cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 12 Ιανουάριος 2010 16:13:45 » |
|
Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες μερικων εδω μεσα ,χωρις οφφτοπικ ποστ, για το ποιο απο τα δυο θα επιλεγατε και γιατι? Εχουν τον ιδιο κινητηρα?Σαν αυτοκινητα εχουν αρκετη διαφορα αλλα και παλι νομιζω οτι μπορει να τα συγκρινει κανεις. Και δε μιλαω μονο για το θεμα κινητηρας και επιδοσεις αλλα και για τον εξοπλισμο... οπου για παραδειγμα το ibizaki νομιζω οτι υπερτερει του golf ...Απο την αλλη το golf εχει περισσοτερους χωρους κλπ .. Ενα ακομα πλεονεκτημα του seat που για μερικους θα ειναι μειονεκτημα ειναι το DSG  .   * Μακρυα οι japan φιλοι μας απο το τοπικ εκτος αν εχουν να πουν κατι σοβαρο 
|
|
|
|
|
Danny
Επισκέπτης
|
Ibiza γιατί, έτσι! 
|
|
|
|
|
|
kostas21pgr
Επισκέπτης
|
Αγορίνα, χωρίς να το ξέρω το ΙΒΙΖΑΚΙ, θα σου έλεγα ΙΒΙΖΑ αν είναι στα ίδια λ3φτ@. Το ΓΚΟΛΦ όσο να ναι είναι αρκετό καιρό στην αγορά.Το έχουν από 18 χρονών μέχρι και παππούδες. Το ΙΒΙΖΑΚΙ είναι καινούργιο, πιο όμορφο. Αν στα χαρακτηριστικά και στις επιδόσεις και στις τιμές είναι κοντα, πάρε το ΙΒΙΖΑ.
|
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ευχαριστω , δεν ρωταω για αμεση αγορα ! Απλα ηθελα να δω την γνωμη του καθενος 
|
|
|
|
|
|
JkouiM
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2001 Seat Ibiza
Γιαννης
|
επειδη εχω κανεις test drive το cupra θα ηθελα να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ καλο τοσο απο θεμα κινιτηρα οσο κ απο θεμα κιβωτιου που πραγματικα ειναι παρα πολυ καλο τοσο στην αυτοματη αλλαγη οσο κ στις αλλαγες με τα padles...εγω το ερωτευτικα(εχει κ ζανταρες), απο την αλλη το golf υπερτερη σε αναρτηση καθως εχει πολαπλους συνδεσμους πισο αλλα ειναι κ αρκετα ποιο βαρη σε σχεσε με το ιβιζα...παντως σαν value for maney θα επελεγα το ibiza fr που με 3 χιλιαρικα ποιο κατω περνεις σχεδων το ιδιο αμαξι(αναρτηση λιγο διαφορετικη-διαφορετικη χαρτογραφιση-λιγο διαφορετικους προφυλαχτυρες)
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
To ibiza, ειδικα αν προκειται να το κρατησεις μαμα! 
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
οντως λενε οτι το dsg δεν αντεχει πολλα! σαν κινητηρας ομως? δεν ειναι ιδιος με του golf που κυκλοφορουν αρκετα με 2++ ps ?
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Για μενα πραγματικα μεγαλο διλημα.Το cupra ποιο αλητικο,ποιο σπορ,ποιο ελαφρυ γενικα ποιο καλο σε πολλα θεματα. ΑΛΛΑ ειναι dsg και μονο και μονο απο αυτο απο εμενα περνει ακυρο.Μεταξυ των 2 λοιπον θα εκανα πετρα την καρδια και θα επερνα το golf.Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα βαζω κοντρα η οτι θα το πιεζω στις στροφες και θα αλλαζει μονο του ταχυτητες.... 
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
1) ειναι και σειριακο και δευτερον εσυ δε μετρας γιατι εχεις κατι αλλαγες φωτια...τι να κανει και το dsg 
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
Για μενα πραγματικα μεγαλο διλημα.Το cupra ποιο αλητικο,ποιο σπορ,ποιο ελαφρυ γενικα ποιο καλο σε πολλα θεματα. ΑΛΛΑ ειναι dsg και μονο και μονο απο αυτο απο εμενα περνει ακυρο.Μεταξυ των 2 λοιπον θα εκανα πετρα την καρδια και θα επερνα το golf.Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα βαζω κοντρα η οτι θα το πιεζω στις στροφες και θα αλλαζει μονο του ταχυτητες....  αλήτη, εσένα σου αρέσει να κάνεις βάρβαρες αλλαγές λίγο πρίν τα πέταλα,απο τετάρτη τρίτη και απο τρίτη καρφωτή δευτέρα.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
οντως λενε οτι το dsg δεν αντεχει πολλα! σαν κινητηρας ομως? δεν ειναι ιδιος με του golf που κυκλοφορουν αρκετα με 2++ ps ?
Κατσε κατσε μην ακους τον καθενα... 
|
|
|
|
sssnapsss
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Honda Civic
|
civic.....  Πλακα κανω! Golf προτινω εγω.Σαφως πιο καλη ποιοτητα κατασκευης,χωρους κτλ κτλ!!!
|
|
|
|
Slingshot
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Οι στροφες κανουν τους αντρες.....
|
Εγω προτεινω Tsi γενικα, αλλα μιας κ ειναι κ τα 2 πλεον Tsi, καλυτερα με χειροκινητο κιβωτιο γιατι ειναι πιο ευχρηστο κ κανεις οτι θελεις.... Απο αξιοπιστια ειναι κ τα 2 στα ιδια υψηλα επιπεδα. Καταναλωση ιδια. Σε επιδοσεις κερδιζει το Ibiza, λογω βαρους κ DSG. Eγω θα επελεγα Golf κ λογω ομορφιας γιατι το καινουριο Ibiza (κατα τη γνωμη μου) ειναι χαλια...
|
Να γνωρίζεται ότι μέσα από ενα όραμα γεννιέται ένα όνειρο το οποιο αν το αγαπήσεις και το λέει η καρδια σου το πετυχαίνεις με τα 1000! (Rossini)
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Εγω θα επαιρνα ιμπιζα λογω το οτι εχει ολο το σπορ πακετο κ πιο αλητια..Δ με χαλαει το dsg,ισα ισα μ'αρεσει που θα αλλαζω ταχυτητες οπως στη Formula1(λεμε τωρα).Το golf ειναι πολυ μακρια απο τα γουστα μου..
|
|
|
|
|