cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Eσυ κεπα το ibiza ?σιγουρα? και τι θα χες να πειραξεις? δεν ειναι κολτ Kαι τα 2 παντως πιστευω πως ειναι αξιολογα αμαξια και οχι ιδιατερα ακριβα για αυτα που προσφερουν.
|
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
το καινούργιο Astra  Δεν ξέρω γιατί...
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Και συ σπαμ ρε Δημητρη? 
|
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
Όχι. Εννοώ ότι μου έχει αρέσει πολύ. Και το μοτέρ του δεν είναι άσχημο, απλά δεν έχω επιχειρήματα γιατί.
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
εχει δικιο π μητσος απο πανω.το καινουργιο το αστρα (περιμενε λιγο καιρο ομως να βγει το gtc )ειναι και αυτο μια τιμια λυση με καλο value for money. στο θεμα μας τωρα.νομιζω οτι το ιδανικοτερο για ενα τυπακο μεχρι 25 ετων ειναι το ibiza.ειναι μακραν ποιο ομορφο απο το γκολφ και πολυ μοιο μοντερνο αισθητικα.(γκολφ για να καταλαβετε εχουν 3 θειοι μου.)απο ποιοτικης πλευρας εχω κατι θεματα αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.σε χωρους κλαιν μαιν σιγα την μεγαλη διαφορα που εχουν ετσι κι αλλιως τι θα βαλεις μεσα 20 χρονων μαντραχαλος;;; σχετικα με το dsg τωρα....το σασμαν αυτο ειναι εκπληκτικο για αυτο που ειναι και πιστεψε με πολυ βολικοτερο σε κινηση κλπ.αλλα δεν ειναι για πειραγματα και το ξερεις και συ καλα αυτο. γνωμη μου ειναι πανε βαρα το ιμπιζακι και ασε το γκολφ για μετα απο 10 χρονια αφου κανει και οικογενεια....
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
stathiskar
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Καλα αμαξια και τα 2 με το ibiza να υπερτερει σε επιδοσεις με χαμηλοτερη τιμη αλλα ττο golf ειναι golf.Αν λαβεις υπ οψιν σου και την πολυ καλυτερη και ευκολοτερη μεταπωληση μαλλον στο golf θα καταληξεις.
|
|
|
|
|
MariosRALI-ART
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
full για ibizaki φιλε δεδ το συζητω
|
|
|
|
|
Ibiza..Cupra..
Επισκέπτης
|
IBIZA CUPRA γιατι ετσι μας αρεσει 
|
|
|
|
|
kilias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2005 Seat Ibiza
|
Και εγώ ψηφίζω IBIZA  Golf έχει μέχρι και ο Golfakias... 
|
velocity addicted
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
Και εγώ ψηφίζω IBIZA  Golf έχει μέχρι και ο Golfakias...  δε συγκρινονται τα δυο αμαξια , το golf ειναι κλασης καλυτερο , απο ολες τις αποψεις ... το ενα ειναι αμαξι και το αλλο seat , που το μονο που θα εχεις να πενευεσαι ειναι οι τυχον επιδοσεις , και αυτες γιατι εχει κινητηρα VW , εχει ποιοτητα κατασκευης κατωτερη με συνεπεια να ειναι πιο ελαφρυ , εξοπλισμο καμια σχεση , χωρους , ανεση , ταξιδι , ολα ...
|
|
|
|
日産シルビアSR20DET電源
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Performanced by Trust-Greddy!!!
|
υπαρχουν κ αλλα καλυτερα να δεις σ αυτα τα λ7 αλλα τεσπα στο θεμα μας. . .αν καταληξεις σε αυτα τα 2 παρε το golf,ποιο αξιοπιστο ποιο αμαξι ποιο καλη αξια μεταπωλησης κ γενικα απ ολες τις πλευρες,κ ελεος πια με τις επιδωσεις του ibiza σιγα τ αυγα. . .σορυ ρε παιδια αλλα δν μπορω να ακουω τετοια,οπως κ ενας φιλος ειπε ποιο πανω το εκανα τεστ ντραιβ κ λεει πολυ αξιοπιστο συνολο,απο που το καταλαβες ρε αδερφε?απ τη βολτα που εκανες ενα καινουργιο αμαξι?οποιος νεος το παρει ας κανει κ μια ερωτηση ποσο παει κ ενα καινουργιο σαζμαν απο ισπανια γιατι με το λαντσ κοντρολ που εχει θα το χρειστει ο νεος καυτης οδηγος. . .
|
|
|
|
OPCDRIVER
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
VW Golf 1.4cc 160ps TSI COMFORTLINE 3D 20.850 EURO VW Golf 1.4cc 160ps TSI HIGHLINE 3D 22.000 EURO
Seat Ibiza SC 1400cc 180hp Cupra DSG 20.700 EURO (τιμή με την έκπτωση -2000)
Τιμές καταλόγου.
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
υπαρχουν κ αλλα καλυτερα να δεις σ αυτα τα λ7 αλλα τεσπα στο θεμα μας. . .αν καταληξεις σε αυτα τα 2 παρε το golf,ποιο αξιοπιστο ποιο αμαξι ποιο καλη αξια μεταπωλησης κ γενικα απ ολες τις πλευρες,κ ελεος πια με τις επιδωσεις του ibiza σιγα τ αυγα. . .σορυ ρε παιδια αλλα δν μπορω να ακουω τετοια,οπως κ ενας φιλος ειπε ποιο πανω το εκανα τεστ ντραιβ κ λεει πολυ αξιοπιστο συνολο,απο που το καταλαβες ρε αδερφε?απ τη βολτα που εκανες ενα καινουργιο αμαξι?οποιος νεος το παρει ας κανει κ μια ερωτηση ποσο παει κ ενα καινουργιο σαζμαν απο ισπανια γιατι με το λαντσ κοντρολ που εχει θα το χρειστει ο νεος καυτης οδηγος. . . Πλεον σχεδον ολα τα γερμανικα τουρμπατα εχουν! 
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
|
|
|
|
Giorgos_ProCeed
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Εβαλες στην Φωτογραφια ενα απλο Ibiza....Για το Cupra λεει ο φιλος που εξωτερικα διαφερει απο αυτο.... Και εβαλες το Golf Gti απο την αλλη.....το Τ SI λεει και παλι ο φιλος που βγαινει με 16αρες και οχι αυτο το bodykit.... 
|
|
|
|
|