|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Γιατι τελικα οταν μπαινεις σε ενα αμαξι στην ηλικια μας, αυτο ψαχνεις!!!Η ομορφια ειναι υποκειμενικη......
αμα παρω 10 ατομα μεσα απο το φορουμ και τα βαλω στη θεση του συνοδηγου μιας Μ3 ή μιας C63 ή ακομη και σε μια SL65 νομιζεις θα καταλαβουν την τεραστια διαφορα στην οδηγικη συμπεριφορα?  πιστευω οτι οι περισσοτεροι απλα θα πουν οτι παει γ@μιωντας!!! τεσπα το Μ3 ηταν παντα καλητερο στην πιστα απο το C της AMG!! αλλα το C63 ειναι γρηγοροτερο σε μια προσπεραση μιας νταλικας στους ελληνικους δρομους απο το νεο Μ3 και αυτο λογο ροπης!! ΠΣ:το τοπικ εχει τιτλο Μερσεντες ή BMW....μην μπλεκεις τα Μ και τα AMG γιατι θα χασουμε την μπαλα....  Η τεχνογνωσια μιας εταιριας εκει φαινεται!!!Στην πιστα......Στην καθημερινη βολτα και στην προσπεραση νταλικας ολα κανουν την δουλεια.....
|
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Η τεχνογνωσια μιας εταιριας εκει φαινεται!!!Στην πιστα......Στην καθημερινη βολτα και στην προσπεραση νταλικας ολα κανουν την δουλεια.....
Χωρίς να διαφωνώ με αυτό που λες,μπορείς να μου πεις γιατί εταιρίες με πλούσιο αγωνιστικό παλμαρέ ( Citroen,Peugeot κλπ ) δεν εκμεταλλεύονται την τεχνογνωσία που αναφέρεις στις γρήγορες εκδόσεις δρόμου ενώ αντίθετα οι μέτριες Mitsubishi,Subaru(στην ουσία Ralliart και Prodrive) βγάζουν αξιόλογα αυτοκίνητα με ισχυρή εσσάνς της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τα αγωνιστικά τους;
|
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
To target group καθε εταιριας ειναι με βαση τo κερδος.Ναι μεν ολοι αυτοι εχουν καποια τεχνογνωσια αλλα το θεμα ειναι κ πως την εφαρμοζουν με το μικροτερο παντα κοστος κ το μεγαλυτερο κερδος!!!Ολες οι εταιριες μπορουν να κανουν τρελα αυτοκινητα αλλα λιγοι μπορουν να τα κανουν με επιτρεπτο κοστος.Η Subaru περα απο ενα Impreza δεν εχει να επιδειξει κατι αλλο.Το ιδιο κ η Mitsubishi(εκτος το Pajero).Οι Γαλλοι και γενικα στην Γαλλια στοχευουν σε μεγαλες μαζες αγοραστων γι αυτο κ εχουν μεγαλη γκαμα διαφορων μοντελων.Οχι εξειδικευμενα και παντα προσιτα.Αυτη ειναι η πολιτικη τους!Αν και νομιζω οτι συντομα θα μπουν κ αυτοι στα νερα των αλλων.Στην τελικη αυτοι βγαζουν περισσοτερο κερδος κ απο την Subaru κ την Mitsubishi.(Βλεπε επισης Hyundai!) Στο θεμα μας: Η Mercedes και η Bmw, αγοραζουν πολλα απο τα υλικα τους απο διαφορα εργοστασια.Ο καθενας αναλογα τι θελει κ πως το θελει σχεδιασμενο τα εργοστασια αυτα το παραγουν(π.χ κλειδια, γραναζια, πλαστικα μερη, εξατμισεις, τζαμια κτλ). Οπως ειπα κ πιο πανω οι εταιριες στοχευουν κ απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο.Αυτο τις κανει μοναδικες!Δεν αντιγραφουν!Φτιαχνουν τασεις κ μοδες!Μονο στην Ελλαδα τις συγκρινουμε ετσι!Η Merc δινει χλιδα κ ανεση κ μερικες φορες σπορ συμπεριφορα ενω η Bmw δινει σπορ πακετο οδηγησης με μερικες ανεσεις ή μερικες φορες μηδενικες...(M3 CSL).H ομορφια οπως ειπαμε ειναι υποκειμενικη....Βασικα ειναι σαν την ωραια γυναικα.....αν την γουσταρεις τρελα ανεχεσαι κ μερικα πραγματα που μπορει να τα ηθελες αλλιως!Οπως κ να χει, διαλεγεις κ παιρνεις αυτο που σε εκφραζει...
|
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
http://carzpage.com/wp-content/uploads/2008/03/mercedes_sl_63_amg_geneva05.jpghttp://images.myride.com/images/vehicle/2009/Mercedes-Benz/SL/staff/2009_Mercedes_SL550_2_(768x576).jpgπρος GTi: αρχικα δεν πιστευω οτι το συγκεκριμενο SL το οδηγανε γυναικες οσο ενα Corsa εκτος απο καμοια 10αρια σε ολη την Ελλαδα!!! και απο την αλλη και το Μινι το οδηγανε πολλες γκομενες τι σημενει οτι δεν ειναι αμαξαρα?? επισης δεν πιστευω οτι δεν ειναι αλητικο....απλα το SL το εβαλα στο προηγουμενο ποστ γιατι το Ζ4 το Μ φοραει το μοτερ της προηγουμενης Μ5-5.0cc με 400ps. προς parisrbfast: βασικα ειναι στο τι χρηση θελει να κανει ο καθενας!! προσωπικη μου αποψη παντα: καθε μερα δεν οδηγας στην πιστα τον Σερρων...απλα για τους ελληνικους δρομους κοιτας να παρεις ενα ασφαλη αμαξι πραγμα το οποιο σημενει οτι θα κανεις και ασφαλες προσπερασεις θα εχει τα καλα φρενα του κτλ κτλ...τωρα αμα ο αλλος εχει 10 αυτοκινητα...τοτε το 11ο που θα παρει για να το εχει για πιστα μονο ας ειναι και Μ3! τεσπα και τα 2 αυτοκινητα μου αρεσουν πολυ...προσωπικα αναμεσα σε Μ3 και C63 θα επερνα το δευτερο και αυτο μονο και μονο επειδη ολοι οι υπολοιποι θα πανε να αγορασουν το Μ3...και επισης επειδη μου αρεσει πιο πολυ ο ηχος του.. 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Εννοειται οτι εχει ωραιο ηχο αλλα σκεψου οτι η BMW εχει περιπου τα μισα κυβικα......Και παλι ειναι πιο γρηγορη!!! Οσο για την ασφαλεια παρε SUV ή τζιπ.Το Μ3 ειναι για πιστα οταν πατας το μαγικο κουμπακι ''M''  Παντως εγω απο Merc προτιμω McLaren SLR  για πιστα και M5  για δρομους και παρεα...!!!!
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Η Subaru περα απο ενα Impreza δεν εχει να επιδειξει κατι αλλο.Το ιδιο κ η Mitsubishi
εαν μιλας απο θεμα πωλησεων, να σου επισημανω οτι το φορεστερ πουλαει πιο πολυ απο το ιμπρεζα. Απο θεμα τεχνολογιας φερε μου οποιον γερμανικο κουβα-Suv στα χρ1ματ@ του φορεστερ και βαλτα διπλα του και στον δρομο και στο βουνο, ουτε με κυαλια δεν το βλεπουν. Ο μονος λογος που λεω στα χρ1ματ@ του ειναι για να μην μου πεις κανα Range Rover (Αγγλικο). Και εαν θελεις subaru-πολυτελή για δες και το tribeca. Απο την αλλη η mitsubishi εχει ενα σωρο επιτυχημενα μοντελλα και εχει καθιερωθει στον χωρο της αυτοκινησης οχι μονο με το pajero και το evo. Ξεκολληστε με τα κολληματα του τυπου "Οδηγαω smart, αρα τα γερμανικα ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα"
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Εισαι off topic!!!Κολλημα τραβας εσυ γιατι εδω μιλαμε κ συγκρινουμε Γερμανικα αυτοκινητα!  Ξεκινα αλλο Thread με κορεατικα!  Επισης εχω και ΒΜW.Eιχα καποτε κ Γαλλο!Επισης ειχε ο συγκατοικος μου Subaru!Τρελο γκαζι και ηχο.....Τρελη υποστροφη....Φθηνα πλαστικα και συναρμολογηση  Ο καθενας οτι ψαχνει σε ενα αυτοκινητο!Μην εισαι δογματικος....Η Subaru ακολουθει προτυπα Ευρωπης!!!(βλεπε καινουργιο Subaru πολυμορφικο).Οσο για την Mitsubishi το πιο αξιολογο αμαξι της ηταν και ειναι το EVO.Το Forester ειναι ενα καλο αμαξι αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τα γερμανικα SUV.Υστερει σε ποιοτητα, ανεση, φινιρισμα, παθητικη ασφαλεια...Γι αυτο και τιμες τους ειναι πολυ διαφορετικες!!!Οσο για τις πωλησεις της Subaru...αμφιβαλλω οτι το Forester πουλαει εδω στην Ελλαδα πιο πολυ απο το Impreza.Αν βεβαια εχεις στοιχεια βαλ'τα σε νεο thread.Kαι επειδη φευγω κ εγω off topic το τελειωνω εδω λεγοντας οτι BMW vs MERCEDES....ΓΡΑΨΑΤΕ :)10/10 
|
|
|
|
|
Rossini
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Musō Shinden-ryū
|
|
 Ειπαν... “Τα αυτοκινητιστικα δυστυχηματα συμβαινουν γιατι οι σημερινοι οδηγοι τρεχουν πανω σε χθεσινους δρομους μεσα σε αυριανα αυτοκινητα με μεθαυριανη ταχυτητα”.
