deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
το προτιμω σε 2.0Τ παντως στα μισα λ3φτ@!
|
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
οχι και για δευτερο ρε μητσο... Πλακα με κανεις? Εδω εγω που εχω fiat και σκεφτομαι να παρω ενα μικρο για να κινουμαι... ο αλλος με το audi θα το εχει για πρωτο αμαξι? 
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Ένα γκρί είναι? Το S5?
Αν ναι το είδα εμφανίστηκε σήμερα στο πλυντήριο στο παλατάκι..
|
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
για πρωτο το εχει ρε...φοιτητης ειναι το παιδι...οποτε εδω εχει μονο αυτο...γιωργο ενα ασπρο ρε με μπορντο σαλωνι...αν το γκρι ειχε πινακιδα απο Ι το ξερω και αυτο το παιδι...αυτος με το γκρι ειναι 18 χρονων...
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
giannis_suzuki
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Suzuki Swift
|
ρε παιδια μια ερωτηση!!!ποσοι απο εδω εχουμε αναξι π το πληρωνουμαι εμεις και οχι οι μπαμπαδες μας???
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Λογικά αρκετοί είμαστε.. Θες να πεις ότι αν δεχόσουν τέτοιο δωράκι θα το αρνιόσουν;Εγώ πάντως όχι.Συγκεκριμένα το S5 την επόμενη μέρα θα το πουλούσα..  Το ζήτημα είναι κατά πόσο σέβεσαι,αγαπάς και προσέχεις αυτό που έχεις.. 
|
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Συγκεκριμένα το S5 την επόμενη μέρα θα το πουλούσα..  Το ζήτημα είναι κατά πόσο σέβεσαι,αγαπάς και προσέχεις αυτό που έχεις..  Σωστο σε βρισκω 
|
|
|
|
General Eisenhower
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
μητσο χαλαρωσε!!! το αμαξι πανεμορφο δν λεω αλλα εγω 80.000 δν τα δινα.. Αν τα εχεις σε περισσια καλο ειναι για 2ο αμαξακι!!
+2
|
Surrender is NOT an option
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Οταν ενα αμαξι στο αγοραζουν και σου πληρωνουν τελη +ασφαλειες+σερβις++++ δεν το προσεχεισ οπως οταν το πληρωνεις ο ιδιος. Το πουντο μου το ειχαν αγορασει οι δικοι μου και τα πληρωναν ολα αυτοι σαν φοιτητης. Το Octavia ομως που το πληρωσα και βελτιωσα ολοκληρο ολομοναχος το προσεχω περισσοτερο. Εγω παντως οσα φραγκα και να ειχα ΔΕΝ θα επαιρνα ποτε σαν 1ο αμαξι στα παιδια μου στα 18 τους ενα αμαξι της ταξης των 80.000 ευρω.Με τιποτα.Δηλαδη μετα τι πρεπει να σου ζητησουν Lambo??
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
και γω ετσι ελεγα ρε γμτ...αλλα εδω παιζουν παραγοντα και πολλα ακομά...τι παιδι ειναι;;ειναι μοναχοπαιδι;;ειναι κοινωνικος;;ειναι καλος μαθητης;;δουλευει και διχνει οτι ασχολειται με την δουλεια του μπαμπα;;;για μενα θα μετρουσαν παρα πολυ και αυτα...δεν νομιζω και γω να του επαιρνα τετοιο εργαλειο του γιου μου (ή και της κορης μου) αλλα αν ολα τα παραπανω ισχυαν και ειχα την οικονομικη δυνατοτητα τοτε σιγουρα ναι...γιατι ειναι μεγαλη βλακεια να εχει ο πατερας σου τα φραγκα να παιρνει κατι με σκοπο να περασει στα χερια σου σε λιγους μηνες και να μην σε ρωταει καθολου...(ασχετα αν αυτο που θα του ελεγες ηταν και φθηνοτερο)....
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εγω παντος αμα ο γιος μου ή η κορη μου (στο πολυ μακρινο μελλον!!!) αμα ξερει να οδηγαει σωστα συνφωνα με τα δικα μου κριτηρια θα αγοραζα για μενα ενα αμαξι της ταξεως των 80.000€ και θα του το εδινα οταν θα το χρειαζοταν πραγματικα...πχ κανα σαββατοκυριακο σε κανενα ταξιδι για μεγαλητερη ανεση και ασφαλεια ....απο εκει και περα και ενα 1.16 ή κανα Golf ή Astra για τις βολτες μεσα στην πολη και κανα ταξιδακι μεχρι την χαλκιδικη και την πιστα των σερρων πιστευω ειναι αρκετα αξιοπιστα!!.... 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
απο εκει και περα και ενα 1.16 ή κανα Golf ή Astra για τις βολτες μεσα στην πολη και κανα ταξιδακι μεχρι την χαλκιδικη και την πιστα των σερρων πιστευω ειναι αρκετα αξιοπιστα!!....  Τι το περιμένει ... ? 
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
απο εκει και περα και ενα 1.16 ή κανα Golf ή Astra για τις βολτες μεσα στην πολη και κανα ταξιδακι μεχρι την χαλκιδικη και την πιστα των σερρων πιστευω ειναι αρκετα αξιοπιστα!!....  Τι το περιμένει ... ?  τα αυτοκινητα στην τυχη τα ανεφερα...ουτος ή αλλως δεν μου αρεσει κανενα απο αυτα!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
Andreas_lfc
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Oldies but goodies
|
τα αυτοκινητα στην τυχη τα ανεφερα...ουτος ή αλλως δεν μου αρεσει κανενα απο αυτα!!  Μόνο κατα λάθος κ τυχαία μπορεί να γίνει η αναφορά τους 
|
 _παοκ σε γ@m@ω παοκ εισαι ενας 3 στο 17 δεν εφαγε κανενας_ 
|
|
|
|