Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
 |
« στις: 28 Αύγουστος 2008 14:52:21 » |
|
λοιπον μαλλον αυτο το ειχατε ξεχασει ολοι σας το δημιουργω εγω λοιπον για να βαλω και μια φωτο που προλαβα να τραβηξω στην τσιμισκη με μεγαλη μου τιμη σας παρουσιαζω το wannabe lancia delta toumpano leme (δεν μπορεσα να το βγαλω και απο μπρος να το δειτε τι τουμπανο ειναι  ) το αμαξι ειναι βαμενο λες και το κανανε με λαδομπογια και ρολο και ενοειτε λειπουν κλειδαριες,σηματα κλπ κλπ  και κατι ακομα που ειδα στο νετ (δεν ειναι photoshopia) 
|
|
|
|
blackRS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Βρασε ρυζι και ασ'τον Τσεχο να τουρμπιζει!!
|
βασικα ο τυπος στη μηχανη μπορει απλωσει και μπουγαδα ετσι για μα στεγνωνει και πιο γρηγορα 
|
2871r setup is coming.......... last year...... theodoridis speaking......
|
|
|
|
|
blackRS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Βρασε ρυζι και ασ'τον Τσεχο να τουρμπιζει!!
|
|
2871r setup is coming.......... last year...... theodoridis speaking......
|
|
|
Ketner
人馬一体
Moderator
PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2004 Ford Mondeo
No Drift, No Life...
|
Ναι το χαμε 'ξεχασει' αυτο το τοπικ (η προσπαθησαμε να το αποφυγουμε)... Καλα ο τυπος με την μηχανη ξεφυγε...Αυτος κανει γυμναστηριο οταν οδηγαει... 
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Ναι το χαμε 'ξεχασει' αυτο το τοπικ (η προσπαθησαμε να το αποφυγουμε)... Καλα ο τυπος με την μηχανη ξεφυγε...Αυτος κανει γυμναστηριο οταν οδηγαει...  Αποτρέπει την αιμάτωση των άνω άκρων του βασικά...μαλακί...α κάνει  Πολλοί χαρλεάδες,είναι εντελώς εμετικοί...
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
Vrass!
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
Συνδεδεμένος
|
Εγώ θέλω να τον δω πως την παρκάρει όταν πάει για μπύρες (δεν πίνουν καφέ αυτοί)... Το οδήγημα πάει κι έρχεται, ούτως η άλλως οι αμερικλάνοι όλο ευθείες έχουνε...  Επίσης κωλολέει να τον βάλεις να τρέξει σε καρτόπιστα με αυτό το εργαλέιο. Πολύ γέλιο.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
queen_corvette
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Ford Fiesta S
...ο παράδεισος δεν έχει ευνοουμένους...
|
Το φούξια Focus στο 2:10 είναι κοπέλας... Ήμαρτον...
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
to focus που φαινετε στο 13-15 sec και μερικες φορες ακομα μεσα στο βιντεο ειναι ενος γνωστου απο τριανδρια ο μ@λ@κ@ς το χρυσοπληρωσε για να το παρει ετσι απο αλλον και ειναι και μεσα στην χαρα και νομιζει οτι με αυτο το φοκους-κουνουπι που οδηγαει ολοι τον κοιτανε και λενε ααααααα τι ωραιο που ειναι ΑΑΑΑ!!! και να μην ξεχασω μου λεει οτι τα ραλλυε τα εχει κολιτα και τα περναει κιολλας στην αναβαση καταβαση χορτιατη 
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
πρεπει να ειναι πολυ φλοροι παντος αυτοι που βγαλανε το τραγουδι δηθεν μεταλαδες που τους χαλαει ο γονιδης βρε οοοοοουυυυυυστ !!!!!!!!
|
|
|
|
NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
τι λεει το focus?  οτι περναει ραλακια....  ? χαχααχαχ αυτο το μονο που μπορει να κανει ετσι ειναι να μαζεψει το χιονι ή τα φυλλα που πεφτουν το Σεπτεμβριο... 
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
Το φούξια Focus στο 2:10 είναι κοπέλας... Ήμαρτον...
ειναι και turbo 
|
|
|
|
|