sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 02 Αύγουστος 2008 19:05:34 » |
|
|
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
απιστευτη η λαμπο αν και δεν θα εδινα ποτε τοσα χρ1ματ@ για cabrio με υφασματινη οροφη.Προτιμω την κανονικη (χωρις να σημαινει πως δεν θα την επαιρνα αν μου την διναν φυσικα)
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Εχθές μόλις πάρκαρα πάνω στην Ολγας, βγαίνω έξω απο το αμάξι και είδα 300,000€ στο δρόμο.. Μία bentley... Τα σχόλια νομίζω είναι περιττα... Παιδιά μιλαμε για τεράστιο σκάφος και πολυ φινέτζα.. Τα λ3φτ@ φαίνονται από μακριά με αυτό το αμάξι...Δε πρόλαβα φωτο, γιατι μέχρι να συνέλθω από το σοκ....!!!!!!  τα καλυτερα αυτοκινητα κατα τη γνωμη μου.Πεθαινω για Bentley.Ποια ειδες ακριβως ρε Θανο και σε τι χρωμα?Πως γινεται ρε μονο εγω να μην πετυχαινω Bentley στην Θεσσαλονικη.Τι να πω..
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
απιστευτη η λαμπο αν και δεν θα εδινα ποτε τοσα χρ1ματ@ για cabrio με υφασματινη οροφη.Προτιμω την κανονικη (χωρις να σημαινει πως δεν θα την επαιρνα αν μου την διναν φυσικα)
Μα το ύφασμα είναι που κάνει την διαφορά.Ολο το πρεστίζ εκεί είναι.Ποτέ μου δεν θα αγοράσω κάμπριο τύπου CC.
|
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
οσα λ3φτ@ και να ειχα bentley δεν θα επαιρνα ποτε..Τι κυριλα και κιτρινες τεκιλες.... νταλικα σκετο.... αγγλικες κακογουστιες...
|
///Motorsport
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ναι αλλα το υφασμα ειναι πολυ πιο ευαλωτο σε φθορες και αν αποφασισεις να δαπανησεις τοσα χρ1ματ@ θες να ειναι ολα τελεια.Θεωρεις τυχαιο το γεγονος πως η slk που βγαινει με μεταλικη οροφη εχει πολλες παραπανω πωλησεις απ την Ζ4?(αν και προσωπικα προτιμω την Ζ4)
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ναι αλλα το υφασμα ειναι πολυ πιο ευαλωτο σε φθορες και αν αποφασισεις να δαπανησεις τοσα χρ1ματ@ θες να ειναι ολα τελεια.Θεωρεις τυχαιο το γεγονος πως η slk που βγαινει με μεταλικη οροφη εχει πολλες παραπανω πωλησεις απ την Ζ4?(αν και προσωπικα προτιμω την Ζ4)
Στα έξι χρόνια που κράτησα την Ζ3 μου η οροφή ήταν σαν καινούργια.Δεν είναι τυχαίο που οι κατασκευαστές ακριβών αυτοκινήτων παραμένουν στην τέντα.(Rolls Royce,Bentley,Aston Martin,Porsche).Tην παραφωνία την έκανε η Ferrari με την κακάσχημη California. Και το πιο άσχημο BMW..... 
|
|
|
|
|
|
Danny
Επισκέπτης
|
Και εγώ προτειμώ το πανί. Μακράν πιο όμορφο από τα hardtop.  Και συμφωνώ πως το Χ6 είναι ότι πιό άσχημο έχω δει στους δρόμους τελευταία! 
|
|
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εγω παλι σαν μπεμβεδακιας δεν μπορω να πω πως δεν μου αρεσε το Χ6.Δεν ειναι το αμαξι που θα επαιρνα αν ειχα να διαθεσω τα 90000 που κοστιζει αλλα ειναι κατι διαφορετικο
|
|
|
|
akis_mx5
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Mazda MX-5
販売開始 EUNOS ROADSTER Drift Specs... judge in track
|
και γω συμφωνω πως σαν το πανι δεν εχει τα πιο πολλα "σκληρα" καμπριο ειναι σαν παραμορφωμενα.... επισης αν εχεις λ3φτ@ να παρεις καμπριο εχεις και για να αλλαξεις κουκουλα αν παθει κατι, ασε που αλλαζει και ευκολα (στο δικο μου τουλαχιστον).... σωστα??
|
  ...Ο Ασσος...
|
|
|
NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
και γω συμφωνω πως σαν το πανι δεν εχει τα πιο πολλα "σκληρα" καμπριο ειναι σαν παραμορφωμενα....
σωστοςςςςς
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Το νέο Land Cruiser 200 (στα αριστερά)  
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Τι πανιά και μ@λ@κ1ες αυτά τα αμάξια φτιάχτηκαν για να είναι κλειστά , και τα μεταμόρφωσαν σε κάμπριο για κάτι "κρυφαδερφες" που θέλοουν να πουλάνε μόστρα χωρίς να έχουν ιδέα από οδήγηση ....
Aκου εκεί Ferrari και Lambo κάμπριο απλά αίσχος. Ασε που με το κωλόπανο κλειστό η μεγιστη ταχύτητα που δίνει ο κατασκευαστής είναι για βόλτες μονο μέσα στην πόλη....
|
I love SR20DET =)
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Oμορφο και μακαρι να ειναι το ιδιο πολυτελες με το προηγουμενο.Επισης μακαρι να ειναι και αρκετα φθηνοτερο γιατι οταν διαθετεις τα 100000 που κοστιζε το cruiser 100 νομιζω δεν θες να παρεις Τoyota.Προσωπικα και στα 55500-60000 να ηταν δεν θα επαιρνα toyota καθως οι Γερμανοι εχουν αρκετα καλυτερα και με περισσοτερο πρεστιζ αυτοκινητα για να αντιπαραθεσουν.
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Aκου εκεί Ferrari και Lambo κάμπριο απλά αίσχος. Ασε που με το κωλόπανο κλειστό η μεγιστη ταχύτητα που δίνει ο κατασκευαστής είναι για βόλτες μονο μέσα στην πόλη....[/b]
Λάθος.Αυτό ισχύει μόνο στην Murcielago Roadster όπου η τέντα μπαίνει με κόψες και ο κατασκευαστής δεν εγγυάται ότι θα μείνει στην θέση της με ταχύτητα άνω των 160 χλμ. Εχω τριακοσαρίσει με F430 Spider.Δεν έχει κανένα περιορισμό όπως και η Gallardo Spider.
|
|
|
|
|
|