Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
 |
« στις: 10 Απρίλιος 2009 16:15:56 » |
|
Παιδια θελω γνωμες.Πρωτα απ ολα δεν θελω να παω στην αντιπροσωπια γιατι θα μου πιασουν τον κωλο.Ποσο περιπου θα μου βγει σε ενα καλο μαγαζι,αξιζει να βαλω ανθρωπο μεσα στο αμαξι για τετοιες δουλειες τη στιγμη που το αμαξι ειναι ακομα σχετικα καινουργιο (12/07) η να το αφησω καλυτερα για πιο μετα?Το αμαξι μου οπως γνωριζετε ειναι το λευκο το 3θυρο οποτε τι χρωμα πιστευετε οτι ταιριαζει?Εγω σκεφτομαι για γκριζομπεζ.Μιλαμε παντα για φουλ επενδυση.
|
|
|
|
|
|
Sergio
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Volkswagen Scirocco
|
Θα σου προτεινα να δεις την Carrera, ξερω απο γνωστους αλλα και γενικα οτι ειναι μια πολυ καλη λυση και οχι ακριβη σχετικα και η ποιοτητα του δερματος πολυ καλη! Οσον αφορα το χρωμα, πιστευω το κοκκινο θα εδειχνε πολυ ωραιο, στην αποχρωση περιπου που το εχει και η bmw! To γκριζο επισης ωραιο! 
|
|
|
|
nikos_tt
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
+1 
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
χαρυ πανε στον conolly στην βενιζελου στην νεαπολη...λιγο πιο πανω απο τον σαββα με τα αξεσουαρ ειναι...πολλες αντιπροσωπιες σε αυτον τα περνανε τα δερματα..απο δουλεια απλα ο τυπος δεν υπαρχει.......απο τιμες εχω την εντυπωση πως παιρνει κανα 700αρι....... γιατι δεν τα περνας μια καλη ποιοτητα δερματινης?  ? κανα 170 μαχ εχει αυτη...... παντα μιλαμε κομμενο και ραμμενο για bmw........
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
Χάρη άσε τις μ@λ@κ1ες,και μην πειράζεις το σαλόνι.
θα γίνει καμμιά μαλακία και όλο το αμάξι θα τρίζει μετά.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
Χάρη άσε τις μ@λ@κ1ες,και μην πειράζεις το σαλόνι.
θα γίνει καμμιά μαλακία και όλο το αμάξι θα τρίζει μετά.
ειλικρινα πανο,πρωτη φορα ακουω τετοιο πραγμα 
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
άμα ήξερες κυριάκο οτι για να αλλάξεις το σαλόνι πρέπει να ξυλωθεί όλο,τότε θα το είχες ξαναακούσει.
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
άμα ήξερες κυριάκο οτι για να αλλάξεις το σαλόνι πρέπει να ξυλωθεί όλο,τότε θα το είχες ξαναακούσει.
ξερω οτι πρεπει να ξηλωθει ολο,εχω δει και αυτοκινητα ξηλωμενα στο ταπετσερη μου  αλλα δεν εχω ακουσει κανενα να λεει οτι μετα το αμαξι τριζει 
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
καλά
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
δηλαδη ρε συ Πανο αν παρεις αμαξι χωρις δερμα και θες δερμα τι κανεις?Το πουλας?Φοβαμαι να σου πω την αληθεια για την εργονομια του αν γινει τετοια επεμβαση πανω και λυπαμαι που ειναι καινουργιο.Το δερμα στη bmw του Ηρακλη ηταν εργοστασιακο?Λες να περιμενω και μετα να παω να βαλω δερμα?Να περιμενω να φθαρει λιγο το κανονικο και μετα?Γιαννη και γω εχω ακουστα για την conolly και εχω ακουσει καλα λογια
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
ρε φίλε ειλικρινά το αμάξι είναι κρίμα για να βάλει ο καθένας τα βρωμόχερα του πάνω. αλλά τι να σου πώ?άν θές να βάλεις δέρμα στο αμάξι,δική σου επιλογή. του Ηρακλή είναι αλκαντάρα μαμά.το δικό μου δέρμα-ύφασμα.
μήν πειράζεις το αμάξι.
|
|
|
|
golfakias_vr6
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!
|
Εγω θα σου προτεινα ενα μαγαζι που υπαρχει στην κατω τουμπα..Πολλες αντιπροσωπεις κανουν εκει τα αυτοκινητα τους δερμα(mercedes,bmw,porshe).Η δουλεια που κανει ειναι εκπληκτικη και οσον αφορα για τριγμους και τετοια,σε αυτον δεν χρειαζεται να φοβασαι τιποτα!Πιστευω αξιζει να πας μια βολτα απο κει,να σου προτεινει και αυτος χρωμα..Ειναι πανω στη διογενους(εκει που ειναι οι καφετεριες του Παοκ),Σοφοκλης γραφει η ταμπελα 
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|