|
|
Giorgos_ProCeed
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σωστος ο Κωστας....36χιλιακικακια ομως...  ΟΦΦ
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
το golf εχει πιο καλο εσωτερικο απο το scirocco , το οποιο αεραγωγους τιμονι κονσολα εχει δανειστει απο το eos , ενω το 6αρι εχει διαφορετικο look ...  το τιμονι ειδικα ειναι αλλου
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
το golf εχει πιο καλο εσωτερικο απο το scirocco , το οποιο αεραγωγους τιμονι κονσολα εχει δανειστει απο το eos , ενω το 6αρι εχει διαφορετικο look ...  το τιμονι ειδικα ειναι αλλου Ρε Γιάννη έτσι είναι το golf από μέσα??Γαμάτο είναι!!! 
|
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
ασε κι εγω το επερνα Χρηστο ... αλλα μετα το δικο μου , θα επερνα το gti αν ειχα τη δυνατοτητα , δε ξερω ποσο βγαινει , καπου 32.000 υπολογιζω , χωρις πολλα πολλα extra , ηλιοροφη μονο , 3θυρο φυσικα, χειροκινητο κιβωτιο , και το κλειδι στο χερι ... πιστευω πρεπει να συγκρινουμε το leon με το golf , το ibiza συγκρινεται με polo πιο πολυ!
|
|
|
|
JkouiM
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2001 Seat Ibiza
Γιαννης
|
οντως δυο αμαξια απο διαφορετικες κατηγωριες... το golf το καινουριο οπως ξαναεχω πει δεν μου αρεσει καθολου απο πισο... τωρα για το ιβιζα καλυτερο value for money δινει το FR που με ακρετα χαμιλοτερη τιμη προσφερει οσα περιπου το cupra... ασχετο αλλα καλυτερο value for money για μενα αυτην την στιγμη ειναι το Leon 1.8 tsi Που φπε παει στα 250 ενω μια μια k04 παει +100 κ ειναι αλλου...
|
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
οντως δυο αμαξια απο διαφορετικες κατηγωριες... το golf το καινουριο οπως ξαναεχω πει δεν μου αρεσει καθολου απο πισο... τωρα για το ιβιζα καλυτερο value for money δινει το FR που με ακρετα χαμιλοτερη τιμη προσφερει οσα περιπου το cupra... ασχετο αλλα καλυτερο value for money για μενα αυτην την στιγμη ειναι το Leon 1.8 tsi Που φπε παει στα 250 ενω μια μια k04 παει +100 κ ειναι αλλου...
στα λογια μου θα ρθεις κι εσυ ... το μονο που θα εχει να πενευτει ειναι οι επιδοσεις ...
|
|
|
|
日産シルビアSR20DET電源
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Performanced by Trust-Greddy!!!
|
Πλεον σχεδον ολα τα γερμανικα τουρμπατα εχουν!  Ακη δν με καταλαβες,μπορει να εχουν πλεων τα περισοτερα γερμανικα τουρμπατα αλλα απο σαζμαν στη συκγεκριμενη περιπτωση μπορω να πω οτι δν ειναι για πολλα πολλα στα χερια ενος γκ@υλοτιμονου νεου. . .
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
kostas21pgr
Επισκέπτης
|
Θα αλλάξω το παραπάνω μου ποστ καθώς άλλαξα γνώμη για το τι μου αρέσει περισσότερο. Αν έπερνα αύριο θα έπερνα τελικά αυτό: 
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Κωστα αυτο ξεφευγει ρε στην τιμη.. Με τα ιδια λ3φτ@ θα προτιμουσα μεταχειρισμενο evo.. 
|
|
|
|
|
kostas21pgr
Επισκέπτης
|
Ηλία τώρα που είδα τι τιμές παίζουν για το συγκεκριμένο, απογοητεύτηκα.Γύρω στα 40000 θα έρθει εδώ στην Ελλαδάρα μας. 36 και κάτι έχει Γερμανία. Αλλά από χαρακτηριστικά τα σπάει. 4κίνητο με 270 άλογα, 6 τάχυτο, 5.5 δευτερόλεπτα 0-100, άλλη φάση. Το scirocco θα είναι μεν πιο φθηνό αλλά έχει κίνηση μόνο μπροστά.Κρίμα. Είναι πολλά τα λ3φτ@ και όπως λες με τόσα λ3φτ@ υπάρχουν και άλλες λύσεις.
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Κωστα αυτο ξεφευγει ρε στην τιμη.. Με τα ιδια λ3φτ@ θα προτιμουσα μεταχειρισμενο evo..  Σωστος, απλα για αλλη χρηση το ενα και αλλη χρηση το αλλο... Ποιοτικα καμια σχεση οπου η ζυγαρια "κλεινει" προς τον γερμανο, στις επιδοσεις απ' οτι φαινεται η ζυγαρια "κλεινει" προς τον ιαπωνα! Αν και αναμενεται η συγκεκριμενη εκδοση του μικρομεσαιου vw να βαλει τα γυαλια σε πολυ δυνατοτερους αντιπαλους!!!  Σορρυ για το off...ας μη το κανουμε ομως αλλο ενα τοπικ Γερμανια vs Ιαπωνια! 
|
|
|
|
MariosRALI-ART
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
seat ibiza cupra με χιλια..
|
|
|