octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
 |
« στις: 12 Απρίλιος 2009 20:26:47 » |
|
'Οτι λεει ο τίτλος.Αναζητώ καλό μάστωρα που να κατέχει απο το ζήτημα φρένο ώστε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στα φρένα μου,γιατι ο Καλυβίδης τελικά, .....δεν.Ετσι απλα 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
πανε στον διονυση(tuning-club).....πες με πριν πας να τον παρω να τον πω......
|
|
|
|
d16z6
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
The power Of Dream H......
|
πανε στον διονυση(tuning-club).....πες με πριν πας να τον παρω να τον πω......
δλδ σε εμενα χχ....ποθ βρησκεται το μαγαζι φιλε?? 
|
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
στην καραολη και δημητριου...λιγο πιο κατω απο το δημαρχειο της σταυρουπολης......οπως εισαι στην λαγκαδα στριβεις δεξια η αριστερα αναλογα σε πιο ρευμα εισαι και μετα απο 400 μετρα θα το δεις...απεναντι απο το παλιο αγνο.........
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Ρε Γιαννη ο Διονυσης δεν ειναι φρενας αποκλειστικα,ουτε φρενομετρο εχει που το χρειαζομαι για να μετρησω που θελω...
|
|
|
|
Ακης
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
octavia5rs ξερω εναν καλο φρενα στην τουμπα,οσες φορες εχω παει εχει κανει τελεια δουλεια και καλη τιμη.Αν θελεις να σου πω που ειναι pm.
|
 V6 TB...
|
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Νικο υπαρχει ενας στην Τουμπα κοντα στο σπιτι μου,που ασχολειται μονο με φρενα.Επι τις Μικρας Ασιας ειναι,απεναντι απο ενα συνεργειο με μοτοσυκλετες ducati.
|
|
|
|
Ακης
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Νικο υπαρχει ενας στην Τουμπα κοντα στο σπιτι μου,που ασχολειται μονο με φρενα.Επι τις Μικρας Ασιας ειναι,απεναντι απο ενα συνεργειο με μοτοσυκλετες ducati.
Οκ το λεω και απο εδω απλα ειπα με pm για να μην φανει σαν διαφημιση!dimitris89 και εσυ εκει πας?
|
 V6 TB...
|
|
|
|