T3kToN
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Δεν μιλησα για high speed drift! Για οσους δεν νιωθουν τι εννοω ως ''αλητικο Drift δρομου'' παρτε μια Merc και τον Κοσμα με το δικο του στην εξοδο Νεαπολεως προς περιφεριακο ή στην Ποντου και δειτε τα αποτελεσματα..... ποιο ντριφταρει κ ποιο κανει απλα μπαντες...........
Δεν ξερω τι εννοεις οντως αλλα οπως ειπα πλατειες-παντες κ διαδοχικες στροφουλες απαλες βγαινουν (αν κ στο τελευταιο λογω αναρτησης κρουαζιεροπλοιου στυλ δεν νιωθεις κ πολυ ωραια)
|
Powered by CAR RACING TEAM & Autospeed
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
δωσε μου εμενα το μερσεντες που λες να δεις πως με τα μερικος απενεργοποιημενα ηλεκτρονικα στο κανω μεσα ενα εσακι να αναψουν ολα τα λαμπακια στο ταμπλο απο το κοκομπλοκο που θα παθει
και αυτο με καποιους οδηγους εδω μεσα που την εχουνε δει D1 πιλοταρες και κανουν καθημερινα high speed drifting
και το χειροφρενο μην το αναφερεις γιατι ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορει κανεις να κανει σε ενα μερσεντες
εκτος και εαν ξυλωσει ολη την κονσολα στην μεση και βαλει υδραυλικο fly-off
αρα μιλαμε παντα για μανισιες καταστασεις
αυτα το ολιγα απο καποιον εδω μεσα που δεν ξερει τπτ απο πισωκουνες
και περιμενει να του τα πουν αλλοι
ΑΑΑ!!!! και εγω οταν μιλαω για μπαντες , drift , πλατειες , κωλωνες πειτε το οπος σας βολευει
μιλαω παντα για ΤΕΡΜΑ κλειδωμενο τιμονι και για γωνιασματα και για να μπαινεις διπλωμενος 10 μετρα ΠΡΙΝ την στροφη κλπ κλπ κλπ
τουλαχιστον αφου ΔΕΝ τα κανετε αυτα και ΔΕΝ ασχολειστε ΜΗΝ προσπαθειτε να μας πειτε οτι εχετε και γνωμη
ΚΑΖΑΜΑ ΓΟΡΙΛΑ ΝΙΚΟ(τουρμπανθρωπε) ΝΙΚΟ(Ε30) και πολυ αλλοι που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλο
πειτε τπτ για το θεμα
|
|
|
|
T3kToN
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Βασικα δεν καταλαβα απο το παραπανω αν εννοεις στην αρχη οτι μπορεις να το κανεις η το λες ειρωνικα....
Οτι γινεται γινεται παντως....κ μιλαμε κ για φουλ κλειδωμα σε στροφη με γωνια πανω απο 100 μοιρες κ τον βαρεμενο κοφτη των μερκεντι να βαραει κλασσικα...
|
Powered by CAR RACING TEAM & Autospeed
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
να πώ τί ρε αγόρι μου; να πώ τί; κάποτε κάποιος πολύ σοφός του είδους,με γρασαρισμένα χέρια μου είχε πει: αγορίνα,άν θες γούστα,γκάζια,ανάποδα τιμόνια,αλητεία,ζοριλίκια και τα τοι αύτα,τσίμπα ένα BMWδάκι. άν πάλι θές κυρίλες,μαγαζιά,σαλόνια,antisvouring,antidrifting,antistripsing,ταξιδιάρα,πάρε μια Μερσέντα. λοιπόν,επειδή εγώ δεν έφτασα ακόμα στην ηλικία των 60 για να κάνω οτι κάνουν τα Μερσεντές,αρκούμαι στο 16άρι τρακαλέκι μου. και αφήστε με να μπαίνω όσο ανάποδα θέλω εγώ έξοδο Νεάπολης,mister baby,κτλπ.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
OK!!!Νομιζω καλυφθηκε το topic αυτο........... 
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
+1 πολυ ακομη
|
|
|
|
GTi
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
οκ και εγω εβγαλα τα συμπερασματα μου....100 μοιρες .......εχει ενα καλο μπαρακι στην Αθηνα στο γκαζι που λεγετε 45 μοιρες...εκεινο εννοεις?
|
|
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
και το χειροφρενο μην το αναφερεις γιατι ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορει κανεις να κανει σε ενα μερσεντες
ΚΑΖΑΜΑ ΓΟΡΙΛΑ ΝΙΚΟ(τουρμπανθρωπε) ΝΙΚΟ(Ε30) και πολυ αλλοι που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλο
πειτε τπτ για το θεμα
συμφονο απολυτα! αλα ισοσ μονο ενα ΜΕΡΖΕΝΤΕΣ μπορει αυτο! 190!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Αυτα που λεω εγω, ο Κοσμας, ο Πανος κτλ μπορουν να τα επιβεβαιωσουν τουλαχιστον αλλοι 10.Κ φυσικα εμεις οι ιδιοι αν τυχει να στα δειξουμε!Οχι για να το παιξουμε ξερολες αλλα για να δεις τι πραγματικα λεμε!!!!Σαφως κ μπορεις να εχεις γνωμη αλλα καλο ειναι να την λες με επιχειρηματα...αλλιως πες οτι κανεις χαβαλε για να το ριξουμε κ εμεις στην πλακα χωρις να βγαινει κανενα νοημα...... 
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
που ειναι το βιντεο με την bmw να οργωνει την ποντου? δεν το βρισκω στο Youtube και μετα φερε mercedes να κανει τα ιδια στα 1600 κυβικα και χωρις μπλοκε
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
σορρυ που θα το πω αλλα ειστε ολοι λιγο off topic...εδω λεμε τις γνωμες μας για BMW και Mercedes!! πχ.πλεονεκτηματα-μειωνεκτηματα καθε αυτοκινητου... τωρα μην μου πειτε οτι η BMW φτιαχνει τα αυτοκινητα για να κανουν αναποδα τιμονια οι οδηγοι τους...αμα πατε για να αγορασετε αμαξι θα σας πουν οτι φοραει αυτα τα εξτρα οπως ESP αντισπιν (που εγω και πολλοι αλλοι τα αποφευγουμε!)....δεν θα σας πουν "φιλαρακι το αμαξι παει ταπα..." γιατι τοτε δεν θα πουλησει σε κανεναν αλλα μονο σε γκ@υλομενους που κακα τα ψεμματα αποτελουν μοναχα ενα δειγμα ολου του πληθυσμου!(δειτε ποσοι μαζευομαστε P3 τα βραδια σε σχεση με το 1.500.000 κατοικους της πολης μας!) γενικοτερα αυτα που θελουν να δειξουν οι αυτοκινητοβιομηχανιες ειναι οτι δινουν την καλητερη οδηγικη συμπεριφορα με την μεγαλητερη ασφαλεια!! και απο την αλλη μην συγκρινετε τα παλια αυτοκινητα (πχ του Χελωνα) με μια νεα μερσ.και εγω ξερω παληκαρι που κανει τα ιδια με τον Χελωνα με Αscona!!!εμενα δεν μου φαινετε να εχει σχεση ομως με τον τιτλο του τοπικ! επισης T3kToN το τοπικ ειναι για ολους οποτε θα ηθελα να συγκρινεις και τα 2 αυτοκινητα (μοντελο 2008 παντα) και να μας πεις την γνωμη σου! with RESPECPA οπως λεει και ο ALi G (στην ταινια ο ΑλG στη βουλη...πολυ γελιο!) Sockas-AMG 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
mikeCupra
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Τι ειστε εσεις??? Μην πει κανεις τιποτα αντιθετο αποτι λετε εσεις... Κλειδωστε το να γραφετε μονο οσοι ειναι κατοχοι πισωκινητων 
|
Τα λεμε Αλεξακο,καλο ταξιδι να χεις φιλε μου!!!!!!!!!!!
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
κανονικα ετσι πρεπει να κλειδωθει ολο το φορουμ και οσοι εχουν μπροστοκουνητα να μην μπαινουν
αντε σταματαω να απανταω οφφ τοπικ γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη
|
|
|
|
|