octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Το πρωτο μου αμαξι.Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ της Καγκουριας.Καποιοι μπορει να το θυμαστε απο εποχες Carreffour.Μιλαμε για πολλα προστιμα....Πηρα τον Oκταβιανο και ηρεμησα απο τα στρουμφ. Fiat Punto Sporting 1.2 Turbo 150HP-->0,8bar   
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
αυτό είναι στην γειτονιά μου αν δεν κάνω λάθος πίσω από τον σταθμό
|
|
|
|
blackRS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Βρασε ρυζι και ασ'τον Τσεχο να τουρμπιζει!!
|
μηπως ηξερες κανεναν αργυρη(σερβος ειναι 2 μετρα) ειχε ενα παρομοιο turbo και αυτος εκανε παρεα με τον κουικ και ενα δημητρη(ψηλο το φωναζαν) 
|
2871r setup is coming.......... last year...... theodoridis speaking......
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Nαι ρε συ τον Καραδημο και τον αλλο τον Σκοπιανο.Αυτη τα ειχαν τουμπανα μονο εξωτερικα με μαμα μοτερ.Αχ εποχες.... Τωρα το αυτοκινητο ειναι μαμα απο μοτερ και οντως το παιδι που το πηρε ax_gti μενει στην Μαργαροπουλου....Οποτε το βλεπω με πιανει ενας κομπος κατι.Ηταν μεγαλος ερωτας και μεγαλος κουμπαρας λεμε!
|
|
|
|
blackRS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Βρασε ρυζι και ασ'τον Τσεχο να τουρμπιζει!!
|
o καραδημος μενει στη διπλανη οικοδομη απο μενα και ο αργυρης απο πανω μου(στο πανω διαμερισμα)!!καλες εποχες τοτε!! 
|
2871r setup is coming.......... last year...... theodoridis speaking......
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Η Ascona πάντως,αν φοράει κανένα 6κύλινδρο από Omega ή C20LET,δικαιολογείται...Με αυτόν τον άκαμπτο πίσω άξονα(αρχαιολογία γαρ...) η αρνητική άνωση είναι εκ των ων,ουκ άνευ...
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αυτη η αεροτομη ειναι η αγωνιστικη που βγαινει για τα ιμπρεζα. την καγκουρια που την ειδες? [/quote]
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
Tomar
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Mitsubishi Colt
Vrooooooom
|
ε για "μαμα" μοτερ μου φανηκε υπερβολικη ως προς λειτουργια και το ολο look...
|
|
|
|
|
sv2
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Σαν το Enterprize είναι 
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
|
|
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Peugeot 106 Rallye 16V
|
αυτη η αεροτομη ειναι η αγωνιστικη που βγαινει για τα ιμπρεζα. την καγκουρια που την ειδες? Η καγκουρια Γιωργο ειναι οτι εβαλε μονο την αεροτομη και οχι και το υπολοιπο ''πρισμενο'' bodykit απο το Impreza WRC. Η αεροτομη για το μαμα look ειναι tooo much κατα την ταπεινη μου αποψη. Α επειδη το αμαξι το εχω σταμπαρει απ το Hotel ειναι 1,6 και οχι WRX.
|
|
|
|
|