Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 22 Σεπτέμβριος 2009 11:51:24 » |
|
|
|
|
|
|
KASTORIANOSS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ke ti katalaves me afto pou ekanes??
|
|
 Και άσε τους άλλους να νομίζουν ότι έχουν 400 άλογα στα vag. Όνειρα.....
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
τελικα σημερα exelixis 17.00 ? 
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
τελικα σημερα exelixis 17.00 ?  αν ρωτας εμενα ναι θα παω αλλα πιο μετα απο τις 5...
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
αν ρωτας εμενα ναι θα παω αλλα πιο μετα απο τις 5...
κι εγω κατα τις 17.30 θα παω μια βολτα ... να δω τα ραουλα να αναστεναζουν ! 
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
κι εγω κατα τις 17.30 θα παω μια βολτα ... να δω τα ραουλα να αναστεναζουν !  Για σου ρε Γκολφακια... πολυ δυναμη  σπινιαριζες στα ραουλα με καινουρια λαστιχα  τωρα τα νουμερα σου δεν τα λεω για να μην σε μετρησουν 
|
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
η φωτογραφηση θα γινει κανονικα σημερα στο p3? Αν ναι τι ωρα?
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
Για σου ρε Γκολφακια... πολυ δυναμη  σπινιαριζες στα ραουλα με καινουρια λαστιχα  τωρα τα νουμερα σου δεν τα λεω για να μην σε μετρησουν  thanks ρε Φωτη , να σαι καλα , κι εσενα παντως σε σχεση με τα υπολοιπα OPC Πηγε μια χαρα ... και ενα δυναμομετρο δεν ειναι παντα ο δρομος !  γεροι να ειμαστε να τα χαιρομαστε οπως ειναι ! Περιμενω με ανυπονισια το βιντεο , γιατι με ειπαν πεταξα φλογιδι ! 
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΕΧΤΥΚΕ... Δεν θα μπω σε λεπτομεριες απλως θα πω οτι ειμουν +20 αλογα τροχο και +4 κιλα ροπη απο τον 2ο (κορσα ΦΠΕ)... 
|
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Golfakia εχω απανοτα πμ για να ρουφιανεψω τα αλογα σου... ποσα μου δινεις για να κρατησω την σιωπη μου?? 
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
απο οσα δωσεις στο φωτη,θελω τα διπλα,γιατι εχω πιο πολλα ατομα στο Msn 
|
|
|
|
|
Basilakhs
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Την επόμενη φορά μακριά από τον Φώτη είναι γκαντέμης, τύφλα να έχει ο μητσοτάκης!  Golfakia έφυγε ωραίο φλογίδι,να το χαίρεσε και καλή συνέχεια.Δυνατό. 
|
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
|
|
|
|
l_m
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
χαχαχαχαχα γκαντεμης λεει ... περιμενω βιντεακι , ποιος τα εγραφε ? αν δε δω φλογιδι δε μπορω να κοιμηθω !  ε δυνατο , τα παραλες ... Φωτη μιας και με τα κερασματα τα βρισκουμε , δε με νοιαζει να τους πεις ποσα εβγαλα , με νοιαζει ποιοι σε ρωτησαν ! περιμενω πμ !  Πες μας ποσα εβγαλες και μεις θα σε κερασουμε απο μια κολωνα
|
Πωλειτε πληκτρολογιο για κοντρες!!! ιδανικο και με λιγα πατηματα στα κουμπια του!!, αναπαυτικα μαξιλαρακια στα τελειωματα ,για να μην κουραζεται ο καρπος και τα δακτυλα! , υποστηριζει 45 γλωσσες και εχει και κουμπι νιτρου, καθως και κουμπι αντισπιν για να μην γλυστρανε τα δακτυλα!!!
|
|
|
|