14:33:16 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μεταβίβαση  (Αναγνώστηκε 609 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147

« στις: 06 Απρίλιος 2009 08:56:08 »

Έχετε μάθει τα καινούργια ποσά για τις μεταβιβάσεις στα αυτοκίνητα; Λόγο τεκμηρίων λογικά θα πέσουν και αυτά. Αλλά πόσο και πότε; Ρώτησα στο ΚΕΠ σήμερα το πρωί και φυσικά η απάντηση ήταν αυτή που περίμενα:
-Δεν μας έχει έρθει εγκύκλιος και δεν ξέρουμε.
Αχ..... Ελλάδα.........
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
globalzero
new_PiG

Όχημα: 2009 Peugeot 207 Rallye

« Απάντηση #1 στις: 08 Απρίλιος 2009 16:55:01 »

εγω ακουσα για καταργηση!0 ευρω!
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 09 Απρίλιος 2009 09:15:02 »

Μπα δύσκολο κάτι τέτοιο. Ρε παιδιά παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο σε ΚΕΠ και υπουργείο μεταφορών και δεν ξέρουν. Θέλω να τους βρίσω ρε γαμώτο. Πως είναι δυνατών να έχει ανακοινωθεί κάτι και αυτοί μετά από μια βδομάδα να μην το ξέρουν; Και όλοι έχουν την πιο γλυκιά δικαιολογία (3 άτομα μου το είπαν αυτό) εγώ έλειπα τις προηγούμενες μέρες......

αχ καταραμένο συνάχι...... με καθυστερείς για το όνειρο............

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

« Απάντηση #3 στις: 13 Απρίλιος 2009 08:56:16 »

Τελικά είμαστε πολύ άχρηστοι..... .μια βδομάδα μετά και ακόμα αυτή η κωλοεγκύκλιος να φτάσει στο υπουργείο συγκοινωνιών..... και τι θα γίνει ρε παιδιά θα κουνηθείτε λίγο;;;;;

Και μάλλον μιλάμε για δωρεάν μεταβίβαση πλέον Tongue Tongue άρα αναγκαστικά περιμένουμε.......

soundcrash
Super_PiG

Όχημα: 2004 Honda S2000

« Απάντηση #4 στις: 15 Απρίλιος 2009 16:03:19 »

Σημερα εκανα μια μεταβιβαση και η τιμη ειναι ακριβως η ιδια!

NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

« Απάντηση #5 στις: 15 Απρίλιος 2009 20:17:47 »

Καθυστερημένο αργόσχολο κράτος...... την κατάρα μου να έχει.....
Πήρα και σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν άγνωστο πότε θα έρθει h εγκύκλιος..... άντε να δούμε μέχρι πότε....

road_rani
Authorized Member
PiG
*

OPEL CORSA 1.2 65HP

« Απάντηση #6 στις: 15 Απρίλιος 2009 20:26:33 »

λογικα μεχρι να ερθει η καινουρια θα ισχυει η παλια παντα αυτο δεν γινετε?
μεχρι να ερθει το καινουριο ισχυει το παλιο. s4

μικρη μου βαλβιδοπνιχτρα ελα να σε κανω το μεγαλο
servise.
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 29 Απρίλιος 2009 08:42:21 »

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Απίστευτοοοοοοοοοοοοο Οι καινούργια εγκύκλιος έφτασε στις νομαρχίες και με είπαν ότι πληρώνεις μόνο 38€ ένα παράβολο....
Τζάμπα δηλαδή........ που σημαίνει ότι αύριο θα είμαι κάτοχος ενός ΘΗΡΊΟΥ!!!!!  BoingBounce BoingBounce BoingBounce BoingBounce
Και στα δικά σας εύχομαι......

NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

« Απάντηση #8 στις: 08 Μάιος 2009 11:07:57 »

Πόσο θα ήθελα να είχα έναν πολιτικό αυτή τη στιγμή μπροστά μου....
Θα έτρωγε τόσο ξύλο που ούτε θα το ξανασκεφτόταν να βάλει υποψηφιότητα.....
ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
Παίρνω τηλέφωνο στο μεταφορών στις Σέρρες την προηγούμενη Πέμπτη και μου λένε ότι ο 'καινούργιος' νόμος ισχύει για τις μεταβιβάσεις και πλέων πληρώνεται μόνο 38€.
Δεν ρωτάω γιατί δεν είναι δωρεάν γιατί έτσι είχαν πει αλλά εγώ δεν κρατιόμουν από την αγωνία.....
Τελικά τα 38€ που αναγκαστικά πλήρωσα ξέρετε γιατί είναι; Για τα κουνούπια..... Στις Σέρρες λένε πληρώνεις το 'κουνουπόσημο' για να ψεκάζουν κουνούπια.. και με λίγα λόγια η μεταβίβαση ήταν κανονικά δωρεάν αν πήγαινα αλλού.... μικρό το κακό θα με πείτε......
Ναι αλλά σήμερα που ξαφνικά πήγε να ρωτήσει ο παππούς για το αν ήρθε η άδεια και του είπαν ότι θέλουν ακόμα 135€ !!!!!!!!!
Γιατί λένε δεν ισχύει ο νόμος ακόμα..... και παίρνω ξανά στο συγκοινωνιών και μου λένε πως εκείνο ήταν απλά μια ενημέρωση και αυτοί νόμιζχαν πως ξεκίνησε να ισχύει...  BangHead BangHead
Και παίρνω στα ΚΕΠ και τους λέω τα 38€ που πήγαν και θέλετε ακόμα 135 για ένα αμάξι κάτω των 1.300cc ;;; και μου λέει αυτά ήδη πληρώθηκαν στον δήμο για τα κουνούπια..... Δηλαδή δεν μου κάναν δουλειά και πλήρωσα και στον δήμο........ και τους λέω άκυρη η μεταβίβαση να πάτε να γ@μηθήτε και μου λέει οκ αλλά το κουνουπόσημο ήδη πληρώθηκε  Confused Confused Confused Confused
 Ouaaa Ouaaa Ouaaa
Και ήδη ο παππούς έδωσε και τα υπόλοιπα λ3φτ@ στα καθίκια για τη μεταβίβαση..... φήμες (που δεν τις πιστεύω) λένε όταν ψηφιστεί ο νόμος θα επιστραφούν τα λ3φτ@ σε όσους έχουν κάνει μεταβίβαση μετά τις 27-30/4 ........ Ouaaa  Ouaaa Να ψοφήσουν όσοι ασχολούνται με τα γρανάζια του κράτους και δεν τα κινούν γρήγορα...... αν δεν μπορείτε να πάτε σπίτια σας κοιμισμένοι......

Eskes
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Fiat Punto

« Απάντηση #9 στις: 08 Μάιος 2009 11:53:43 »

οκ....τωρα τι να πω... καλα να πάθουμε! Αφου είμαστε ζωα και αποδεχόμαστε το σύστημα, ναιιι μπραβο καλα μας κανουν και κουνουποσημο θα πληρώσω και μυγοσημο και σε λιγα χρονια θα στήσω και κώλο αν και με γ...αν απο τωρα αλλα κανω οτι δεν το καταλαβαίνω γιατι ειμαι ακόμα φοιτητής... Στην υγειά μας λοιπόν!

....Driftneyland....
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1985 Ford Sierra

Hell march

« Απάντηση #10 στις: 08 Μάιος 2009 12:35:14 »

Κουνοποσημο=?

///Motorsport
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #11 στις: 08 Μάιος 2009 13:20:44 »

Κουνοποσημο=?

PouNaKSerw PouNaKSerw PouNaKSerw

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
Eskes
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Fiat Punto

« Απάντηση #12 στις: 08 Μάιος 2009 13:45:17 »

απ' οτι εμαθα...και καλα λεει στο νομο Σερρων οταν ειναι να κάνεις μια δουλεια (ή μονο στις μεταβιβασεις, σε αυτο δεν ειμαι σιγουρος) σε κεπ η δημόσια επιχείρηση (συναλλαγές) πληρώνεις το παράβολο για τα κουνούπια, για να μαζέψουν λ3φτ@ λεει να κανουν ψεκασμούς για τα κουνουπια...ακου εδω... BangHead BangHead BangHead

....Driftneyland....
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG
**

Saxo Vts Mk/1

« Απάντηση #13 στις: 08 Μάιος 2009 13:50:18 »

ΑΑΑΑ.Γι'αυτό δεν έχει ούτε ένα κουνούπι Σέρρες...ΉΜΑΡΤΟΝ ρε.. BangHead
Σελίδες: [1]   Πάνω