MyCarClub
20 Μάιος 2012 14:36:28 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μικρομεσαίο GT  (Αναγνώστηκε 2083 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
KyriaZ
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: 12 Απρίλιος 2009 16:49:32 »

αρκετα διαβασα,χωρις να γραψω τιποτα... BangHead
απο εδω και περα,οποιος πιανει τη πεζαρα στο στομα του,να το πλενει πρωτα με οδοντοπαστα  Cursing

γι αυτο και κανω λιστα....

Γιατι να προτιμησει κανενας το 207....

1)γαλλικη αξιοπιστια
2)στησιμο (αναρτησεις,σινεμπλοκ..)
3)πλουσιοτερος εξοπλισμος στην ιδια τιμη (με ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας του)
4)κορυφαια παθητικη ασφαλεια
5)εξαιρετικες (οχι ομως κορυφαιες επιδοσεις)
6)ευκολοοδηγητο και στριφτερο
7)ειναι Rallye
Coolαεροσακοι,xenon,ηχοσυστημα, ειναι standar,οχι εξτρα που στα χρεωνουν 666 ευρω
9)μεταξυ μας τωρα,πιο ειναι ΚΑΙ μεγαλυτερη αιδοιοπαγιδα?Question
10)ΤΕΛΟΣ

δε με νοιαζει αν βγαινω 2ος η τελευταιος στο χιλιομετρο,δε με νοιαζει αν το αμαξι μου βελτιωνεται η οχι,δε με ενδιαφερει αν τσαγιαζω ολο το κλαμπ,ολη τη βορεια ελλαδα η ολη τη βαλκανικη χερσονησο...

γουσταρω ενα αμαξι γιατι ειναι απολαυστικο στην οδηγηση,ευελικτο,ανετο,ευρυχωρο και ομορφο  Rules

αν ηθελα κουβα,θα αγοραζα απο μαγαζι με καθαριστικα ειδη
αν ηθελα ψυγειο θα αγοραζα απο μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη
αν ηθελα περιπτερο θα εβγαζα μια αδεια απο το δημο

αν ηθελα και τα 3 μαζι θα πηγαινα στην αντιπροσωπεια της mitsubishi  Cool

α,ναι !!!!  και τωρα που θα ερθει το καλοκαιρι,ανοιξε τα παραθυρα και πηγαινε ταπα,μπας και δροσιστεις...
εγω θα αναψω το κλιμα και θα ειμαι αραχτος και light  Cool

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ  Happy

Κυριακο μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν κανα 2 χρονακια με αυτα που λες, οταν ελεγα και εγω απο την μερια μου "μετα την BMW το χαος"  Yeah!

Αλλα αναθεωρισα τις αποψεις μου περι αυτοκινητου και εγινα λιγο ουσιαστικος στις αποφασεις μου.Τεσπα σορρυ για το οφφ!

Εγω αναμεσα σε αυτα τα 3 αυτοκινητα για τα οποια μιλαμε εχω να σου προτεινω το 207 γιατι ειναι το μονο που μ καθεται καλα στο μυαλο (<--- λεμε τωρα ) μου για να αγορασω!Καλη τυχη σου εχυχομαι φιλος στην επιλογη και οτι και αν παρεις να το χαρεις  Yeah!
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

<Stage 1> Seat Ibiza
globalzero
new_PiG

Όχημα: 2009 Peugeot 207 Rallye

« Απάντηση #61 στις: 12 Μάιος 2009 13:57:02 »

thanks παιδια για τις απαντησεις,δυστυχως επρεπε να κανω κυστη κοκκυγος και το ολο "project" αυτοκινητο πηγε πισω.
Αποφασισα για το peugeot και η μονη εκκρεμοτητα ειναι η αεροτομη,καθως και το χρωμα.Ειμαι μεταξυ λευκου,μαυρου και γκρι manitoba(γκρι μαζι με πρασινο).
Μαυρο με μεμβρανες και τα αυτοκολλητα του rallye θα ειναι κουκλα.Προσπαθω να ψησω επισης τον αντιπροσωπο να μου κανει δωρο και την αεροτομη,αν και μου τα χαλαει γιατι λεει αλλιως δε θα βαλει καλο συναγερμο(ετσι κι αλλιως μαπα θα βαλεις..) και οτι η αεροτομη του RC εχει εχτρα πανω φωτακι που το rallye  το εχει ηδη ακριβς απο κατω.

Τελος παντων,αν εχετε τπτ αλλο να προσθεσετε δεκτο αλλιως ελπιζω να τα πουμε απο κοντα με το νεο αυτοκινητο σε κανενα metting Tongue,αφου βεροια-θεσσαλονικη περιφερομαι μεχρι τον αυγουστο που παω φανταρος. Cool
Ολη η παρεα μου ειναι του τυπου παρε 1000αρι να μη καιει και πολλα  BangHead
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: 12 Μάιος 2009 14:36:46 »

thanks παιδια για τις απαντησεις,δυστυχως επρεπε να κανω κυστη κοκκυγος και το ολο "project" αυτοκινητο πηγε πισω.
Αποφασισα για το peugeot και η μονη εκκρεμοτητα ειναι η αεροτομη,καθως και το χρωμα.Ειμαι μεταξυ λευκου,μαυρου και γκρι manitoba(γκρι μαζι με πρασινο).
Μαυρο με μεμβρανες και τα αυτοκολλητα του rallye θα ειναι κουκλα.Προσπαθω να ψησω επισης τον αντιπροσωπο να μου κανει δωρο και την αεροτομη,αν και μου τα χαλαει γιατι λεει αλλιως δε θα βαλει καλο συναγερμο(ετσι κι αλλιως μαπα θα βαλεις..) και οτι η αεροτομη του RC εχει εχτρα πανω φωτακι που το rallye  το εχει ηδη ακριβς απο κατω.

Μην τον αφήσεις να βάλει συναγερμό δώρο...Πιο μάπα από αυτούς του συναγερμούς δεν υπάρχουν + ότι απλά δεν προσέχουν τι κάνουν με τα καλώδια τα ζώα...Εξάλλου βγαίνει εργοσταστιακό κιτ συναγερμού για το peugeot και τα citroen προγραμματισμένος στο κλειδί(ενώ εσύ θα πάρεις έξτρα πληκτρολόγιο λέγοντας σου ότι αυτός ειναι ο original συναγερμός),χωρίς κόψιμο σε καλώδια ,συνδέεται απλά στις αναμονές που ήδη υπάρχουν κάτω απ το τιμόνι Yeah!
globalzero
new_PiG

« Απάντηση #63 στις: 15 Μάιος 2009 09:34:34 »

Κατι ακομα και συγνωμη εαν ξεφευγω.Συναγερμο λεει δε θα βαλει αυτον της peugeot γιατι δινει μονο 2 χρονια εγγυση,ενω αυτος που θα βαλει εφ ορου ζωης!μια ακομα εξυπναδα του? Cursing Παντως και αυτος που θα βαλει ειναι πανω στο κλειδι της peugeot.
Επιπλεον σημερα κατεληξα στο χρωμα που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που εχει στη εκθεση(οχι test drive) και σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι εαν το παρω θα μου δωσει αυτο που εχει στην εκθεση,σαν καλυτερο!!!!! και καλα γνωριζει που ηταν το αμαξι κλπ...Το αμαξι δεν εχει ουτε τα πλαστικα αλλα και μια φορα που πηγα να το βαλω μπροστα δεν ειχε μπαταρια!Δε μπορω να φανταστω ποσες φορες το εβαλαν μπροστα το αμαξι για να του φανε τη μπαταρια...Κανονικα δε θα επρεπε να μου το δωσει σε πιο χαμηλη τιμη το συγκεκριμενο μοντελο? PouNaKSerw

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου!(θεσσαλονικη-γιαννιτσα)  BangHead
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: 15 Μάιος 2009 11:13:09 »

Κατι ακομα και συγνωμη εαν ξεφευγω.Συναγερμο λεει δε θα βαλει αυτον της peugeot γιατι δινει μονο 2 χρονια εγγυση,ενω αυτος που θα βαλει εφ ορου ζωης!μια ακομα εξυπναδα του? Cursing Παντως και αυτος που θα βαλει ειναι πανω στο κλειδι της peugeot.
Επιπλεον σημερα κατεληξα στο χρωμα που τυχαινει να ειναι ιδιο με αυτο που εχει στη εκθεση(οχι test drive) και σε ερωτηση που του εκανα μου ειπε οτι εαν το παρω θα μου δωσει αυτο που εχει στην εκθεση,σαν καλυτερο!!!!! και καλα γνωριζει που ηταν το αμαξι κλπ...Το αμαξι δεν εχει ουτε τα πλαστικα αλλα και μια φορα που πηγα να το βαλω μπροστα δεν ειχε μπαταρια!Δε μπορω να φανταστω ποσες φορες το εβαλαν μπροστα το αμαξι για να του φανε τη μπαταρια...Κανονικα δε θα επρεπε να μου το δωσει σε πιο χαμηλη τιμη το συγκεκριμενο μοντελο? PouNaKSerw

