αρκετα διαβασα,χωρις να γραψω τιποτα...

απο εδω και περα,οποιος πιανει τη πεζαρα στο στομα του,να το πλενει πρωτα με οδοντοπαστα

γι αυτο και κανω λιστα....
Γιατι να προτιμησει κανενας το 207....
1)γαλλικη αξιοπιστια
2)στησιμο (αναρτησεις,σινεμπλοκ..)
3)πλουσιοτερος εξοπλισμος στην ιδια τιμη (με ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας του)
4)κορυφαια παθητικη ασφαλεια
5)εξαιρετικες (οχι ομως κορυφαιες επιδοσεις)
6)ευκολοοδηγητο και στριφτερο
7)ειναι Rallye

αεροσακοι,xenon,ηχοσυστημα, ειναι standar,οχι εξτρα που στα χρεωνουν 666 ευρω
9)μεταξυ μας τωρα,πιο ειναι ΚΑΙ μεγαλυτερη αιδοιοπαγιδα?

10)ΤΕΛΟΣ
δε με νοιαζει αν βγαινω 2ος η τελευταιος στο χιλιομετρο,δε με νοιαζει αν το αμαξι μου βελτιωνεται η οχι,δε με ενδιαφερει αν τσαγιαζω ολο το κλαμπ,ολη τη βορεια ελλαδα η ολη τη βαλκανικη χερσονησο...
γουσταρω ενα αμαξι γιατι ειναι απολαυστικο στην οδηγηση,ευελικτο,ανετο,ευρυχωρο και ομορφο

αν ηθελα κουβα,θα αγοραζα απο μαγαζι με καθαριστικα ειδη
αν ηθελα ψυγειο θα αγοραζα απο μαγαζι με ηλεκτρικα ειδη
αν ηθελα περιπτερο θα εβγαζα μια αδεια απο το δημο
αν ηθελα και τα 3 μαζι θα πηγαινα στην αντιπροσωπεια της mitsubishi

α,ναι !!!! και τωρα που θα ερθει το καλοκαιρι,ανοιξε τα παραθυρα και πηγαινε ταπα,μπας και δροσιστεις...
εγω θα αναψω το κλιμα και θα ειμαι αραχτος και light

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ,ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Κυριακο μου θυμιζεις τον εαυτο μου πριν κανα 2 χρονακια με αυτα που λες, οταν ελεγα και εγω απο την μερια μου "μετα την BMW το χαος"

Αλλα αναθεωρισα τις αποψεις μου περι αυτοκινητου και εγινα λιγο ουσιαστικος στις αποφασεις μου.Τεσπα σορρυ για το οφφ!
Εγω αναμεσα σε αυτα τα 3 αυτοκινητα για τα οποια μιλαμε εχω να σου προτεινω το 207 γιατι ειναι το μονο που μ καθεται καλα στο μυαλο (<--- λεμε τωρα ) μου για να αγορασω!Καλη τυχη σου εχυχομαι φιλος στην επιλογη και οτι και αν παρεις να το χαρεις