TaSoS
Authorized Member
baby_PiG
Συνδεδεμένος
|
 |
« στις: 23 Σεπτέμβριος 2008 00:03:03 » |
|
Προσπαθω να καταλαβω γιατι ο περισσοτερος κοσμος ζει με την ψευδαισθηση οτι η ζωνη ειναι στο αυτοκινητο ειναι για να μας παιδευουν οι κατασκευαστες. δειτε το βιντεακι:
|
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta
Fiesta Mk4
|
εγώ την φοράω πάντως από την στιγμή που θα μπω μέσα... όπως k το κράνος στο μηχανάκι... 
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
T3kToN
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μια απο τα ιδια...παλια δεν φορουσα με τπτ....απλα μετα απο ενα ατυχημα που ετυχε να παθει γνωστος πιεζα τον εαυτο μου καθε φορα που εμπαινα να την βαζω....αυτο κρατησε για κανα 2 βδομαδες...μετα ειχα συνηθισει κιολας κ τωρα πια την βαζω κ για κατουρημα που λεει ο λογος.
|
Powered by CAR RACING TEAM & Autospeed
|
|
|
|
|
ANF_RR
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta
Fiesta Mk4
|
κλασικός έλληνας... δεν έχουν τρακάρει ούτε με 20km για να το κάνουν αυτό... έλεος... 
|
#58 RIP 23/10/2011
|
|
|
StanVet
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Mitsubishi Colt
Κτηνίατρος πλέον....
|
Και εμένα μου έμεινε χαραγμένο ένα ατύχημα και από τότε φοράω παντού και πάντα ζώνη..
2 φιλαράκια έφυγαν άσχημα και με πολλά στην Καρδία και ο oδηγός που δεν φορούσε ζώνη σκοτώθηκε δυστυχώς (έφυγε από το πλαινό παράθυρο) ενώ ο συνοδηγός που φορούσε την γλίτωσε μόνο με αμυχές και σοκ...Άμα βλέπατε το Colt θα καταλαβαίνατε ότι η ζώνη ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ..
|
Tickets, accomodation, car rental & 3day rally pass reserved...Who gives a shit about Mykonos..Jyväskylä is the hot summer destination!
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Και εμένα μου έμεινε χαραγμένο ένα ατύχημα και από τότε φοράω παντού και πάντα ζώνη..
2 φιλαράκια έφυγαν άσχημα και με πολλά στην Καρδία και ο oδηγός που δεν φορούσε ζώνη σκοτώθηκε δυστυχώς (έφυγε από το πλαινό παράθυρο) ενώ ο συνοδηγός που φορούσε την γλίτωσε μόνο με αμυχές και σοκ...Άμα βλέπατε το Colt θα καταλαβαίνατε ότι η ζώνη ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ..
Λες για το παιδι που ειχε ερθει πρωτη βολτα με το κλαμπ? Ευτυχως τελευταια ο κοσμος φοραει ζωνη..Δ ειναι οπως πριν μερικα χρονια που ηταν ντροπη να φορας ζωνη κ μας φαινοταν περιεργο που παντα σε ξενες ταινιες ολοι φορουσαν ζωνη..
|
|
|
|
StanVet
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Mitsubishi Colt
Κτηνίατρος πλέον....
|
Ναι Πασχάλη, γιαυτό το ατύχημα λέω...Πραγματικά είχα συγκλονιστεί...
|
Tickets, accomodation, car rental & 3day rally pass reserved...Who gives a shit about Mykonos..Jyväskylä is the hot summer destination!
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Υπαρχουν απειροι λογοι να φορας παντα την ζωνη, δ υπαρχει κανενας απολυτως λογος να μην την φορας..
|
|
|
|
sssnapsss
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Honda Civic
|
Δεν μπορω να πω πως δεν φωραγα ποτε ζωνη θα ειμουν ψευτης απλα μια τη φωρουσα μια οχι... Απλα εαν ΔΕΝ τη φωρουσα οταν τουμπαρισα παιζει και να μη ζουσα γιατη ενω ΔΕΝ εφυγα με πολλα χιλιομετρα η τυχη το εφερε ετσι βρικε σε μια πετρα και τοθμπαρισε και θυμαμε μια φασι λιγο πριν τουμπαρι ενο ειναι στισ 2 και φευγο με το πλαι πως πιγα να χτυπισω στο παραθυρω και πως με συγκρατισε η ζωνη... Απο τοτε ΠΑΝΤΑ.........!
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Eγω μετα το 2001 που καρφωθηκα σε κολωνα της ΔΕΗ με το punto (ευτυχως οχι με πολλα γυρω στα 50χλμ) και δεν επαθα τπτ επειδη φορουσα ζωνη,την φοραω και την ωρα που παρκαρω ακομη!Εχει γινει συνηθεια.Ελπιζω να μην χρειαστει κανεις να τρακαρει για να συνιθισει να την φοραει
|
|
|
|
Dreamcatcher
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Fiat Punto
Cities on flame with Rock n Roll!
|
Και εγω παλια δεν φορουσα με τιποτα μεσα στην πολη, μονο μολις εβγαινα σε μεγαλο δρομο η στον περιφερειακο  τωρα ομως τα τελευταια χρονια εχει γινει συνηθεια και δευτερη κινηση αφου βαλω μπροστα, ζωνη!  βεβαια να πω την αληθεια καμια φορα σε μικρη μετακινηση (απο το σπιτι στο περιπτερο ας πουμε) δεν την βαζω, ειδικα οταν το μυαλο ειναι κουρασμενο η αλλου  Κριμα τοτε για το παιδι με το colt.. ειναι ατιμη η καρδια οταν δεν την ξερεις και ειχα ακουσει τοτε οτι το εχασε με πολλα..
|
That is not dead which can eternal lie. And with strange æons even death may die.. "Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn"
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ζωνη φοραω ακομα και μεσα στην πυλωτη !
Ειναι αυτη η μικρη κινηση και το μικρο click που μπορει να σου τα χαρισει ολα η να σου τα παρει ολα
|
I love SR20DET =)
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Και εγω παλια δεν φορουσα με τιποτα μεσα στην πολη, μονο μολις εβγαινα σε μεγαλο δρομο η στον περιφερειακο  τωρα ομως τα τελευταια χρονια εχει γινει συνηθεια και δευτερη κινηση αφου βαλω μπροστα, ζωνη!  βεβαια να πω την αληθεια καμια φορα σε μικρη μετακινηση (απο το σπιτι στο περιπτερο ας πουμε) δεν την βαζω, ειδικα οταν το μυαλο ειναι κουρασμενο η αλλου  Κριμα τοτε για το παιδι με το colt.. ειναι ατιμη η καρδια οταν δεν την ξερεις και ειχα ακουσει τοτε οτι το εχασε με πολλα.. Η Καρδια ειναι ακαταλληλη για μλκιες!!!!!Λαθος κλισεις γυαλιστερη ασφαλτος ,βουναλακια σαμαρακια και πολλα αλλα! Κριμα κριμα και παλι κριμα. Η ιπποδυναμη και το γρηγορο αμαξι θελουν τα μυαλα πολυ καλα βιδωμενα μεσα στο κεφαλι (τα ιδια λεω και στον εαυτο μου)
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Αυτο το βιντεο ειχε μπει και στο παλιο forum και με ειχε συγκινησει ταμαλα! Τωρα το ξαναβλεπω και ξανα τα ιδια!! Φοραω τη ζωνη πριν κατευασω το χειροφρενο για να φυγω!!
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
|