MyCarClub
20 Μάιος 2012 15:18:36 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 [3]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Μπλοκα τροχαιας  (Αναγνώστηκε 1936 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
koukos e36 coupe
Authorized Member
baby_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..

« Απάντηση #30 στις: 20 Αύγουστος 2009 21:32:06 »

σημερα πρως το μεσιμερακι ειχε μπλοκο στα γηπεδακια του φραντζεσκου... ειναι ο δρομος που ενωνει πανο απο τον περιφεριακο την προεκταση μεανδρου με την προεκταση μακρηγιαννη...ενα εχω να σας πω....τους γυφτους με τα τρικηκλα δεν τους σταματουσαν και σταματησαν εμενα και μου ειπαν για την εξατμιση...τον λεω καλα κυριε αστυνομε εισται σοβαρος?θελεται να γραψεται εμενα για την εξατμιση και αφηνετε τους κολογυφτους που δεν εχουν ουτε καν φαναρια?και μου λεει φυγε φυγε να μην σε ξαναδω...ε υμαρτων ρε παιδια ποια....
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

παρασκευη και σαββατο μην ποτιζεις τις γλαστρες γιατι συνηθως driftaro και γεμιζω λασπες....
mugellorunner
new_PiG

« Απάντηση #31 στις: 05 Σεπτέμβριος 2009 15:02:06 »

εγω πολλες φορες εχω πετυχει μπλοκο στην καλαμαρια πανω στην ανδριανουπολεος πριν το φαναρι της αιγαιου....(μετα την γνωστη στροφη της express....που πλεον εφυγε απο εκει)

ποτε τους βλεπετε ρε παιδια?

Ποτε δεν εχω πετυχει εκει αστυνομια.
POL
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #32 στις: 05 Σεπτέμβριος 2009 20:56:23 »

ποτε τους βλεπετε ρε παιδια?

Ποτε δεν εχω πετυχει εκει αστυνομια.

και ομως εγω πολλες φορες τον χειμωνα πετυχαινα εκει μπλοκο...τωρα εχω καιρο να τους δω εκει...
koukos e36 coupe
Authorized Member
baby_PiG
*

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΗΝ ΠΟΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ..

« Απάντηση #33 στις: 10 Οκτώβριος 2009 00:46:10 »

δεν ηξερα που αλλο να το ανηξω το θεμα οποτε το ξεκιναω εδω......ρε παιδια σημερα στο π3 τι γινοταν?πολλη στρουμφ ατελειοτο γραψιμο στα παπακια....εφτυχος προλαβα να κανω αναστροφη με την seicentara μου.....μονο τα super puma ελοιπαν και η αλεξηπτοτηστες...κατα τα αλλα ειταν φουλ απο στρομφ...

παρασκευη και σαββατο μην ποτιζεις τις γλαστρες γιατι συνηθως driftaro και γεμιζω λασπες....
Speedy
new_PiG

« Απάντηση #34 στις: 10 Οκτώβριος 2009 10:15:01 »

δεν ηξερα που αλλο να το ανηξω το θεμα οποτε το ξεκιναω εδω......ρε παιδια σημερα στο π3 τι γινοταν?πολλη στρουμφ ατελειοτο γραψιμο στα παπακια....εφτυχος προλαβα να κανω αναστροφη με την seicentara μου.....μονο τα super puma ελοιπαν και η αλεξηπτοτηστες...κατα τα αλλα ειταν φουλ απο στρομφ...
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο την έχουν στημένη παντού . Όπου και να πας είναι εκεί .

(Πάντως κύριε αστυνόμε εσείς που μας διαβάζετε και που δώσατε την εντολή να κλίσει την είσοδο το βανακι της αστυνομίας τοποθετημένο κάθετα στον χώρο του παρκινγκ δεν νομίζεται πως ήταν λίγο απαράδεκτο διότι κλείνατε την είσοδο σε ιδιωτικό χώρο ? Μάλλον το σκεφτήκατε αργότερα και τελικά την επόμενη μέρα ήταν νόμιμα σταματημένο στο χώρο του παρκινγκ .

Τα σέβη μου . )
Σελίδες: 1 2 [3]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: