Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
 |
« στις: 03 Αύγουστος 2008 13:53:43 » |
|
http://www.auto24.gr/html/ent/863/ent.32863.aspΕσας σας αρεσει?Θα γινει κλασικο το οχημα πιστευω και θα φορεθει παααρα πολυ λογω και της χαμηλης τιμης του (τιμη εκινησης 17900) Το μονο αγκαθι στο συγκεκριμενο οχημα ειναι η αξιοπιστια που θα προσφερει καθως η ετσι και αλλιως μη αξιοπιστη Αλφα ρομεο προχωρησε σε κατασκευη κινητηρα 1.400 Τ με 155 αλογα.Αν σκεφτειτε ποσα "αξιοπιστα" γκολφ gt "χαλασαν" τοτε καταλαβενετε πως δεν θα ειναι και το πιο αξιοπιστο οχημα. Παντως με βαρος λιγο παραπανω απ τον τονο και με 155 αλογα και τετοια τιμη θα γινει το νεο αυτοκινητο των κοντρακιδων
|
|
|
|
Mourgos
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Mazda MX-5
Grip enemie
|
To Bαρος του λεγεται πως θα ειναι γυρω στα 1150 κιλα. Παντως περασε μια mito απο το cedofop  την τεταρτη και προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ 
|
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
περασε Μιτο απο στροφη?Αφου η αντιπροσωπια λεει πως ακομα δεν ηρθε ελλαδα και θα ξεκινησουν οι πωλησεις απο Σεπτεμβριο.Με ελληνικες πινακιδες ηταν?
|
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Μήπως ήταν καμία γα παρουσίαση-δοκιμή??  Εμφανισιακά και εμένα μου άρεσε πολύ από την αρχή κιόλας που είχαν σκάσει οι πρώτες φωτογραφίες. Τώρα όσον αφορά το θέμα αξιοπιστία, και εγώ είμαι κάπως δύσπιστος με τα τόσα α΄λογα που βγάζουν από τόσο μικρά μοτέρ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Θα δείξει στην πορεία...
|
|
|
|
Mourgos
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Mazda MX-5
Grip enemie
|
Δεν ειχε καν πινακιδες ,λογικα αυτοκινητο δοκιμης θα ηταν 
|
|
|
|
|
|
Danny
Επισκέπτης
|
Οντως υπάρχουν 2-3 MiTo στην Ελλάδα καθώς φίλος είδε μια και στην αθήνα. 
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
Τα μουτρα του με χαλαν λιγο γιατι ειναι σαν κατσουφιασμενο σκυλι.. Εσωτερικα κλασσικη αλφα και αρκετα ομορφο.. Ιταλικο ομως και τουρμπο... αμαξι για 2 χρονια ειναι αυτο και μετα πουλημα!
|
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta
Fiesta Mk4
|
στην αρχή που το είδα από φωτογραφίες δεν μου άρεσε... αλλα τώρα που το ξαναβλέπω είναι κουκλάκι.... αλλα alfa romeo ρε γαμώτο... αν ήταν γερμανικό δεν θα σκεφτόμουν καθόλου το θέμα αξιοπιστίας...
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Προσωπικα μου αρεσει παααρα πολυ.Ειδικα με κοκκινες επενδυσεις μεσα και κοκκινο χρωματακι τα σπαει.Ειλικρινα ομως θα το προτιμουσα 1.600Τ με τοσα αλογα παρα 1400.Αυτο το μοτερ θα σπασει πολλες φορες κατι μου λεει.Του χρονου θα βγει εκδοση 1400 με 120+ αλογα.Αυτη πιστευω θα αξιζει παραπανω.Και συζηταν για εκδοση με 200+ αλογα.Προβλεπω να γινεται σουπα το αμαξακι.Παντως ειναι πανεμορφο και λενε πως στισ φωτο δεν φαινεται ωραιο αλλα απο κοντα σε τρελενει.Αντε να το δουμε και απο κοντα.
|
|
|
|
akis_mx5
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Mazda MX-5
販売開始 EUNOS ROADSTER Drift Specs... judge in track
|
|
  ...Ο Ασσος...
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ένα κομψό αυτοκίνητο πόλης και τίποτα παραπάνω που σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύει κάτι από αυτά που θα έπρεπε μια Alfa Romeo.Οπότε άλλο ένα ένα αδιάφορο μοντέλο της μετά 85 εποχής...  Ωστόσο πέτυχα μία φοβερή φωτογραφία όχι τόσο για το αυτοκίνητο αλλά για το μέρος:  H sopraelevata που ανήκει στην αυθεντική πίστα της Monza( Pista di Alta Velocità ) και καταλήγει στην παλιά Parabolica αποτελεί(για πόσο ακόμα άραγε;) την μισή ιστορία του πιο ιστορικού Ιταλικού circuit...  Μπορεί να έχουν χάσει πάρα πολλά οι σημερινές Ιταλικές φάμπρικες αλλά στο ζήτημα του marketing είναι ακόμα άπαιχτες.. 
|
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Τα μπροστα τα φωτα δ ταιριαζουν κ τα καθησματα δ προσφερουν καλη πλευρικη στιρηξη οπως φαινεται απο φωτο..Η κονσολα φερνει λιγο απο FIAT..Ομορφο,γρηγορο κ σε καλη τιμη αλλα........
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
το συγκεκριμενο αμαξι θα ειναι του χρονου τετοια εποχη στην κατοχη μου...ειναι πανεμορφο εχει γκαζι εχει στησιμο...σχετικα με την αξιοπιστια ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ...2 φιατ εχουν περασει απο τα χερια μου!και ενα λαντσια απο τα χερια του πατερα μου!στα δικα μου η χρηση που ειχαν ειναι με μια λεξη!!ΛΙΩΣΗΜΟ και μονο!οποτε μην μου μιλατε για αξιοπιστια την στιγμη που κολλητος με γκολφ σε 1,5 χρονο εβγαλε= αισθητηρα λ,3 φορες ηλεκρτικα παραθυρα,1 φορα κορνα,αισθητηρα nox, μισο λιτρο λαδι ανα 700 χλμ.και δεν το πινει καθολου.(υποτηθεται πως το πηρε γιατι ειναι αξιπιστα).το ιδιο με φιλο μου με μινι που εχει βγαλει αρκετα και μαλιστα θεωρειται φισιολογικο αμα3ι των 30000ε να βγαζει ημιαξονιο στα 80.000χλμ.αρκετα off topic βγηκα...το αλφα ειναι κουκλακι και βαγγελη ξερεις οτι οι αποψεις μας ειναι περιπου ιδιες...αλλα εδς διαφονω...ισως ειναι το μονο αμαξι της αγαπημενης μου μιλανεζικης φιρμας που βαζει παλι την εταιρεια στην φιλοσοφια (quore sportivo).
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Παιζει ρολο κ πως το λιωνεις δηλαδη αν εισαι αμπταλης η οχι.Καλοριζικο καλοταξιδο σηδερενιο κ με το καλο να σου ερθει το εργαλειο!
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
το αλφα ειναι κουκλακι και βαγγελη ξερεις οτι οι αποψεις μας ειναι περιπου ιδιες...αλλα εδς διαφονω...ισως ειναι το μονο αμαξι της αγαπημενης μου μιλανεζικης φιρμας που βαζει παλι την εταιρεια στην φιλοσοφια (quore sportivo).
Καλό είναι και να διαφωνούμε που και που..  Βασικά είναι πολύ αόριστο το ερώτημα του Χάρη για το Μιτο.Πχ εξωτερικά σαν αυτοκινητάκι είναι και πολύ όμορφο,και ποιοτικό και γενικά κορυφαίο για την κατηγορία του... Αλλά για την κατηγορία του και μόνο..Πριν μερικά χρόνια αν λέγαμε ότι η Alfa θα έβγαζε (μπροστοκίνητο) αυτοκίνητο της κατηγορίας mini(που θα ανταγωνίζεται τα polo,ibiza αι τις υπόλοιπες μ@λ@κ1ες) θα έπεφτε φωτιά να μας κάψει,ως εκ τούτου δεν μπορώ ρε Δημήτρη να το συμπαθήσω..Είναι πολύ κάτω απ'τα standar που θα θελα εγώ να έχει η Alfa.. Και μόνο που εσύ ο ίδιος λες ΤΟ Alfa,πιστεύω να καταλαβαίνεις την διαφορά απ'τις άλλες τις θυληκές.. 
|
|
|
|
|