Μαλλον θα κανω καμια γυρα απο αντιπροσωπεια αλλου νομου!(θεσσαλονικη-γιαννιτσα)  BangHead
Προσωπικά δεν άκουω καμία παπάτζα κανενός πωλητή..Για μένα πάρε το αυτοκίνητο όπως είναι χωρίς να σου βάλουν χέρι πάνω...Φυσικά και πάνω στο κλειδί θα στον έχει ...κρεμασμένο! EvilOne...
Τα εκθεσιακά κομμάτια δεν έχουν μπαταρία πάνω τους στις περισσότερες αντιπροσωπείες γι αυτό αν δείς για παράδειγμα το πορτ μπαγκάζ δεν το κλείνουν και βάζουν ένα εμπόδιο στην κλειδιαριά του  Yeah!
Τώρα τι να σου πω,για το αν σου δώσει το εκθεσιακό κομμάτι κανένας δεν ξέρει...Αν δεν έχει πουθενά αλλού αυτό το χρώμα θα πάρεις το εκθεσιακό προφανώς αλλιώς μπορεί να καλέσει από αλλού ένα αυτοκινητο Yeah!

ps : Απ ότι καταλαβα εσυ θες αυτο το λαδοπρασινο χρωμα???..Ειναι ενα χρωμα που δεν το βλεπεις συχνα στο 207 οποτε και δεν το προτιμουν οι dealers γιατι δεν φευγει ευκολα ..γιατι δεν παιρνεις καποιο αλλο χρωμα που "φευγει" το 207 ...ασπρο κοκκινο
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #65 στις: 15 Μάιος 2009 11:14:22 »

βασικα δεν παιζει φιλε αυτο με την μπαταρια...απο ακινησια πεφτει η μπαταρια τους!! Cool

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
globalzero
new_PiG

« Απάντηση #66 στις: 15 Μάιος 2009 12:29:00 »

αυτο λεω και εγω ποσο καιρο το εχει εκει και ποσοι προσπαθησαν να το βαλουν μπροστα.Δεν ειπα οτι με το αναμα των φωτων επεσε ολοκληρη μπαταρια.
Τελικα φιλε γιαννη απο τα γραφομενα σου δε καταλαβα,εισαι υπερ του συναγερμου της peugeot? Question

να επιμεινω για τον εργοστασιακο παρολο που δινει εγγυηση μονο 2 χρονια ενω ο δικος τους Lifetime Confused
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: 15 Μάιος 2009 13:13:29 »

αυτο λεω και εγω ποσο καιρο το εχει εκει και ποσοι προσπαθησαν να το βαλουν μπροστα.Δεν ειπα οτι με το αναμα των φωτων επεσε ολοκληρη μπαταρια.
Τελικα φιλε γιαννη απο τα γραφομενα σου δε καταλαβα,εισαι υπερ του συναγερμου της peugeot? Question

να επιμεινω για τον εργοστασιακο παρολο που δινει εγγυηση μονο 2 χρονια ενω ο δικος τους Lifetime Confused

Ναι είμαι υπέρ του εργοστασιακού συναγερμού που δίνει η peugeot    (Μόνο και μόνο γιατί μπαίνει "κουτί") Yeah!
Σημειώνω πώς δεν έχει κραδασμικό παρά μόνο ογκομετρικό+ότι είναι προγραμματισμένος πάνω στο κλειδί του αυτοκινήτου Yeah!
Αν τον βάλεις σαν έξτρα μπαίνεις σε παραγγελία που σημαίνει ότι περιμένεις μερικούς μήνες (δεν νομίζω να έχει ετοιμοπαράδοτα με εργοστασιακό συναγερμο)...Αν όχι μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων  Yeah!
Η μόνη διαφορά στον πρίν ή στο μετά είναι η τοποθέτηση των radar στο εσωτερικό του αυτοκινήτου+τον προγραμματισμό που κάνεις σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία..
Στη μία περίπτωση θα είναι στην εμπρός πλαφονιέρα σε ειδική θήκη ενώ στην άλλη περίπτωση απλά τα τοποθετείς στις κολώνες αριστερά-δεξιά

Ο εργοστασιακός απλά δεν πρόκειται να σου βγάλει πρόβλημα..Αυτόν είχα τοποθετήσει και γώ Yeah!
Σελίδες: 1 ... 3 4 [5]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: