MyCarClub
22 Μάιος 2012 09:59:09 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 [3]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Ζωνη Ασφαλειας. Γιατι δεν την φοραμε?????  (Αναγνώστηκε 997 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
peiratis
new_PiG

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: 11 Οκτώβριος 2009 18:50:10 »

προσφατη ''στημενη'' εμπειρεια:
crash test στο cosmos...
ταχυτητα οχηματος: 50.2 km/h
θορυβος κρουσης: ανατριχιαστικος!!!!!
δυναμη κρουσης οχηματος(με 2 ανδρεικελα,ενηλικες, και ενα 12αχρονο) σε σταθερο εμποδιο: 12 τονοι!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΗ!!!! ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!

ευτυχως που στην περιπτωση της ζωνης ο φοβος φυλαει τα ερημα!!!!!!!(και δεν μιλαω για το προστιμο!!!!)

κανενας (πιστευω) δεν θελει να χασει την ζωη του κατα αυτον τον τροπο
σκεφτειται λοιπον τον εαυτο σας πριν γυρισετε το κλειδι της μιζας.... οχι για εσας.... για την φουκαριαρα την μανα σας!!!!!!! Happy Happy Happy
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

Οι χελωνες μπροστα μου ωχρειουν...
ste
new_PiG

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #31 στις: 27 Ιούνιος 2011 13:41:39 »

Εγώ πάντως αν δεν βάλω ζώνη δεν νιώθω άνετα....Πάντως θα γούσταρα πολύ να είχα bucket καθισματάκια με ζώνες πολλών σημείων!
Οι κολλητοί μου δυστυχώς έχουν τη γνώμη πως οι επιβάτες στα πίσω καθίσματα δε χρειάζεται να φοράνε ζώνη ασφαλείας επειδή αν γίνει σύγκρουση θα σκάσουν στα μπροστινά καθίσματα BangHead (Λες και αν σκάσουν στο κάθισμα δε θα πάθουν τίποτα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεις έξω από το αμάξι.....) Kakos
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

G13B..
Σελίδες: 1 2 [3]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: