vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
αν το πατας λογικο δεν ειναι να καψει  ?? λογικα και στα saxoralla το ιδιο θα ισχυει, και απο οτι βλεπω καινε περιπου το ιδιο σε νορμαλ συνθηκες!! tazmanian συμπτωση ηταν  Υ.Γ ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν τοσο γρηγορα 
|
|
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
παρε πεζω  δε σπαει,δε χαλαει και στριβει  επειδη ομως,οπως αναφερθηκε και πιο πριν,τα 2 ειναι διαφορετικη κατηγορια,διαλεξε εσυ τι πραγματικα θελεις.... οπως και να εχει,μιλαμε για αμαξια,κοντα 10 χρονων,οποτε κακα τα ψεματα,θα μπεις στο τρυπακι της συντηρησης,γιατι λογω ηλικιας,ολο και καποιο μικροπροβληματακι θα σου βγαλουν.... 
|
|
|
|
|
Eskes
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Fiat Punto
|
Ααααχ ρε που είναι οι καιροί που οι Ιταλοί κοβοντουσαν με τους Γάλλους και Ιάπωνες ...τώρα ακούς τουρμπο κ κατευθείαν το μυαλό παει σε 20vt κ οταν λες ατμόσφαιρα παει σε σαξοραλλα...πάντως η σύγκριση κ για μένα είναι λίγο άκυρη αλλά παράλληλα και λογική όταν ψάχνεις αμάξι στα λ3φτ@ που αναφέρεις...κρίμα που πετάτε έξω από το παιχνίδι έναν Ιταλό αλλά λογικό είναι όταν ακούτε τα χίλια δυο που κοικλοφορουν...viva italia! (αν και γίνομαι σιγά σιγά ιαπωνοφιλος) η γνώμη μου; Φουρφουρι δαγκωτο!
|
....Driftneyland....
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
βρε πάρε φυσερό να φουσκώνει και να καυλώνεις,να σκάει και τον παίζεις,να παίρνει ανάποδες και να τελειώνεις
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
βρε πάρε φυσερό να φουσκώνει και να καυλώνεις,να σκάει και τον παίζεις,να παίρνει ανάποδες και να τελειώνεις τα λ3φτ@ σου στα συνεργεια αλλαζοντας τουρμπινες!
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
εγώ πάντως ρε άκη εκτός απο έναν που έφταιγε αυτός,απο πρόγραμμα,δεν ξέρω άλλον να έχει αλλάξει τουρμπίνα
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
golfakias1983
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
FV Golf Mk4 5V
|
εγώ πάντως ρε άκη εκτός απο έναν που έφταιγε αυτός,απο πρόγραμμα,δεν ξέρω άλλον να έχει αλλάξει τουρμπίνα
αυτος ή το προγραμμα ?
|
|
|
|
VripoSaxo
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εγώ το βλέπω διφορετικά σκούπα για σαχο 180 το πολύ εάν πάρεις τέρμα καλή μάρκα σκούπα για ίμπιζα 250 καλά είναι προφυλακτήρας για σαχο αυθεντικός άβαφος 160 για ίμπιζα 320 και δίαφορα άλλα εγώ το βλέπω από αυτής της άποψης αλλά εάν είσαι της ευθείας μην το σκέφτεσαι ιμπιζα πάρε
|
4 Πεταλούδες είναι καλύτερες από 1 σαλίγκαρο!
|
|
|
JkouiM
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2001 Seat Ibiza
Γιαννης
|
1)σκουπα δεν νομιζω...  αντε κανα heatshield 2)προφυλαχτηρας για ιβιζα ιμιτασιον ισαξιος με αυθεντικο 45 ευρω... 3)με κατω απο 1000 ευρω στο ιβιζα θα παει απο 156 μαμα 220-230 στο saxorallo ποσα θα παρει...? 4)ας ειναι κ 10ετιας αμαξια ποιοτητα κ γενικα εσωτερικο μερα με την νυχτα
|
|
|
|
ax_gti_vts
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1992 Citroen AX
ναι ψεκαζω........
|
παρε 106 η σαξο turbo  και ασε τα βαγκακια να ονοιρευονται
|
|
|
|
blackRS
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Βρασε ρυζι και ασ'τον Τσεχο να τουρμπιζει!!
|
ρε 20vt που πατε με τα saxoralla θελει να σκαλικσεις τα παντα για να πανε 150-160 αλογα ενο τα vagakia με ενα προγραμματακι απο 40 εως 60ps με το καλημερα!!!
|
2871r setup is coming.......... last year...... theodoridis speaking......
|
|
|
Diesel
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Peugeot 106 Rallye 16V
|
ρε 20vt που πατε με τα saxoralla θελει να σκαλικσεις τα παντα για να πανε 150-160 αλογα ενο τα vagakia με ενα προγραμματακι απο 40 εως 60ps με το καλημερα!!!
Καλα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα αλλα σιγουρα το σεατ βελτιωνεται πιο ευκολα.
|
|
|
|
Slingshot
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Οι στροφες κανουν τους αντρες.....
|
Ειμαι Vagήτης αλλα παρε Saxo/106. Γενικα ειναι πιο οικονομικο σε αγορα/καταναλωση,ανταλλακτικα με το τσουβαλι,δεν σκεφτεσαι να ζεστανεις/κρυωσεις την τουρμπινα κ προπαντως ειναι πιο παιχνιδιαρικο σε στροφιλικια απ'οτι το Ibiza. Ολα βγαζουν προβληματα αν δεν τα προσεχεις... Οποτε η γνωμη μου ειναι: παρε Γαλλο τωρα κ μολις το βαρεθεις (που θα αργησεις) πηγαινε στο Ibiza...
|
Να γνωρίζεται ότι μέσα από ενα όραμα γεννιέται ένα όνειρο το οποιο αν το αγαπήσεις και το λέει η καρδια σου το πετυχαίνεις με τα 1000! (Rossini)
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εγώ το βλέπω διφορετικά σκούπα για σαχο 180 το πολύ εάν πάρεις τέρμα καλή μάρκα σκούπα για ίμπιζα 250 καλά είναι προφυλακτήρας για σαχο αυθεντικός άβαφος 160 για ίμπιζα 320 και δίαφορα άλλα εγώ το βλέπω από αυτής της άποψης αλλά εάν είσαι της ευθείας μην το σκέφτεσαι ιμπιζα πάρε
Eυριπιδη θα σε στεναχωρεσω εδω φιλε επειδη ξερω τι δινω εγω για ανταλλακτικα και τι δινει ο αδερφος μου. Ειπες για σκουπα,συμφωνω οτι με 180 περνεις μια καλη για τα δικα μας.Στα 20vt δεν υπαρχει σκουπα για τα ιμπιζα. δηνεις ενα 20ρικο,περνεις μια χοανη του κολου και εισαι πρωτος.ο Ηλιας περιπου 2 χρονια φορουσε χοανη του 20ρικου και ηταν μια χαρα.αν θες σε κατι καλυτερο πας σε pipercross. Σινεμπλοκ μπροστινα απο κουπρα 10 το ενα,συνεμπλοκ μπροστινα Peugeot sport 40 το ενα. Ψαλιδι απο ιμπιζα κουπρα 110 το ενα.Ψαλιδια σαξοραλλισια απο τη Lionhellas 515 το ενα!!!Ευτυχως ο Γκαγκασταθης τα δηνει 280 τα 2 αλλα και παλι ακριβοτερα απο τα κουπρισια. Θολοι πλαστικοι και κατι μαυρα πλαστικα διπλα απο τα προβολακια του κουπρα εχουν απο 6 εως 15ευρω καινουρια.Οι θολοι οι δικοι μας δεν ξερω ποσο εχουν αλλα πιστευω ξερεις ποσο εχουν γνησια τα φουσκωματακια μας.  Γενικοτερα αν το δεις λοιπον στο 80% των ανταλλακτικων τα δικα μας ειναι ΠΟΛΥ ακριβοτερα....
|
|
|
|
VripoSaxo
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
άλλο τα peugeotsportισια και άλλα τα απλά αλλά εάν είναι τέτοιες η διαφορες οκ πάω πάσο
|
4 Πεταλούδες είναι καλύτερες από 1 σαλίγκαρο!
|
|
|
|