sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Peugeot 207 RC
|
καλυτερα να μην τον χτυπουσες. θα μπορουσες να βρεις τον μπελα σου. νομικα μιλαω παντα με φιλαρακι μου γυρναμε απο ποτο στο othelo στο cosmos και βλεπουμε 2 16χρονα γυροφερνουν το ιμπρεζα του και ξαφνικα βλεπω τον ενα να ξυνει ολη την πλευρα. μεχρι να καταλαβω τι γινεται ο φιλος μου ειχε ηδη τρεξει κατα πανω του, τον αρχισε στις φαπες, αλλα μιλαμε για 10 λεπτα τον κοπανουσε. εγω απλως ακινητοποιησα τον αλλο πιτσιρικα (βασικα του ειπα κατσε κατω και μην κουνιεσε αλλιως θα σε αρχισω εγω  ) ο μονος λογος που δεν υπηρξαν μυνησεις απο τον πατερα του μικρου ειναι επειδη κρατουσε μαχαιρι και εκανε το λαθος να το σηκωσει προς τον φιλο μου. φοβηθηκαν οτι θα κανουμε μυνηση για αποπειρα δολοφονιας,καταστροφη ιδιωτικης περιουσιας, οπλοκατοχη (ειχε πεταλουδα με μεγαλη λεπιδα)κτλ και το ληξαμε στο τμημα αργοτερα και με καταβολη 3000 ευρω απο τον πατερα του μικρου. σημειωση. ο μικρος ηταν γιος ευκαταστατης οικογενειας απο το πανοραμα ο πατερας γιατρος και η μανα αρχιτεκτονας. δεν ειχαν ουτε οικονομικα προβληματα ουτε ηταν κανα φτωχαδακι με μπολικη καταπιεση μεσα του. ηταν απλως ψευτο-επαναστατης. εγω λυπηθηκα τον πατερα του, ολοκληρος αντρας και κοιτουσε συνεχεια στο πατωμα, ηταν τοσο ντροπιασμενος.... απο οτι εχω μαθει ενας κυριος στο πανοραμα επιασε 2 παιδια να του βαφουν την αυλη, τα πηγε στο τμημα, και εφυγαν μετα απο λιγο σαν να μην εχει γινει τπτ και ο κυριος εμεινε μ@λ@κ@ς επειδη τα παιδια ηταν μεγαλοοικογενειων του πανοραματος...η ψευτοαναρχια καποιων αλητηριων πρεπει να σταματησει απο τη στιγμη που δεν μπορουν να την υποστηριξουν απο τον ολο τροπο ζωης τους...τι τους φταιμε εμεις να πληρωνουμε τις "δηθεν μοντερνες" αντιληψεις των εφηβων;;;;;;;;;;;;;
|
|
|
|
|
rebel
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ενα μικρο grafity απεκτησα και γω την περασμενη βδομαδα στο πλαϊνο της καροτσας του Nissan pick up που χω στο μαγαζι. Η εμπνευση ηρθε στον "καλλιτεχνη" βραδυνη ωρα, απο τη μερια του πεζοδρομιου οπως ηταν παρκαρισμενο. Περιοχη Β. Ολγας, κοντα στον Σαρακακη. Το γεγονος με πειραξε, οχι για το αμαξι αφου ειναι ουτως ή αλλως σαν μ@#@νι, ισως και να ομορφυνε λιγο, αλλα για το ολο σκηνικο. Με ποιο δικαιωμα ρε απλωνεις χερι πανω στη δικη μου περιουσια;
Ολοι ευελπιστουμε στη στιγμη που θα μπαγλαρωσουμε επ αυτοφωρο καποιον τετοιον...
|
|
|
|
DanteGR
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Skoda OCTAVIA VRS
|
Παλικαρια εγω παντως αν δω ποτε καποιον να γρατζουναει (η οτιδηποτε αλλο....) το αμαξι μου..... δεν νομιζω οτι θα μπορεσω να κρατηθω.... ετσι απλα.... και δεν παει να ειναι ο αλλος και ο Σουγκλακος... Μπορει να φαω και το απειρο ξυλο στην τελικη αλλα με τα νευρα που θα εχω εκεινη την ωρα... θα τις φαει τις μαπες του. Και μου το εχουν κανει στο παρελθον 1-2 φορες αλλα οταν δεν ημουν εκει οι κοτες...
|
"It's nice to be important but it's more important to be nice" Octavia mkII RS powered by  
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Το μόνο που σωζει παιδια ειναι garage δεν πάει αλλο! Εγω μέσα τα εχω και μια ανωμαλαρα εδω πέρα που κυκλοφορει τα βράδια την είδαμε να βγαίνει μαλλον απ την αυλη  Βέβαια καλά τα λεει ο cyberguy δεν θέλει λαμ@κίες η υπόθεση...Εγώ πάνω στην τρέλα πήρα μαχαίρι και έκοψα βόλτα στην αυλή.. Νο λαμ@κιες
|
|
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
Πριν μερικούς μήνες μας έφεραν στην δουλειά αυτό...το ονόμασαν και μπρίκι οι καλλιτέχνες 
|
velocity addicted
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
να θυμησω οτι νομικα,χωρις πτωμα,κανενας δε μπορει να κατηγορηθει για φονο 
|
|
|
|
|
ζουλου
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Skoda OCTAVIA VRS
Ειπεs τιποτα...?
|
να θυμησω οτι νομικα,χωρις πτωμα,κανενας δε μπορει να κατηγορηθει για φονο  χαχαχαχαχα!!!!Στο δικο μου το πορτ μπαγαζ χωρανε τουλαχιστον τρια πτωματα εναs γκασμαs και ενα φτιαρι....!!!
|
 octavia vrs και τσαφ και τσουφ...
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Πριν μερικούς μήνες μας έφεραν στην δουλειά αυτό...το ονόμασαν και μπρίκι οι καλλιτέχνες  Και καθαρίζει κάπως αυτή η ιστορία? Η πάει για βάψιμο? Θελουνε ξύλο πάντως. Είναι κωλόπαιδα, ψευτοεπαναστάτες. Ολοι κάναμε τις ψευτοεπαναστάσεις μας, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο, αλλά το να προκαλείς τέτοια φθορά στην περιουσία και τα νέυρα του άλλου είνια πολύ χοντρό. Αμα τον πιάσει κανείς και του αδειάσει όλο το spray στο στόμα να φτύνει για 2 μήνες δε θα'χει άδικο...
|
|
|
|
sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πριν μερικούς μήνες μας έφεραν στην δουλειά αυτό...το ονόμασαν και μπρίκι οι καλλιτέχνες  θα με ενδιεφερε να μαθω αν αυτη η μπεμπα ειναι απο το πανοραμα...μηπως γνωριζεις???
|
|
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
Όχι δεν γνωρίζω από που είναι, πάντως ας έρθει να μου πει για τον νόμο ο μπαμπάς του άμα τον πιάσω να το κάνει έτσι 
|
velocity addicted
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
ενα βραδυ που γυριζα σπιτι πριν 4-5 μερες ειδα μια παρεα με 5-6 ατομα καπου 15-16 χρονων να τριγυρνανε με τσαντες στην πλατη μεσα στην νυχτα.. επρεπε να τους παρακολουθησω γιατι ειμαι σιγουρος πως τετοιεσ παρεεσ κανουν τισ ζημιες!
|
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
Αμα τον πιάσει κανείς και του αδειάσει όλο το spray στο στόμα να φτύνει για 2 μήνες δε θα'χει άδικο...
δεν το ειχα σκεφτει αυτο... στην περιπτωση που γρατζουναει το αμαξι με κουζινομαχαιρο να του κανω κανα 2 γρατζουνιες και στο σωμα τ, να εχει να θυματε?
|
///Motorsport
|
|
|
sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ενα βραδυ που γυριζα σπιτι πριν 4-5 μερες ειδα μια παρεα με 5-6 ατομα καπου 15-16 χρονων να τριγυρνανε με τσαντες στην πλατη μεσα στην νυχτα.. επρεπε να τους παρακολουθησω γιατι ειμαι σιγουρος πως τετοιεσ παρεεσ κανουν τισ ζημιες!
ισως να ηταν και το βραδυ που μο το εβαψαν...
|
|
|
|
|
|