gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
όλα τα αγωνιάρικα και τα γρήγορα άσπρα είναι,οπότε άκυρο το πόστ σου αγαπητή μου,
όλα τα συνηθισμένα και τα καθημερινά αμαξάκια μαύρα είναι
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
|
///Mia
Επισκέπτης
|
όλα τα αγωνιάρικα και τα γρήγορα άσπρα είναι,οπότε άκυρο το πόστ σου αγαπητή μου, όλα τα συνηθισμένα και τα καθημερινά αμαξάκια μαύρα είναι [/quoteΑγαπητε Πανο μπορει να μην ξερω πολλα απο αυτοκινητα...τα περισσοτερα τα εμαθα απο τον Παρη παντως αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι ενα απο τα πιο γρηγορα Μ3 της πολης,γνωστος για τις κοντρες του ,μην αναφερω ονομα ξερεις για ποιον λεω εχει μαυρο Μ3 ...ασπρα ειναι κατι παλια 30αρια τα οποια μπαινουν που και που στις πιστες που κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι κατι σαραβαλα που καποιοι ριχνουν τζαμπα χρhμ@ πανω τους για να τα συντηρησουν..Νομιζω χτυπησα ευαισθητο σημειο σου τωρα ε?  ? 
|
|
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
κάγκουρα και συ και αυτός,βάλτε κανα φιμέ ρπ και συ και ο Πάρης μπρός πίσω,η βγάλτε τα εντελώς
|
|
|
|
|
Mr.CSL
Επισκέπτης
|
Τερμα τα οφφ wannabe ///M316............ (Υ.Γ. Την Τεταρτη να ρθεις συναντηση να λιωσουμε...!!!!  )
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
Τερμα τα οφφ wannabe ///M316............
το ξέρω οτι το θές,δεν καίω τίποτα
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
καταρχάς ρε Μία αυτό που είπες που κολλάει?? στο χρώμα?? μάλλον δεν το έχεις δεί το αμάξι αυτό που λές απο κόντα,γιατί μαύρο δεν είναι.οπότε πάλι άκυρο το πόστ. και δεύτερον μην τρώς παπά,έχει ένα σωρό γρήγορα μ3 μην τρελαθούμε
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αγαπητε Πανο μπορει να μην ξερω πολλα απο αυτοκινητα...τα περισσοτερα τα εμαθα απο τον Παρη Δηλαδη εχει μαυρα μεσανυχτα ακομα 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ,Η ΣΑΣ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΠΑΝΟΣ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
Αυτός έχει ένα μαγαζί με led κ τέτοια διάφορα στον Σόλωνος με Π Συνδίκα..Μέχρι κ μέσα στα φανάρια έχει led κ στο καντράν κ την κονσόλα!! 
|
|
|
|
|
thomas_fiesta
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta Mk4
ford fiesta mk4 1250 75hp
|
Αυτός έχει ένα μαγαζί με led κ τέτοια διάφορα στον Σόλωνος με Π Συνδίκα..Μέχρι κ μέσα στα φανάρια έχει led κ στο καντράν κ την κονσόλα!!  ναι το ξερω το μαγαζι του για αυτο και τα πολλα φωτακια 
|
|
|
|
King
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
KATO APO TO GRAFEIO MOU.... 
|
|