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
Τα BMW kai MERCEDES ειναι για την λιλικα μονο τα παντος τυπου ιαπωνικα αξιζουν και φυσικα οοοοοοολο το group VAG με τα μπροστοκουνητα των 400 αλογων
αναρωτιεμαι γιατι αχολειστε με τετοιες ποταπες μαρκες ακου εκει BMW kai MERCEDES ? ? ? ? ? ?
μα ειναι δυνατον ?
ποιος μ@λ@κ@ς θα παει να αγορασει BMW αφου ολοι μα ολοι λενε πως μονο τα Μ3 αξιζουν και ολα τα αλλα ειναι για τον πεουλα και τα 16αρια ειναι ταφος και αργα σαν να πανε για κηδεια και δεν γυρνανε με τιποτα
αλλα 2 ρημαδια 16 αρια ειναι αυτα που δεν πηγανε ποτε ισια το ενα 22 χρονων με 75 αλογα και το αλλο περιπου 9 με 105 αλογα
οποτε μονο τα Μ3 αξιζουν και φυσικα οχι τα ευρωπαικα αμαξια και ιδιαιτερα τα BMW kai MERCEDES
αντε παρτε ολοι ιαπωνικα που ειναι της μοδας και μην ασχολιστε με BMW γιατι απλα δεν εχετε πιασει το νοημα
περιμενω απαντησεις σας τωρα να με παρετε σβαρνα ολοι σας γιατι ασς εθειξα την χωρα που λατρευετε με τους 1,5 μετρου κατοικους που δημιουργουν καρακιτσαρια αμαξια
δειτε μοναχα τα φορτηγα που εχουν για show kai μοστρα και βγαλτε σημπερασματα
πιστευω το επομενο μου ποστ να ειναι ποιο συντομα
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
Κοσμα πανε πετα το πατατακι σου γιατι δεν παει ρε,εβγαλαν κατι καινουργια ντατσουν με 1002 αλογα,φευγει και veyron και ποιος ξερει και σε τι αλλο εμαθα σε 400αρι.Tα bmw δεν πανε βημα και τα mercedes εχουν την ιδια κυριλα και κυρος με το lexus.Παμε να το κανουμε japan vs Germany ομως.ΝΑΙ ΡΕ JAPAN!!!
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αντε παρτε ολοι ιαπωνικα που ειναι της μοδας και μην ασχολιστε με BMW γιατι απλα δεν εχετε πιασει το νοημα
Με προσβάλλεις Κοσμά..Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.. 
|
|
|
|
|
parisrbfast
Επισκέπτης
|
Παιδια για να μην τα ισοπεδωσουμε ολα πρεπει να πουμε οτι και η Ιαπωνια βγαζει καλα αυτοκινητα και η Αμερικη!!!Απλα τα περισσοτερα ολοκληρωμενα αυτοκινητα βγαινουν στην Ευρωπη. πχ. στην Αμερικη εχουν μοτερ με πολυ γκαζι χωρις κρατηματα και στησιμο!Στην Ιαπωνια και τριγυρω εχουν επισης τρελα μοτερ,εχουν κρατηματα και στησιμο αλλα στην ποιοτητα(των εσω),ανεσεις και φινιρισμα υστερουν. Οι Ευρωπαιοι και συγκεκριμμενα η Bmw και η Merc(εφ'οσον μιλαμε γι'αυτες) εχουν πιο ολοκληρωμενες προτασεις.Συνδιαζουν παντα κατι περισσοτερο απο τους υπολοιπους!Τυχαια δεν ειναι στην κορυφη των συμβατικων Ι.Χ. σχεδον παγκοσμιως!!!
|
|
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
καλα κ το ΒΜW δε λεω! αλα η MERCEDES ειναι ΑΛΗΤΕΙΑ ρε
|