Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
οντως ηταν γενικο το ερωτημα Βαγγελη.Απλα το ρωτησα για να γινει κουβεντα για το μοντελο.Δεν εννοουσα μονο εμφανισιακα γιαυτο εθιξα και το θεμα της αξιοπιστιας του αυτοκινητου με την υπερτροφοδοτηση
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Προσωπικα δεν μου αρεσει...  Σχεδον ολες οι alfa μου αρεσουν αλλα αυτη δεν μου αρεσει. Στο θεμα αξιοπιστιας τωρα...κατα την αποψη μου το θεμα αξιοπιστιας δεν εχει σχεση με την χωρα προελευσης πλεον. Ο μυθος οτι τα γερμανικα αμαξια ειναι αξιοπιστα ειναι καθαρα και μονο μυθος  Τα ιταλικα παλι φημιζονται για τα προβληματα τους αλλα υπαρχουν και πολλες εξαιρεσεις...
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ο μυθος οτι τα γερμανικα αμαξια ειναι αξιοπιστα ειναι καθαρα και μονο μυθος  Το ίδιο ισχύει και για το ότι τα γαλλικά στρίβουν ε; 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
και το οτι τα japonια δεν σπανε(εγω παλι πως το καταφερα 2 φορες δεν ξερω)
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ο μεγαλύτερος μύθος απ'όλους.. 
|
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
οχι το οτι ειμαι εγω σιδεροφαγος!!! θυμαμαι τον λαρισαιο να λεει:ολη μερα κοφτες το βαραγες καποτε θα το εσπαγες!!!ευτυχως βεβαια ηταν μονο βαλβιδες!!!
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
αν το πινεις το αμαξακι ρε manchestara ετσι ειναι
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
Ο μεγαλύτερος μύθος απ'όλους..  ε να μη λεμε και οτι θελουμε ετσι....  για να δουμε τις λιστες με τα ζημιαρικα απο το Auto triti... για να μη πω για τις ανακλησεις απο το επισημο δικτυο...
|
|
|
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Ρε δ σπανε τα japonia!Κ εγω 2 πηρα στο χερι αλλα απο δικια μου βλακεια.Ενα νισσαν που δ ειχε καθολου νεροστο ψυγειο κ το μοτερ απο το χοντακι μου το οποιο απο χριστουγιεννα μεχρι πασχα το εσπαγα με τον δεικτη της θερμοκρασιας να ειναι μονιμως τερμα!!!Κ ελεγα χοντα ειναι χαλασμενος θα ειναι ο δεικτης.3 μηνες με τερμα θερμοκρασια το ελιωνα το εργαλειο!τα περισσοτερα αμαξια ουτε ωρα δ αντεχουν με τερμα θερμοκρασια.sorry για το offtopic αλλα ολοι οι "μυθοι"καπου βασιζονται...
|
|
|
|
Uno_Power
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ρε παιδια τι λετε τωρα ολα σπανε και ΟΛΑ χαλανε....απλα καπια ειναι πιο ευεσθιτα-παθιαρικα! για περισοτερες λεπτομεριες.....στους Mythbasters!!!
|
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ναι βρε πλάκα κάνουμε...Όλα σπάνε πάντως και όλα χαλάνε..Λογικό είναι... Κατά τη γνώμη μου στην αξιοπιστία περισσότερο παίζουνε ρόλο άλλοι παράγοντες από την χώρα προέλευσης του αυτοκινήτου.. Μη μιλάμε για το Auto Τρίτη σαν την απόλυτα αξιόπιστη και αντικειμενική πηγή..  Τα είχαμε πει για το συγκεκριμένο τεστ και πιο παλιά,δεν έχει νόημα να ξαναρχίσουμε.
|
|
|
|
mprizolakis
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
Ναι βρε πλάκα κάνουμε...Όλα σπάνε πάντως και όλα χαλάνε..Λογικό είναι... Κατά τη γνώμη μου στην αξιοπιστία περισσότερο παίζουνε ρόλο άλλοι παράγοντες από την χώρα προέλευσης του αυτοκινήτου.. Μη μιλάμε για το Auto Τρίτη σαν την απόλυτα αξιόπιστη και αντικειμενική πηγή..  Τα είχαμε πει για το συγκεκριμένο τεστ και πιο παλιά,δεν έχει νόημα να ξαναρχίσουμε. σαφως και κανουμε πλακα.. ουτε εγω το εχω σαν πανακεια το εν λογω περιοδικο... αλλα οι επισημες ανακλησεις δεν μπορει κανεις να τις αμφισβητησει.. ολα χαλανε και ολα σπανε και ολα διαλυονται..κανεις δεν λεει το αντιθετο.. αλλο ομως ειναι να θεωρεις λογικο να αλλαζεις φλαντζες στα 80000χλμ και αλλο να μη τις ακουμπας ποτε... και παντα μιλαμε για μαμα κατασταση.. γιατι στην βελτιωση δεν υπαρχουν ουτε μετρα ουτε σταθμα...εκει μπαινουν αλλου ειδους παραγοντες οι οποιοι ξεπερνανε τα στανταρ που θετουν οι εκαστοτε κατασκευαστες... 
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Μην βγαίνετε off topic. Η συζήτηση είναι για το MiTO και όχι για το εάν σπάνε τα ιαπωνικά η τα ιταλικά και λοιπά. 
|
|
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
Τολμώ να πώ το καλύτερο αμάξι της κατηγορίας. Το πιο όμορφο αμάξι της κατηγορίας.Το μόνο που χρειάζεται έιναι μια ζάντα να γεμίσει τους τεράστιους θόλους κ μακρυά από το giulietta rosso  Aνάρτηση contractive,κορυφαίο πλαίσιο,Αlfa DNA,μοτέρ αξιολογότατο κ προσαρμοσμένο στην (άχρωμη) εποχή μας.Ο συνδυασμός (παραδοσιακά) πολύ καλό ιταλικό στήσιμο κ τιμής είναι ασυναγώνιστος  Θέμα αξιοπιστίας είναι άτοπο.Σκυλί μαύρο θα είναι όπως όλα τα ιταλικά που πέρασαν από τον κύκλο της οικογένειας  @Μontoya Όντως η Alfa ποτέ δεν είχε παράδοση στην μικρή κατηγορία.Άλλοι θα πούν πως είναι απόγονος ίσως μια Sud κ άλλοι θα υποστηρίξουν πως απόγονος της Sud είναι η 145 κ μετέπειτα 147.Επίσης σε αυτή την κατηγορία (όχι διαστασεις) δν συνίσταται rwd. Υ.Γ Το έκαναν πάλι οι Ιταλοί το μικρό θαύμα τους ... αλάνια μεγάλα 
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
|