cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
MariosRALI-ART
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
εισαι πολυ σωστος..
|
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
makinen
PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2000 BMW 3 Series
Παντα θελει κοπο...
|
Επίσης ένα βασικό κομμάτι είναι να δεις τι παίζει από ανταλλακτικά.Μπορείς να βρεις εύκολα,είναι φθηνά?
Και τα δυο αμαξια οσων αφορα τα ανταλλακτικα ειναι τα πιο ακριβα της χωρας μαζι με τα mazda... Και εκτος απο τιμες ειναι και γενικα δυσκολα στο να βρεθουν...
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
ρε παλικαρε θα πεσουν τα μαλλια μου....τι 15 χρονων και ασχολεισαι απο μικρος;;;;;απο τα ποσο;;;απο τα 2 σου;;;τελος παντων και τα 2 που ανεφερες ειναι λιγο περιεργα αυτοκινητα για τα προσωπικα μου γουστα.αν επαιζα σε αυτα τα λ3φτ@ 8α εβαζα αλλο ενα χιλαρικο και θα πηγαινα καρφι για το μιτο.εκπληκτικο αυτοκινητο με τρελο στριψιμο,ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με τισ γιαπονεζικες χαρμουτες) και αρκετο γκαζακι μιας και η εκδοση με τα 175 παει πολυ καλα!!!!
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 BMW 1 Series
|
κοιτα που θα συμφωνω κ με το Δημητρακη.Ναι ρε,το mito κ γω δεν το σκεφτηκα αν κ κυριαρχει η αποψη περι αξιοπιστιας των alfa romeo.Πολυ φρεσκο κ ομορφο οχημα,σε ασπρο τα σπαει καλο γκαζακι κ γενικα φαινεται ηδη πως εχει κανει το γκελ στον κοσμο.Δεν λεω,σιγουρα αρκετα πιο γρηγορο το colt αλλα μην ξεχνας οπως σωστα σου ειπε ο κωστας πως το αμαξι δεν ειναι μονο κοντρα κ γιαυτο μετρα πολυ να σου αρεσει πολυ κ εμφανισιακα γιατι εσυ θα το παρκαρεις κ θα καμαρωνεις. Δεν εισαι λιγο μικρος? 
|
|
|
|
lotos
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ρε παλικαρε θα πεσουν τα μαλλια μου....τι 15 χρονων και ασχολεισαι απο μικρος;;;;;απο τα ποσο;;;απο τα 2 σου;;;τελος παντων και τα 2 που ανεφερες ειναι λιγο περιεργα αυτοκινητα για τα προσωπικα μου γουστα.αν επαιζα σε αυτα τα λ3φτ@ 8α εβαζα αλλο ενα χιλαρικο και θα πηγαινα καρφι για το μιτο.εκπληκτικο αυτοκινητο με τρελο στριψιμο,ποιοτητα κατασκευης (σε σχεση με τισ γιαπονεζικες χαρμουτες) και αρκετο γκαζακι μιας και η εκδοση με τα 175 παει πολυ καλα!!!!
ειμαστε λιγο υπερβολικοι....
|
|
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Φιλαρακο εδω μεσα ο καθενας μας γραφει το μακρυ του κ το κοντο του.. Ο αδερφος σου πρεπει να παει να δει τα αυτοκινητα που τον ενδιαφερουν, να τα οδηγησει κ να διαλλεξει.. Οσο γι'αυτο που ειπες για το S3 κ τις κοντρες, δικιο εχει ο Κωστας οτι το αμαξι δ το περνεις για μια φορα την βδομαδα κ αν που θα τυχει να κανεις κανενα παιχνιδακι..Το κολτ στις κοντρες σε βγαζει ασπροπροσωπο,ειναι το πιο γρηγορο στα αλλογα του κ το πιο ευκολο να το βελτιωσεις αλλα αν ειναι για κοντρες μονο περνεις ενα uno turbo κ τελειωσες. Απο την αλλη να ξερεις οτι αν παρει ο αδερφος σου ενα απο τα 2 κ τυχει καμια στραβη οπως εμενα θα πρεπει να εφοδιαστει με απειρη υπομονη.. Να φανταστεις οτι εμενα μου λενε οτι δ υπαρχει μηχανη να μου στειλουνε κ περιμενουνε να μπει σε παραγωγη τα καλουπια κ εχουν περασει 4 μηνες κ εχουμε ακομα καιρο. 
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
http://λοιπον παιδια εγω ειμαι 15 χρονων και ασχολουμε με αυτοκινητα απο μικρος. Το ακουσαμε και αυτο 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αμαν ρε, απο τα μουτρα το πηρατε το παιδι...  Κι εσυ αγορι μου καλο, στο προφιλ σου γιατι γραφεις 19 ετων? 
|
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
γιατι απαγορευεται κατω απο 18 ισως να πιστευει..  σκεψου ομως να χασει αλλαγη το κολτ αντι για το σ3 ποση διαφορα θα εχουν  για μενα "παρε" ΜΙΤΟ,η punto abarth
|
....
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αμαν ρε, απο τα μουτρα το πηρατε το παιδι...  Αν εγραφε "ειμαι 15 και ασχολουμαι απο μικρος με τα αυτοκινητακια" δεν θα τον παρεξηγουσα
|
I love SR20DET =)
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Αν εγραφε "ειμαι 15 και ασχολουμαι απο μικρος με τα αυτοκινητακια" δεν θα τον παρεξηγουσα
playmobil, hotwheels κτλ 
|
|
|
|
makinen
PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2000 BMW 3 Series
Παντα θελει κοπο...
|
Γιατι ειστε προκατηλειμενοι ρε σεις...  Μπορει το παιδι να ειναι μεσα στο συνεργειο απο μικρος και να εχει μαθει τοσα που πολλα απο τα μελη ακομα δεν ξερουν... Παραδειγμα ειναι πολλοι (και εγω μεσα σε αυτους...  )
|
|
|
|
|