R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πρέπει να είμαι γύρω στα 110 άλογα στρόφαλο με λίγο παραπάνω ροπή από την εργοστασιακή.
Εγω με ενα μανισιο МX5 ενος φιλου(εγραφε εδω.Μπορει να γραφει ακομα) ετρεξα με ενα golf II GTi 8V και ημουν μπροστα Παιει πολυ καλα για αυτο που ειναι!! Το δικο σου φοραει μπλοκε? Φοράει ναι. Απατάσε, είναι ο τάφος ο ίδιος.  Το 18άρι να μου έλεγες ότι κάτι κάνει να σε καταλάβω. Ε δν *ερω τι να πω.Αυτο που σου λεω εχει τρ*ει και με αλλα ΜΧ5 και ειναι μπροστα.Φοραει μονο φιλτρο και μπουκα.Λες να πηρε τιποτα απο αυτα?
|
|
|
|
|
Gregls
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
1.6 turbo 180 λεει ο κατασκευαστης, με καλη βενζινη και μολις ανοιξει το μοτερ 187 απο οσες δυναμομετρισεις εχω δει.
|
''Have No Fear Greg Is Here''  Τελικα ρε φιλε εισαι παλιάρι! lol
|
|
|
ShaRky™
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Opel Vectra
In loving Memory of President..
|
Εγω δυναμομέτρηση δεν κάνω.. γιατι μάλλον θα τρομάξω..  κατασκευαστης δίνει 105.. 
|
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Πρέπει να είμαι γύρω στα 110 άλογα στρόφαλο με λίγο παραπάνω ροπή από την εργοστασιακή.
Εγω με ενα μανισιο МX5 ενος φιλου(εγραφε εδω.Μπορει να γραφει ακομα) ετρεξα με ενα golf II GTi 8V και ημουν μπροστα Παιει πολυ καλα για αυτο που ειναι!! Το δικο σου φοραει μπλοκε? Φοράει ναι. Απατάσε, είναι ο τάφος ο ίδιος.  Το 18άρι να μου έλεγες ότι κάτι κάνει να σε καταλάβω. Ε δν *ερω τι να πω.Αυτο που σου λεω εχει τρ*ει και με αλλα ΜΧ5 και ειναι μπροστα.Φοραει μονο φιλτρο και μπουκα.Λες να πηρε τιποτα απο αυτα? Και εγώ φοράω φίλτρο και εξάτμιση και δεν πήρα τίποτα. Μάλλον δεν λυπάται το κιβώτιο αυτός που το οδηγάει. 
|
|
|
|
|
R5_16V
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Στην κοντρα δν λυπασαι κιβωτιο  Δν διαμαρτυριθηκε πολυ το κιβωτιο,λιγο στο κουμπωμα 3ης 
|
|
|
|
|
sfin
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Renault Laguna
|
Οταν πηγα για πρωτ η φορα το αμαξι στο dyno ειχε 10000 χλμ στην πλατη του και καμια βελτιωση. Να σημειωσω πως παντα βαζω 100αρα βενζινη. Τοτε το δυναμομετρο εδειξε 180 ιππους και 294Νm ροπη!  Ο κατασκευαστης δινει 170 ιππους και 270Nm ροπης. πριν ενα μηνα με ελευθερο φιλτρο εβγαλε τρεις παραπανω ιππους αλλα 6Νm ροπης λιγοτερα.  Ωστοσο εγω περιμενα ιδια αλογα αλλα παραπανω ροπη.......... Δεν ξερω γιατι τελικα βγηκα τελειως λαθος 
|
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Οταν πηγα για πρωτ η φορα το αμαξι στο dyno ειχε 10000 χλμ στην πλατη του και καμια βελτιωση. Να σημειωσω πως παντα βαζω 100αρα βενζινη. Τοτε το δυναμομετρο εδειξε 180 ιππους και 294Νm ροπη!  Ο κατασκευαστης δινει 170 ιππους και 270Nm ροπης. πριν ενα μηνα με ελευθερο φιλτρο εβγαλε τρεις παραπανω ιππους αλλα 6Νm ροπης λιγοτερα.  Ωστοσο εγω περιμενα ιδια αλογα αλλα παραπανω ροπη.......... Δεν ξερω γιατι τελικα βγηκα τελειως λαθος  Μηπως ειχε πολυ παραπανω ζεστη στην 2η δυναμομετρηση? 
|
|
|
|
sfin
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Λες? Η 1η δυναμομετρηση εγινε τον Ιουνιο του 2007 ενω η 2η τον Ιουλιο του 2008.... Τι να σου πω δεν θυμαμαι....... Η ζεστη επηρεαζει, ε? Ενταξει μωρε, θα το δυναμομετρησω τα Χριστουγεννα αν χιονισει! Τοτε ισως να επιβεβαιωθουν οι προβλεψεις μου! 
|
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Το μονο σιγουρο ειναι οτι αυτο το καλοκαιρι ηταν σε γενικες γραμμες πολυ πιο ζεστο απο το προηγουμενο!! 
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Light εκκεντροφορατο 106 που τον χειμωνα εδειξε 147 αλογα στους 15 βαθμους, το καλοκαιρι, με 28 αν θυμαμαι καλα, εδειξε 137...φαντασου σε turbo ποση διαφορα θα εχει 
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σε turbo δεν εχει απλα διαφορα...Εχει μεγαλη διαφορα στην αποδοση!Αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις και μονος σου!Το αμαξι δεν πηγαινει οπως πηγαινει τη νυχτα με το κρυο και ειδικα τον χειμωνα με 0 βαθμους κελσιου...
|
|
|
|
sfin
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Bασικα οποτε η θερμοκρασια υπερβαινει τους 32 βαθμους ειναι συνεχως ανοικτο το συστημα ψυξης του κινητηρα και ειναι πολυ σπαστικο.  Βασικα δεν ξερω αλλα αυτο μπορει να συμβαινει επειδη εχω συνεχως ανοιχτο το clima....
|
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Βασικα δεν ξερω αλλα αυτο μπορει να συμβαινει επειδη εχω συνεχως ανοιχτο το clima....
Γιαυτο ντε 
|
|
|
|
sfin
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ααααα....... LOL LOL LOL LOL LOL Παντως στο Κλιο της μανας μου το καλοκαιρι με το a.c. ανοιχτο δεν αναβει συνεχως ο ''ανεμιστηρας'' ενω στο Laguna ειναι μονιμα αναμμενος. Μιλαμε οτι απο τον ιουνιο μεχρι και το σεπτεμβριο αυτο το μαραφετι δεν σταματαει κυριολεκτικα ποτε.........
|
|
|
|
|
|