|
Danny
Επισκέπτης
|
Οι θόλοι μας έχουν κάνα 15άρι, αλλά τα φουσκώματα ,ιδίως στα σαξο, είναι φαρμακείο!
|
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
άλλο τα peugeotsportισια και άλλα τα απλά αλλά εάν είναι τέτοιες η διαφορες οκ πάω πάσο
Συγκρινα τα κουπρισια με τα Peugeot sport επειδη και τα σινεμπλοκ του κουπρα δεν εχουν καμια σχεση με ολα τα υπολοιπα ιμπιζα.Ακομα και απο τα fr.
|
|
|
|
vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
celebra
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
παρε σαξοραλλο ρε...μαμα με μπουκαλα και θα ραβεις οτι κουπρα πρωτο σταδιο υπαρχει...με 4000χιλιαρικα εισαι κομπλε...μη κανεις καμια χαζομαρα....
|
|
|
|
|
vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
καντην αγορι μου.....και ο χαρης ραλλυ θα ειχε αν ισχυαν αυτα που ελεγε....παρε ιμπιζαρα να πηγαινεις καπου σαν ανθρωπος...
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
καντην αγορι μου.....και ο χαρης ραλλυ θα ειχε αν ισχυαν αυτα που ελεγε....παρε ιμπιζαρα να πηγαινεις καπου σαν ανθρωπος...
Γιατι βρε τσουτσου εμεις ειμαστε χιοναθρωποι??? 
|
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
Οχι αλλα δεν πας με τπτ πορεια σε ταξιδι με 180κμ και ναμην ακους τπτ...αλλη κλαση ρε παιδι μου ...κλαση οχι κλανια.... 
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
Οχι αλλα δεν πας με τπτ πορεια σε ταξιδι με 180κμ και ναμην ακους τπτ...αλλη κλαση ρε παιδι μου ...κλαση οχι κλανια....  Τι λες ρε.Εκει ειναι τα γουστα...Να την ακους κανονικα!!  Οχι σαν το octavia που ειχες ερθει κ μπηκα μεσα κ δεν ακουγες ουτε την μηχανη. 
|
|
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
παρε σαξοραλλο ρε...μαμα με μπουκαλα και θα ραβεις οτι κουπρα πρωτο σταδιο υπαρχει...με 4000χιλιαρικα εισαι κομπλε...μη κανεις καμια χαζομαρα....
μ@λ@κ@ πραγματικα ειναι πολλες φορες που δεν μπορω να σε ψυχολογησω.... Εισαι για δεσιμο.... 
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
φαινεται δεν τον γνωριζεις κ πολυ καλα 
|
|
|
|
celebra
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
μ@λ@κ@ πραγματικα ειναι πολλες φορες που δεν μπορω να σε ψυχολογησω.... Εισαι για δεσιμο....  με το που το παρει το ραλλυ και βαλει μπουκαλα θα παω να τον τρεξω και θα του πω μετα...'πωπω τζαμπα λ3φτ@ εδωσες....!!!!"
|
|
|
|
|
vaggos_13
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
με το που το παρει το ραλλυ και βαλει μπουκαλα θα παω να τον τρεξω και θα του πω μετα...'πωπω τζαμπα λ3φτ@ εδωσες....!!!!"
χαχαχαχαχα  εσυ δεν εισαι ομως πρωτο σταδιο  Αν ετρεχες με cupra τι θα ελεγες??
|
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
ναι ρε αλάνια,
πείτε τα όλα πείτε οτι κάποτε ο σελέμπρα οδηγούσε ραλλύ με ζουμιά
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
dimitris89
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Την παλια την καροτσα,ελεγε οτι ειχε 13ρι μοτερ αλλα ειχε 16ρι 8v και ψεκαζε τ'αντερα του..... 
|
|
|
|
|