MyCarClub
20 Μάιος 2012 15:25:12 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: FWD vs RWD  (Αναγνώστηκε 1142 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 2003 Peugeot 106

« Απάντηση #15 στις: 22 Αύγουστος 2008 15:32:30 »

Νικο με μπερδεψες...απο την μια ειμαι σιγουρος οτι ειρωνευεσαι αλλα απο την αλλη το υφος του ποστ σου δειχνει σοβαρο PouNaKSerw

Οσο για τους υπολοιπους, μαλλον παρεξηγησατε ή διαβασατε βιαστικα το ποστ μου. Το λεω ξεκαθαρα οτι ακομα και ενα μπροστοκινητο μπορει να προσφερει μεγαλες δοσεις οδηγικης ευχαριστησης(κι εγω rallye εχω και δεν το αποχωριζομαι με τιποτα...μη ξεχνιομαστε Proskynw), απλα λεω οτι ενα πισωκινητο ειναι σαφως πιο challenging, εχει πολυ περισσοτερα διδαγματα, τεχνικες, μυστικα και πολυ περισσοτερο ενδιαφερον να τριφτεις μαζι του.

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι τα μπροστοκινητα δεν φτιαχτηκαν αρχικα για αυτον τον σκοπο...ξεκινας δηλαδη κατι σε λαθος βαση.
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φραποχτυπητηρι και να του ζητας να σου φτιαξει τον καλυτερο εσπρεσσο του κοσμου...απλα δεν γινεται. Ναι μεν θα πιεις καφε αλλα δεν θα ειναι ο καλυτερος bounce
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Ι love Stoikos! Loove
Xelwnas
Authorized Member
PiG
*

ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

« Απάντηση #16 στις: 22 Αύγουστος 2008 16:24:32 »

Νικο με μπερδεψες...απο την μια ειμαι σιγουρος οτι ειρωνευεσαι αλλα απο την αλλη το υφος του ποστ σου δειχνει σοβαρο PouNaKSerw

Οσο για τους υπολοιπους, μαλλον παρεξηγησατε ή διαβασατε βιαστικα το ποστ μου. Το λεω ξεκαθαρα οτι ακομα και ενα μπροστοκινητο μπορει να προσφερει μεγαλες δοσεις οδηγικης ευχαριστησης(κι εγω rallye εχω και δεν το αποχωριζομαι με τιποτα...μη ξεχνιομαστε Proskynw), απλα λεω οτι ενα πισωκινητο ειναι σαφως πιο challenging, εχει πολυ περισσοτερα διδαγματα, τεχνικες, μυστικα και πολυ περισσοτερο ενδιαφερον να τριφτεις μαζι του.

Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι τα μπροστοκινητα δεν φτιαχτηκαν αρχικα για αυτον τον σκοπο...ξεκινας δηλαδη κατι σε λαθος βαση.
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φραποχτυπητηρι και να του ζητας να σου φτιαξει τον καλυτερο εσπρεσσο του κοσμου...απλα δεν γινεται. Ναι μεν θα πιεις καφε αλλα δεν θα ειναι ο καλυτερος bounce

απλα το αγαπαω αυτο το παιδι
γιατι ειναι πληρος συνηδητοποιημενο
ξερει τι του γινεται
για αυτο και διαλεξε ραλλυε
ετσι απλα δεν χρειαζεται κατι αλλο να πω

gorilas
Authorized Member
Super_PiG
*

φακ τζαπαν

« Απάντηση #17 στις: 22 Αύγουστος 2008 19:15:19 »

αυτό το παιδί και rallye που έχει με το πλάι το πάει.

όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
Xelwnas
Authorized Member
PiG
*

ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ

« Απάντηση #18 στις: 22 Αύγουστος 2008 19:35:55 »

αυτό το παιδί και rallye που έχει με το πλάι το πάει.

Yeah! Yeah! Yeah! Yeah!

Montoya
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #19 στις: 23 Αύγουστος 2008 02:12:46 »

Μην τρώτε την πάστα των αυτοκινητοβιομηχανιών περί "ανωτερότητας" της πισωκίνησης
Ρε ξεκόλλα,υπάρχουν παιδιά που τα πιστεύουν και δεν καταλαβαίνουν ότι κάνεις πλάκα... ILOLatyou ILOLatyou ILOLatyou

Υ.Γ. Για ρώτα τον Καπίτο,ποια η διαφορά στο κόστος παραγωγής και εξέλιξης  μεταξύ μιας 4κίνητης και μιας τέλειας (  BangHead )προσθιοκίνητης έκδοσης;

Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: