MyCarClub
20 Μάιος 2012 14:58:05 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: forfour brabus...ποια ειναι η γνωμη σας??  (Αναγνώστηκε 741 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nikospsy
Authorized Member
new_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 15 Μάιος 2009 12:26:50 »

Οπως λεει κ ο τιτλος σκεφτομαι να δωσω το σουιφτακι κ να αγορασω for4 brabus...οι περισσοτεροι θα πειτε τι μ@λ@κ1α ειναι αυτο....φοραει ομως μοτερ czt με διαφορετικη χαρτογραφηση κ ανεβασμενη πιεση..κ μαλλον ενισχυμενα πιστονια(θα  δειξει αν το παρω EvilOne EvilOne) κ βγαζει 177αλογακια!! δν ειναι κ λιγα..το προβλημα ειναι οτι ψιλοφοβαμαι τα μεταχειρισμενα//ποσο μαλλον τουρμπατο!!
γι αυτο εδω λεω
http://www.xe.gr/pages/Details.aspx?catId=2005&proId=1575836&cat=a
http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/31771.asp
τι λετε κ εσεις??αξιζει..η κανω μα@λ@κι@??? σε οσους το λεω με κραζουν γτ το σουιφτακι το εχω ενα χρονο με 13.500χλμ..αλλα θελω τουρμπο...καμμια αλλη ιδεα εχετε??
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

kostas21pgr
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 15 Μάιος 2009 12:29:16 »

Φίλε μου σόρρυ αλλά είναι απλά άθλιο.Και 400 άλογα να έβγαζε δεν θα το έπερνα.Το swift μπροστά του είναι σαν την πεντάμορφη με το Τέρας.
Το δίνεις δηλαδή το swift?? Αν ναι πόσο?
Καλύτερα να πάρεις το CZT μεταχειρισμένο.
thomas_fiesta
Authorized Member
junior_PiG
*

Όχημα: 1999 Ford Fiesta Mk4

ford fiesta mk4 1250 75hp

« Απάντηση #2 στις: 15 Μάιος 2009 12:37:13 »

εγω δεν σου προτεινω να το παρεις κρατα καλυτερα το swift που ενα απο τα καλυτερα Proskynw για μενα και αν θες τουρμπο αργοτερα φτιαξε το swift.

g_MIL
baby_PiG
*

Όχημα: 2003 Volkswagen Polo

« Απάντηση #3 στις: 15 Μάιος 2009 13:14:31 »

Προσωπικα δεν θα επερνα ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ smart NO! και θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο Rules Rules Rules
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #4 στις: 15 Μάιος 2009 13:15:53 »

εγω δεν σου προτεινω να το παρεις κρατα καλυτερα το swift που ενα απο τα καλυτερα Proskynw για μενα και αν θες τουρμπο αργοτερα φτιαξε το swift.
εχεις τουρμπισει πολλα αυτοκινητα και προτεινεις την ιδια ιδεα? για ρωτα οσους εχουν κανει το εγχειρημα. ποσο βαθια βαλαν το χερι στην τσεπη και τι προβληματα συναντησαν.

το τουρμπισμα ολοι το εχουνε στο τσεπακι.... BangHead BangHead

παντως γνωμη μου ειναι να παρεις αυτο που γουσταρεις ποιο πολυ εσυ.ειτε το ενα ειτε το αλλο. η γνωμη ειναι σαν την κ@λ@τρυπιδα, ολοι εχουν απο μια.

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: 15 Μάιος 2009 13:20:50 »

παντως γνωμη μου ειναι να παρεις αυτο που γουσταρεις ποιο πολυ εσυ.ειτε το ενα ειτε το αλλο. η γνωμη ειναι σαν την κ@λ@τρυπιδα, ολοι εχουν απο μια.
+100

Επίσης...Είναι μία εναλλακτική turbo βολίδα,δεν βλεπεις έξω κανένα!...
Το μόνο που συγκράτησα από τα άρθρα που διάβασα όταν βγήκε είναι οι πολύ καλες επιδόσεις και η ανάρτηση τραπέζι όπως λέγαν  Confused
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC

207 RC

« Απάντηση #6 στις: 15 Μάιος 2009 14:15:22 »

Αν σου αρεσει εμφανισιακα τοτε παρτο. Το μοτερ του αξιζει, αλλα εγω δε θα το επαιρνα λογω εμφανισης. Τετοια μουτρα προσωπικα ντρεπομαι να τα κυκλοφορησω.. Kakos

alzakar
Super_PiG

Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13

« Απάντηση #7 στις: 15 Μάιος 2009 14:41:04 »

1000 φορες να παρεις το czT - που ειναι και απεξω japan  Yeah!

Fall in <3 with 200sx Happy
Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
nikospsy
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #8 στις: 15 Μάιος 2009 22:06:27 »

μαλλον πρεπει να ειμαι πολλυ κακογουστος τλκ...ολοι το ιδιο με σας μ λενε οτι ειναι κακασχημο κ δν βλεπετε..εμενα ρε παιδια γτ μ αρεσει??
οκ δν ειναι κ το πιο ομορφο αμαξι του κοσμου..αλλα δν με χαλαει..μ αρεσει!!το czt απ την αλλη δν μ αρεσει καθολου..αφου ρε παιδια το βλεπω στο δρομο κ λεω..τωρα αυτο ποιο ειναι??το czt η το cz3??δν διαφοροποιειται πολλυ απ το απλο..αλλα κ παλι δν μαρεσει καθολου!!
τωρα για το τουρμπισμα του σουιφτ κ ποσο μαλλον στο 16αρι που εχει 11συμπιεση απλα δν παιζει με τπτ!! κ δν  μπαινω με τπτ σε τετοιο βασανο!!θα μαζευω τις βαλβιδες κ τα πιστονια  απ το δρομο!!
για το μοτερ του czt..ξερουμε τπτ??εαν βγαζει προβληματα εννοω..η τι πρεπει να κοιταξω...γτ η αληθεια ειναι πως τα φοβαμαι λιγο τα μτχ..κ αν το παρω θα ειοναι το πρωτο μτχ που παιρνω!! για βοηθειστε λιγο τον απειρο..

nikospsy
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 15 Μάιος 2009 22:10:53 »

Φίλε μου σόρρυ αλλά είναι απλά άθλιο.Και 400 άλογα να έβγαζε δεν θα το έπερνα.Το swift μπροστά του είναι σαν την πεντάμορφη με το Τέρας.
Το δίνεις δηλαδή το swift?? Αν ναι πόσο?
Καλύτερα να πάρεις το CZT μεταχειρισμένο.

το δικο μ το δινω 15.000ευρω(συζητησιμη) το αμαξι πραγματικα ειναι ολοκαινουργιο κ λυπαμαι που το δινω αλλα.....
εαν ενδιαφερεσαι στειλε μ πμ..αν κ μενω αθηνα εγω κ οχι θεσσαλονικη!!
το αμαξι μπορειτε να το δειτε απ την παρουσιαση που τ ειχα κανει πριν λιγο καιρο
http://www.mycarclub.gr/index.php?topic=2507.0

Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #10 στις: 16 Μάιος 2009 15:48:29 »

εγω θα σου ελεγα να το παρεις!!
και γρηγορο ειναι και κατι το διαφορετικο...το CZT πολυ σουπα εχει γινει!! Cool

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
kostas21pgr
Επισκέπτης
« Απάντηση #11 στις: 16 Μάιος 2009 16:20:46 »

Φιλαράκι είναι δικό σου θέμα αν το πάρεις ή όχι. Όπως είδες δεν μας πολυαρέσει. Αν εσένα σ αρέσει η γνώμη μας είναι περιττή.
Φυσικά εννοείται ότι το CZT έχει γίνει σούπα.Βασικά άμα έχεις μεράκι μπορείς το αμάξι σου να το κάνεις μοναδικό και κουκλί.
Πάντως το swift είναι πολύ πιο όμορφο για μένα. Είδα και πόσο το δίνεις. Λογική η τιμή σου καθώς το αμάξι είναι του κουτιού και τυχερός αυτός που θα το πάρει. Ότι σ αρέσει ρε παλικάρι. Εσύ θα το τσουλάς.
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
*

ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ

« Απάντηση #12 στις: 17 Μάιος 2009 08:46:22 »

λογικο ειναι να παρεις οτι αρεσει σε εσενα γιατι ο καθενας εχει την δικη του αποψη,εγω προσωπικα βλεπω smart και αναγουλιαζω αλλα αν σου αρεσει κι οπως λες ειναι γρηγορο,γιατι ειναι και χαρτοπετσετα απο θεμα βαρους,φυσικα θα ειναι πολυ γρηγορο,και απο θεμα ανεσης ειναι αρκετα ανετο,εχω νοικιασει στην Γερμανια forfour 13diesel και ηταν πολυ καλο αν εξαιρεσεις το σασμαν το αυτοματο που γ@μηθηκε και ανεβοκατεβαζε χωρις λογο ταχυτητες και το πληρωσα 700ευρω εξτρα για την βλαβη,και ειχε 1100χιλιομετρα,κατακαινουριο,φημιζονται τα smart για την αξιοπιστια τους Kakos μου ειχαν πει απο την hertz η πως την λενε την εταιρια.παντως εγω σου προτεινω να το παρεις αν σου αρεσει τοσο,στο κατω κατω τα συυνεργεια περναν κριση,μια βοηθεια ακομη χρειαζεται BangHead

το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
nikospsy
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #13 στις: 17 Μάιος 2009 10:41:27 »

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις...απλα ελπιζω να μη μου ραγισει καμμια τουρμπινα η δν ξερω κ εγω τι!! πρωτη φορα αγοραζω κ μεταχειρισμενο ποσο μαλλον τουρμπατο...κ οσο να ναι το ψιλοφοβαμαι!! αν φυγει σε νορμαλ τιμη το σουιφτ τοτε το πηρα το brabus!!παντως ολοι οι φιλοι μ το ιδιο μ λενε..δλδ οτι ειναι κακασχημο...τι να πω??τοσο κακογουστος ειμαι?? με ενα φιμεδακι κ ξενον κ κανενα χαμηλωμα τουμπανο θα γινει!!
να ρωτησω κατι αλλο?? αφου ειναι το ιδιο μοτερ με του κολτ..με καποιες μικροδιαφορες βεβαια..λογικα κ σε εκεινο θα βγαινει το χαπι κ θα μπορεις να κανεις τρυπες στο παπα..ε??(στο χερι θα το παρω το μοτερ !!!)

NL
Authorized Member
junior_PiG
*

Μαυρο και να γυαλιζει

« Απάντηση #14 στις: 17 Μάιος 2009 11:26:37 »

Περι ορέξεως κολοκυθο - pie  PouNaKSerw

Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale Pale
Σελίδες: [1] 2   Πάνω