MyCarClub
20 Μάιος 2012 15:03:50 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Αν ειναι δυνατον !!!  (Αναγνώστηκε 680 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 18 Μάιος 2009 09:47:56 »

Χτες ανακαλυψα ισως την μεγαλυτερη χαζομαρα που εχω κανει μεχρι σημερα στο αμαχι εδώ και ένα χρονο.

Λογο βροχης υγρασιας κτλπ θολωνε το παρπριζ και αποτελεσμα να βαζω συχνα πυκνα τον αερα στα τζαμια … πανω σε μια αλλαγη από ποδια στηθος σε τζαμια  προσεξα τυχαια στο βαρομετρο να πεφτει η υποπιεση !  αλλαζω ξανα ανεβαινει παιζω γενικος μπρος πισο το ιδιο γεγονος…….  Και ο αερας ερχονταν δροσερος……..  Περνω τηλ τα αλλα παιδια με τα Σιλβια και ρωτω ! Καλα ρε μ@λ@κ@ το Σιλβια όταν το βαζεις τον αερα στα τζαμια ανοιγει το Air contition για να ξεθολωσουν ? απαντηση : ναι ! καλα δεν το ηξερες?

Τοτε καταλαβα ότι επι ένα χρονο γιατι τον αερα τον ειχα κατά 99% ανοιχτο στα τζαμια ότι πηγαινα με το Air Contition ανοιχτο ( αφου δεν αφηνα κουμπωμενο και κανα χειροφρενο παλι καλα )  Βλεπετε η Γιαγια Σιλβια όταν την γυριζεις στα τζαμια δεν ανοιγει το λαμπακι του Air Contition….. απλα το θετει σε λειτουργια και ολο τον χειμονα δεν το ειχα παρει μυρωδια μιας και το ειχα στην ζεστη ( Το καλοκαιρι δεν το κυκλοφορισα καθολου γιατι μου το ειχαν στουκαρει )

Πρωτον εξεπλαγην που ένα τοσο παλιο αμαξι εχει μια τετοια λειτουργια και δευτερον κλαιω τις βενζινες και ευτιχος όχι το Air Contition που αποδειχτηκε σκυλος !

Αντε και εις ανωτερα κατορθωματα    Grin Grin

Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

I love SR20DET  =)
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #1 στις: 18 Μάιος 2009 09:58:00 »

Grin Grin Grin Grin και το δικο μου το ιδιο πραγμα κανει απλως αναβει το λαμπακι για να καταλαβεις οτι λειτουργει το a/c

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 18 Μάιος 2009 10:00:15 »

Τουλαχιστον πειρα 10 ps δωρακι hahahahahahahaahh  Grin

Bασικα επιτhδες το εκανα για να τιθασευσω τα αλογα μιας και το Silvia  δεν εχει Esp  Grin Grin  (Ντεμεκ Tongue)

I love SR20DET  =)
NoRWaY
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 2004 Alfa-Romeo 147

« Απάντηση #3 στις: 18 Μάιος 2009 11:44:26 »

Τουλάχιστον λειτουργούσες όλο το χειμώνα το A/C και δεν το άφησες να σκουριάσει....
Έτσι τώρα δεν χρειάζεσαι service στο A/C !!!!!!!!!
είναι κάτι και αυτό..... για σου ρε nissan με τις ιδιοτροπίες σου....

Το παρελθόν.................. ............................. ............................ .............. ..............Το Παρόν και Το μέλλον.....
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 18 Μάιος 2009 13:40:13 »

Και σε μένα αυτό κάνει αλλά αναβει το λαμπάκι του a/c  Yeah!
Δεν μου αρέσει όμως σαν λειτουργία...γιατί υπάρχουν φορές που δεν θέλω να ενεργοποιήσω τον συμπιεστή και απλά να πετάω ζέστη-κρύο στο μπροστά τζάμι αφού δεν έχει τόοοοσο πολύ θολωμα.
Ας πούμε τον χειμώνα εγώ απλά τον ανάβω μία φορά τον μήνα για να μην κολλήσει και τίποτα περισσότερο και με αυτήν την λειτουργία είμαι αναγκασμένος μία να τον κομπλάρω και έπειτα να σβήνω το A/C και να έχω μόνο αέρα.. Confused
Ούτε είναι αυτό που λέγανε παλιά "αργεί να βγάλει ζέστη και γι αυτό το ανάβω"..
Αφού πλέον και μόνο τον ανεμιστήρα να βάλεις θα πετάξει ζέστη σε 5 λέπτα  PouNaKSerw
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #5 στις: 18 Μάιος 2009 15:49:14 »

παιδια για να ξεθαμπωσει το τζαμι θελουμε αερα χωρις υγρασια...το a/c αυτο το πραγμα κανει αφυγραινει τον αερα...για αυτο σε πολλα αμαξια οταν το βαζετε για ξεθαμπωμα αναβει το a/c για να ξεθαμπωσει κατεθειαν...........

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC

207 RC

« Απάντηση #6 στις: 18 Μάιος 2009 19:21:19 »

Και γω το εχω βαλει να βγαζει αερα στα τζαμια.. λετε και μενα να λειτουργει το air condition χωρις να το εχω καταλαβει..? Question Question Question
Με εβαλες σε σκεψεις τωρα Ακη..

Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 22 Μάιος 2009 20:02:01 »

το ιδιο ειναι και στο Lanos μιας φιλης...για να ξεθωλωσουντα τζαμια το χειμωνα ανοιγει και το a/c!! PouNaKSerw
 Cool

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
alzakar
Super_PiG

Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13

« Απάντηση #8 στις: 23 Μάιος 2009 13:08:12 »

Δεν την παλεψες με την τεχνολογια nooba   Grin Grin

Fall in <3 with 200sx Happy
Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: