manthos
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 16 Ιούλιος 2009 16:11:02 » |
|
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ?
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Καταρχην φιλε mantho, καλυτερα θα ηταν το πρωτο σου ποστ να το εκανες στα νεα μελη, λεγοντας μας καποια πραγματα για σενα ωστε να σε γνωρισουμε καλυτερα...  Ανδρικα και γυναικεια αυτοκινητα, ειναι υποκειμενικο το θεμα. Μπορει αυτα που θεωρω εγω ανδρικα, εσενα να μην σου αρεσουν και αντιθετως. Ας φερω παραδειγμα ενα δικο μου αυτοκινητο, το peugeot 207cc. Καποιοι το θεωρουν γυναικειο, καποιοι αλλοι οχι. Αν και κατα τη γνωμη μου δεν μετραει τοσο η μαρκα και το μοντελο του αυτοκινητου, οσο το χρωμα, το οποιο δινει "αλλο χαρακτηρα" στο αυτοκινητο. Σαν παραδειγμα να φερω παλι ενα peugeot, 206cc, το οποιο εχω προσεξει αρκετες φορες. Σαν αυτοκινητο δεν θεωρειται γυναικειο, ομως το συγκεκριμενο ειναι χρωματος ροζ, που του δινει θελοντας και μη, μια πιο... γυναικεια οψη! 
|
|
|
|
|
GreekDrift
Επισκέπτης
|
IliasCoupe αν το παμε συμφωνα με το χρωμα εχουμε δυο κατηγοριες,του δρομου και της πιστας πχ.Το ροζ αμαξι που λες εσυ αν το δουμε ροζ στο δρομο ειναι καπως γυναικειο αλλα αν δουμε στην πιστα τα ροζ αμαξια του Παπαργυροπουλου δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι καπως γυναικεια γιατι απλα δεν ειναι ουτε 0,0000000000000001%
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
IliasCoupe αν το παμε συμφωνα με το χρωμα εχουμε δυο κατηγοριες,του δρομου και της πιστας πχ.Το ροζ αμαξι που λες εσυ αν το δουμε ροζ στο δρομο ειναι καπως γυναικειο αλλα αν δουμε στην πιστα τα ροζ αμαξια του Παπαργυροπουλου δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι καπως γυναικεια γιατι απλα δεν ειναι ουτε 0,0000000000000001%
Νομιζω οτι ο Μανθος αναφερεται σε συμβατικα αυτοκινητα. 
|
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Ας πούμε το citroen c3 Pluriel (ή όπως το λένε τελος πάντων) εγώ το θεωρώ τελείως γυναικείο αυτοκίνητο. Κάπου είχα διαβάσει ότι κατά τη σχεδίασή του, σαν target group έιχαν κυρίως γυνάκες κάτω των 30 ετών.
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ας πούμε το citroen c3 Pluriel (ή όπως το λένε τελος πάντων) εγώ το θεωρώ τελείως γυναικείο αυτοκίνητο. Κάπου είχα διαβάσει ότι κατά τη σχεδίασή του, σαν target group έιχαν κυρίως γυνάκες κάτω των 30 ετών.
+1 πιστευω οτι υπαρχουν γυναικεια αυτοκινητα... 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Και εγώ βλέπω μερκά αυτοκίνητα σαν γυναικεία αλλά δεν έχω πρόβλημα στο να τα οδηγώ. VW Beetle Cabrio Lancia Y Fiat 500 Lancia Musa Mercedes SL & SLK & CLK Cabrio Mini Cabrio και άλλα ......
|
|
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
και συνεχιζω τη λίστα.. (δικα μου)
Αudi A2 (κλασσικα ψευτοκυριλε μαμα, για ψωνια με καθισματακι πισω) Chevrolet Matiz Chevrolet Aveo Citroen C1 Citroen C3 Fiat Idea(κλασσικα μαμα για ψωνια με καθισματακι πισω στον Αρβανιτιδη) Κia Picanto Kia Rio Mercedes A class (18χρονη κοπελα,νεα οδηγος,ομιλο για καφε) Nissan Micra c+c (18χρονη κοπελα,νεα οδηγος,ομιλο για καφε) Nissan Note (κλασσικα μαμα, για ψωνια με καθισματακι πισω στο Βασιλοπουλο) Opel Agila (κλασσικα μαμα ,για ψωνια με καθισματακι πισω στο Μασουτη) Οpel Meriva (κλασσικα μαμα ,για ψωνια με καθισματακι πισω στο Μασουτη) Peugeot 107 Peugeot 1007 (δεν υπαρχει λογως υπαρξης) Τοyota Aygo Vw FOX
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Επισης, Peugeot 405 sedan (Μi-16)... (κλασσικα "μαμα", για την θεια στο χωριο, ειδικα σε γκρι χρωμα) 
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
Ρε παιδια να ρωτησω ποια θεωρειται αντρικα αυτοκινητα??Τα american muscle?? Συμφωνω με καποια οχηματα αλλα και καποια αλλα βγηκαν για οικονομικη οδηγηση μεσα στην πολη..
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
207 RC
|
Εγω παντως επιμενω πως το χρωμα ειναι που παιζει σημαντικο ρολο, οσων αφορα το που απευθυνεται το αυτοκινητο.
Επισης καποια αυτοκινητα εχουν συγκεκριμενο ρολο. Να φερω παραδειγμα το Panda που χρησιμοποιω τωρα τελευταια. Μπορει να πηγαινει περισσοτερο σε μια κοπελιτσα παρα σε μενα, αλλα για μενα ειναι εργαλειο στην δουλεια μου, λογω οικονομιας και πρακτικοτητας εντος πολης. Το ιδιο και για την κοπελιτσα βεβαια, που παει κεντρο για καφε και ψωνια.
|
|
|
|
|
kostas21pgr
Επισκέπτης
|
Συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία. Το αυτοκίνητο αν σκεφτείτε καλά είναι εργαλείο και όχι αξεσουάρ όπως έχει γίνει τις σύχρονες μέρες. Το παίρνεις για να σε πηγαίνει και όχι να το πηγαίνεις.Μπορεί κάποια μοντέλα να είναι λίγο πιο αντρικά,άλλα λίγο πιο γυναικεία. Μπορείς όμως ένα αντρικό να το κάνεις γυναικείο γεμιζοντάς το αρκουδάκια καρδούλες κτλ καθώς και ένα γυναικείο να το κάνεις πιο αντρικό χαμηλώνοντας το, με ζαντούλες και γενικά με παρεμβάσεις στην οπτική μεριά. Συμπέρασμα, ο καθένας δίνει την εικόνα που του αρέσει ανάλογα και με το φύλο.
|
|
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
και συνεχιζω τη λίστα.. (δικα μου)
Αudi A2 (κλασσικα ψευτοκυριλε μαμα, για ψωνια με καθισματακι πισω) Chevrolet Matiz Chevrolet Aveo Citroen C1 Citroen C3 Fiat Idea(κλασσικα μαμα για ψωνια με καθισματακι πισω στον Αρβανιτιδη) Κia Picanto Kia Rio Mercedes A class (18χρονη κοπελα,νεα οδηγος,ομιλο για καφε) Nissan Micra c+c (18χρονη κοπελα,νεα οδηγος,ομιλο για καφε) Nissan Note (κλασσικα μαμα, για ψωνια με καθισματακι πισω στο Βασιλοπουλο) Opel Agila (κλασσικα μαμα ,για ψωνια με καθισματακι πισω στο Μασουτη) Οpel Meriva (κλασσικα μαμα ,για ψωνια με καθισματακι πισω στο Μασουτη) Peugeot 107 Peugeot 1007 (δεν υπαρχει λογως υπαρξης) Τοyota Aygo Vw FOX
ΑΧΟΧΑΟοχαΟΑΧΟΑΧοΑΧοΑΧοΑΧ ΘΕΟΣΣΣΣΣ !!!!
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|