sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Peugeot 207 RC
|
 |
« στις: 15 Μάιος 2009 18:52:40 » |
|
καλησπερα παιδια.ανοιγω αυτο το θεμα για να σας ενημερωσω για ενα θεμα πολυ σημαντικο και αν μπορειτε οποιος γνωριζει να βοηθησει.μενω στο πανοραμα και σημερα το πρωι που ξυπνησα παω να παρω το rc και ειδα πως ολο το αυτοκινητο εκτος απο τη μερια του οδηγου που ηταν κολλημενη σε τοιχο ηταν βαμενο με μαυρο spray...απο οτι εμαθα υπηρξαν και αλλα τετοια κρουσματα χθες βραδυ καθως και αλλες προηγουμενες μερες...γι αυτο λοιπον να εχετε το νου σας και οποιος γνωριζει ή δει κατι να ενημερωνει μεσω του φορουμ ειτε με αλλους τροπους...κυκλοφορει πως ειναι παιδια που κυκλοφορουν με σχολικες τσαντες και μεσα εχουν spray...δε γνωριζω για αναλογα κρουσματα σε αλλεσ περιοχες...γι αυτο μην αφηνετε για κανενα λογο αδειο το garage αν εχετε...δυστυχως στο συγκροτημα μου ειναι full...
|
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
 βγενει τουλαχιστον το σπρει ??
|
|
|
|
sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 βγενει τουλαχιστον το σπρει ?? το πηγα σε βαφεα και ευτυχως το εβγαλε χωρις να χρειαστει βαψιμο...ειναι ομως 120 Ευρω που πηγαν ετσι...
|
|
|
|
|
|
|
|
GreekDrift
Επισκέπτης
|
Βασικα παιδια κι εδω στον Ευοσμο 2-3 μερες πριν ακουσα οτι το βραδυ κατα τις 2 η ωρα εσπασαν τα τζαμια απο 5-6 αμαξια και κατα τις 6 η ωρα το πρωι ελειπαν ολα μαζι
|
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Περσυ τετοια εποχη ημουν Καβαλα στο σπιτι και καθομουν στο μπαλκονι.Εκεινη την ωρα σχολουσε ενα γυμνασιο που ειναι ακριβως απο πισω κσι περιμενα μπας και περασει απο κατω τιποτα καλο να χαζεψω...  Ξαφνικα πως ανεβαινει ενα αγορακι βλεπω βγαζει κλειδι και γρατζουναει ενα αμαξι.Χωρις πολλες σκεψεις εχω ειδη κατεβει κατω με τις πυτζαμες και εφαγε μπουνια με οση δυναμη ειχα.Το αμαξι ηταν μιας καθηγητριας του,προφανως στην ιδια ταξη ειναι ακομα...
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
Περσυ τετοια εποχη ημουν Καβαλα στο σπιτι και καθομουν στο μπαλκονι.Εκεινη την ωρα σχολουσε ενα γυμνασιο που ειναι ακριβως απο πισω κσι περιμενα μπας και περασει απο κατω τιποτα καλο να χαζεψω...  Ξαφνικα πως ανεβαινει ενα αγορακι βλεπω βγαζει κλειδι και γρατζουναει ενα αμαξι.Χωρις πολλες σκεψεις εχω ειδη κατεβει κατω με τις πυτζαμες και εφαγε μπουνια με οση δυναμη ειχα.Το αμαξι ηταν μιας καθηγητριας του,προφανως στην ιδια ταξη ειναι ακομα... τον γρατζουνισες ??  καλα τον εκανες
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
Aυτα τα τσογλανια και αν ειναι για ξυλο...
Σαπισμα μεχρι να γινει ενα με την ασφαλτο..
|
///Motorsport
|
|
|
NL
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Μαυρο και να γυαλιζει
|
Δεν θα ξεχάσω την δευτερη μέρα που ειχα παραλάβει το λιονταρακι μου.Ξυπνάω πρωι πρωι να κατέβω να πάω καμια βόλτα και βλέπω 2 μεγάλες γρατζουνιες καμμια 30αρια ποντους η καθεμια στο καπο μου.Τρελάθηκα. Να μην πιασεις κανα τετοιο τσογλανακι επ αυτοφόρω να το σπασεις στα δυο 
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
επειδη και γω πανοραμα μενω για ποιον δρομο λες???
|
|
|
|
|
Sergio
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Volkswagen Scirocco
|
Οχι ρε συ Σακη!!! Τα τσογλανια!! Ξυλο που θελουν  επειδη και γω πανοραμα μενω για ποιον δρομο λες???
Οχι σε σενα τουλαχιστον...προς το παρον δηλαδη γιατι ποτε δεν ξερεις...  Για πιο πανω μιλαει, στο χωριο μεχρι στιγμης.
|
|
|
|
sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
επειδη και γω πανοραμα μενω για ποιον δρομο λες???
μιλαω για καμπουριδου αλλα και ενος αλλου γνωστου μεσα στο νομο του το κανανε...
|
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
Κ εγώ ένα ωραίο πρωί πάω να πάρω το αμάξι κ βλέπω από την μεριά του συνοδηγού πάνω από την ρόδα πατημένο μέσα....
Κ έχει καμιάβδομάδα η πόρτα του οδηγού μια γρατζουνιά βαθιά καμιά 20 πόντους...
Είναι να τους πιάσεις εκείνη την ώρα κ.....
|
|
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
σε μας στο αμαξι στο καπω χαμηλα στο φαναρι απο πανω (αντι για αυτοκολλητα εταιριων με βελτιωσεις) καποιος εκατσε κ εγραψε F U C K ,ειναι και 10ετιας το αμαξι..τι να πω.. θα βγαλω καμια σιδερογροθια που την εχω σπιτι και καθεται μου φαινεται,τωρα π πηρα μηχανακι,αψογο αν κ μεταχειρα,καθομαι στο μπαλκονι το βραδυ και περιμενω την στιγμη! (οχι ολο το βραδυ!)
|
....
|
|
|
StanVet
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Mitsubishi Colt
Κτηνίατρος πλέον....
|
Και εγώ είδα ένα Corsa κόκκινο καινούριο που από αριστερά ήταν βαμμένο με σπρέυ κίτρινο....ήταν παρκαρισμένο στην Εγνατία με Συνδίκα στα μεταχειρισμένα...μάλλον καθ αυτός θύμα των ανεγκέφαλων...
|
Tickets, accomodation, car rental & 3day rally pass reserved...Who gives a shit about Mykonos..Jyväskylä is the hot summer destination!
|
|
|
|