atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Α επειδη το αμαξι το εχω σταμπαρει απ το Hotel ειναι 1,6 και οχι WRX.
Φαινεται αν παρατηρησεις την εξατμιση 
|
|
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
αυτη η αεροτομη ειναι η αγωνιστικη που βγαινει για τα ιμπρεζα. την καγκουρια που την ειδες? ειναι η αγωνιστικη και του ειναι χρησιμη και κανει και δουλεια οταν τρεχει στην τσιμισκη ας πουμε με 30 μποτιλιαρισμενος εγινεεεεεεεεεε
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
ειναι η αγωνιστικη και του ειναι χρησιμη και κανει και δουλεια οταν τρεχει στην τσιμισκη ας πουμε με 30 μποτιλιαρισμενος εγινεεεεεεεε
πολυ σωστα. πανε ολοι και βαζουν αεροτομες!! ποιος ξερει οτι η πραγματικη χρηση της αεροτομης ξεκινα απο τα 180 km/h και μετα? ποιος πιανει αυτες τις ταχυτητες? ποιος εχει την αεροτομη περασμενη,μετα απο ειδικη μελετη,ωστε να του αποδωσει καταλληλα στις μεγαλες ταχυτητες? τι λεω ε? 
|
|
|
|
|
Tomar
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Mitsubishi Colt
Vrooooooom
|
well χωρις bad feelings στον φιλο μου τον subarακια -δεν ηξερα οτι αυτη η αεροτομη ειναι της μαμας subaru,και thanks for the info- και εγω αυτο που εννοουσα σαν "καγκουρια",δηλ. οτι βλεπουμε ενα μαμα subaru με μονο την αεροτομη που ειναι πολυ φουσκωμενη για το υπολοιπο αμαξι...
παραθετω μερικα σχολια απο το δικο μας κλαμπ...
-Τον πέτυχα & εγώ πριν μια βδομάδα περίπου στην Θεσσαλονίκη....άκου εκεί να κάνει φωλιές για περιστέρια στην αεροτομή...οικολόγος θα είναι!!!!
-τσ τσ τσ τσ τιποτα δεν ξερετε!!!!!Αυτες οι καθετες φτερουγες ειναι κατευθυνομενες, για οταν περναει το ΜΑΧ1 και οι ροδες δεν μπορουν να στριψουν το αμαξι το στριβει με τις φτερουγες!!!!
Ξαναλεω, καλοπροαιρετος ο χαβαλες, οπως και το colt μου το λενε περιπτερο αλλα εμενα μ'αρεσει,τι να κανουμε... γουστα ειναι αυτα...
αλλα να χα και γω 4κινηση δε θα με χαλουσε καθολου...
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
xelwna η συγκεκριμενη αεροτομη ξεκιναει να εφαρμοζει το downforce της απο τα 160 και πανω. οσο περιεργο και να σας φαινετε, εφοσων ειναι σχεδιασμενη για αυτο το συγκεκριμενο αυτοκινητο κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλεια.
οταν οδηγησα το μαυρο ιμπρεζα με τα 550+ απο την κατερινη και επιασα τα 220,ειδα την διαφορα που εχει σε σχεση με το δικο μου οπου ο κολος ειναι στον αερα (αφου φοραω την μικρη αεροτομη). Τωρα θα μου πεις ποιος παει πανω απο 160 συνεχως? εκει εχεις δικιο, εγω που προτιμω να στριβω παρα να τρεχω γιαυτο εχω την μικρη η οποια εφαρμοζει downforce μεχρι τα 140 και εκει με ενδιαφερει να εχω καθισμενο τον κολο μου.
Το συγκεκριμενο ιμπρεζα εαν ειναι το 1.6 τοτε ναι ειναι καγκουρας το παλικαρι (μονο εαν το δω απο μπροστα ή πλαι μπορω να καταλαβω και η εξατμιση μπορει να ειναι η group n που βγαινει τοσο μικρο το τελικο). Παντως το αγωνιστικο (WRC) δεν εχει κανενα πριξιμο σε σχεση με τα απλα στο συγκεκριμενο μοντελο (ΜΥ05)
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ROFLL
|
I love SR20DET =)
|
|
|
giannis_suzuki
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
 εσυ νικολακι π δεν εχεις καθολου για αυτο δεν μπορεις να γυρισεισ στο ρυσιο!!!δεν εχεις κατι να σε κραταει!!εγω ουτος η αλλως δεν μπορω να πιασω και πολλα!!αρα ειμαι οκ με τοσα π με κραταει!!!χεχε
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
τι να πω ρε cyberguy το θεωρω τερμα too much αυτο το πραγμα εκει πισω οση δουλεια και να κανει εδω μιλαμε για καθημερινο αμαξι οχι για WRC
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
τι να πω ρε cyberguy το θεωρω τερμα too much αυτο το πραγμα εκει πισω οση δουλεια και να κανει εδω μιλαμε για καθημερινο αμαξι οχι για WRC
συμφωνω μαζι σου, ειπα ομως οτι οταν εχεις πολυ δυναμη και τα χιλιομετρα ερχονται ευκολα τοτε ειναι απαραιτητη. Τοξερω σου φαινετε περιεργο και εγω ετσι νομιζα μεχρι που οδηγησα ιμπρεζα με παρομοια αεροτομη. ο ιδιοκτητης μαλιστα μου ειπε οτι οταν την εβαλε ενιωσε στα πολλα την αντισταση (δεν επιταχυνε τοσο γρηγορα) και την διαφορα στην σταθεροτητα.
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
το Σάββατο το απόγευμα η boeing παρουσίασε το νέο της επιβατικό μοντέλο. το όνομα του είναι boeing 535 civic edition. θαυμάστε! 
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
Lelos Ibiza
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Οχι ρε φίλε τι έκανε το παλικάρι? Μήπως είναι photoshop?Που την βρήκε τόσο μεγάλη αεροτομή?Θεσ/νίκη το πέτυχες? 
|
Group Vag και τα μυαλά ατην πυρωμένη φτερωτή! Γκάζι αλητεία και 400 μέτρα ευθεία!
|
|
|
|