MyCarClub
20 Μάιος 2012 15:27:23 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: greeklish σε Ελληνικα..........  (Αναγνώστηκε 353 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« στις: 30 Αύγουστος 2009 12:29:05 »

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
sotosIcover
new_PiG

« Απάντηση #1 στις: 11 Μάιος 2011 18:12:07 »

Για σου φιλε. καλο αυτο που προτεινεις αλλα θα σε χαλασω λιγο.
Σκοπος και ταπεινη μου γνωμη ειναι να παρατησει ο Ελληνας και ο μαλιστα ΝΕΟΣ ελληνας τα greeklish.
...καταρχην, τα greeklish τα επινοησαν καποιοι αγραμματοι προφανως (δεν θα το ελεγα), κομπλεξικοι
και ανασφαλης ειναι καλυτερος ορος προσπαθοντας να μην γινονται ρεζιλι στα chat λογο του αναλφαβητισμου τους.
Δεν ειναι ευκολη η γλωσσα μας, εχουμε πολλοι ορθογραφικα λαθη στον γραπτο μας λογο. Το να χρησιμοποιο ενα λεξικο απο greeklish σε Ελληνικα ειναι γελειο. Δεν με βοηθαει να μαθω την γραμματικη παλι. Αντιθετος, σαν να μεταφραζω στο google απο Ελληνικα ενα κειμενο στα Αραβικα και αυτο με κανει γνωστη της  Αραβικης γλωσσας; Οχι.
Εχουμε μια απο τις ποιο πολιτιμες και ποιο πλουσιες γλωσσες και δεν την σεβομαστε.
Οποτε παρατηστε τα greeklish, χρησιμοποιειται ΕΛΛΗΝΙΚΑ και αν κανετε κανενα λαθος δεν χαθηκε ο κοσμος.
Αν δεν παρατησουμε τα greeklish η Ελληνικη γλωσσα θα μεινει στην ιστορια στα επομενα χρονια γιατι πολυ απλα δεν θα ασχοληται κανενας με αυτη........και δεν ειναι υπερβολη αυτο.
Εσεις επιλεγεται.

και συγχωρεστε με αν εχω ορθογραφικα λαθη.   Happy
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Suzuki Swift

« Απάντηση #2 στις: 11 Μάιος 2011 19:00:48 »

και εγω μαζι σου φιλε μου....

σε οτι forum γραφω παντα μ ελληνικα γραφω και ειμαι αποτους πρωτους π οταν μπαινει καπιο μελος και γραφει σε greeklish τον παροτρυνω να γραψει σε ελληνικα...

απο εκει και περα αλλοι ντρεποντε για τα ορθογραφικα τους λαθη αλλοι οχι....

το αν ειναι κομπλεξικοι η οχι αυτοι π το κανουν εμενα δεν μ ενδιαφερει και στην τελικη ειναι δικαιωμα του καθενος....

το συγκεκριμενο  θεμα εγινε για αυτους π ακομα και να μην ξερουν να γαψουν με σωστη ορθογραφια(και εγω πολλες φορες κανω λαθος και αλλοι..)
να μπορεσουν να τα μετατρεψουν εστω τα λεγομενα τους ετσι ωστε να ειναι ευαναγνωστα στους υπολοιπους χρηστες του συγκεκριμενου ιστιοτοπου...

swift hybrid powered by giannis_suzuki,theodoridis tuning,dance of horses and dynoexelixis
http://www.youtube.com/watch?v=8hTirkAU9Jw
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: