MyCarClub
10 Φεβρουάριος 2012 22:21:31 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: TOYO r888 vs AO 48 YOKOHAMA  (Αναγνώστηκε 618 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
tomidis
Authorized Member
baby_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: 12 Φεβρουάριος 2010 01:51:23 »

ΛΟΙΠΟΝ...επειδη εχω ενα θεμα με την προσφυση θα ηθελα την γνωμη σας ...
εχω δοκιμασει τα 8αρια κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..δεν ξερω δεν εχω αποψη για τα γιοκο..
ουτε για νερο ουτε για στεγνο ουτε περι φθορας τιποτα...για πεστε μου... Cool
μιλαμε για 18αρια σε 255-35-18
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2003 Peugeot 106

« Απάντηση #1 στις: 12 Φεβρουάριος 2010 02:17:01 »

Ολα εχουν να κανουν με την χρηση και με το κοστος αποκτησης...
Αν τα θελεις απλα για να πατας στην ευθεια παρε 888 και δουλευε τα με χαμηλες πιεσεις ή παρε καποιο street legal dragsterαδικο λαστικο που σιγουρα θα κανει δουλεια. Μεινε μακρια απο τα Α048 ομως γιατι σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο λογω στρογγυλης κορωνας οπου θα εχεις αρκετη φθορα στο κεντρο και μεσα λογω camber και προφανως δε θα πατας καλυτερα απο καποιο αλλο λαστιχο.
Αν μιλαμε για στροφοδιαδρομες προτιμησε τα Α048 τα οποια εγγυημενα θα σου προσφερουν απιστευτα ωραιες εμπειριες με λογικη φθορα, τρομερη πληροφορηση και καταπληκτικη προσφυση σε ολες τις συνθηκες με αντιτιμο το αυξημενο κοστος αλλα ειναι πραγματικα μαγικα στο βουνο(χωρις να ειναι καλυτερα απο καποιο καθαρο ραλλυτζιδικο λαστιχο). Αν τα προοριζεις για πιστα ξεχασε τα γιατι φθειρονται γρηγορα μεχρι το 50% του tread depth, σε ολες τις γομες, και μετα οπως ολα τα ημισλικ(πλην maxxis και silverstone), χωρις να σου προσφερουν επι της ουσιας κατι παραπανω απο τα 888.
Στο δια ταυτα, αν τα βρισκεις φθηνα ή κοντα στα λ3φτ@ των 888 δοκιμασε τα και δεν θα μεινει δυσαρεστημενος αλλα σκεψου σοβαρα για τι χρηση τα προοριζεις. Εγω πριν τα βαλω πιστα τα ειχα ερωτευτει σφοδρα, μετα την πιστα εσβησε καπως η φλογα αφου ειχαν φαγωθει και ειχαν αλλοιωθει πολυ τα χαρακτηριστικα τους, αλλα μου εχουν αφησει καταπληκτικη γευση απο βουνα και καθημερινη συμβιωση και αν τα βρω καποια στιγμη φτηνα θα τα προτιμησω απο τα 888 Yeah!

Υ.Γ. Ενα θετικο ακομα ειναι οτι κανουν λιγο λιγοτερο θορυβο απο τα 888 λογω χαραξης και ενα σημαντικο μειονεκτημα(για καποιους αδαεις Tongue) ειναι το οτι διαβαζουν υπερβολικα πολυ τον δρομο, πολυ παραπανω απο τα 888, λογω σκελετου.
Υ.Γ.2 Στα νερα ειναι λιγο καλυτερα απο 888

Ι love Stoikos! Loove
SchumiGr
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #2 στις: 14 Φεβρουάριος 2010 19:01:21 »

Ολα εχουν να κανουν με την χρηση και με το κοστος αποκτησης...
Αν τα θελεις απλα για να πατας στην ευθεια παρε 888 και δουλευε τα με χαμηλες πιεσεις ή παρε καποιο street legal dragsterαδικο λαστικο που σιγουρα θα κανει δουλεια. Μεινε μακρια απο τα Α048 ομως γιατι σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο λογω στρογγυλης κορωνας οπου θα εχεις αρκετη φθορα στο κεντρο και μεσα λογω camber και προφανως δε θα πατας καλυτερα απο καποιο αλλο λαστιχο.
Αν μιλαμε για στροφοδιαδρομες προτιμησε τα Α048 τα οποια εγγυημενα θα σου προσφερουν απιστευτα ωραιες εμπειριες με λογικη φθορα, τρομερη πληροφορηση και καταπληκτικη προσφυση σε ολες τις συνθηκες με αντιτιμο το αυξημενο κοστος αλλα ειναι πραγματικα μαγικα στο βουνο(χωρις να ειναι καλυτερα απο καποιο καθαρο ραλλυτζιδικο λαστιχο). Αν τα προοριζεις για πιστα ξεχασε τα γιατι φθειρονται γρηγορα μεχρι το 50% του tread depth, σε ολες τις γομες, και μετα οπως ολα τα ημισλικ(πλην maxxis και silverstone), χωρις να σου προσφερουν επι της ουσιας κατι παραπανω απο τα 888.
Στο δια ταυτα, αν τα βρισκεις φθηνα ή κοντα στα λ3φτ@ των 888 δοκιμασε τα και δεν θα μεινει δυσαρεστημενος αλλα σκεψου σοβαρα για τι χρηση τα προοριζεις. Εγω πριν τα βαλω πιστα τα ειχα ερωτευτει σφοδρα, μετα την πιστα εσβησε καπως η φλογα αφου ειχαν φαγωθει και ειχαν αλλοιωθει πολυ τα χαρακτηριστικα τους, αλλα μου εχουν αφησει καταπληκτικη γευση απο βουνα και καθημερινη συμβιωση και αν τα βρω καποια στιγμη φτηνα θα τα προτιμησω απο τα 888 Yeah!

Υ.Γ. Ενα θετικο ακομα ειναι οτι κανουν λιγο λιγοτερο θορυβο απο τα 888 λογω χαραξης και ενα σημαντικο μειονεκτημα(για καποιους αδαεις Tongue) ειναι το οτι διαβαζουν υπερβολικα πολυ τον δρομο, πολυ παραπανω απο τα 888, λογω σκελετου.
Υ.Γ.2 Στα νερα ειναι λιγο καλυτερα απο 888

Eισαι αισθηματιας τι να κανουμε........
Colin mc rae
Authorized Member
new_PiG
*

« Απάντηση #3 στις: 15 Φεβρουάριος 2010 23:18:02 »

Θωμακο αν κανεις λιγο υπομονη θα σου πω εγω αν ειναι καλα σε σχεση με τα 8αρια τα οποια τα εδωσα και παω πλεον για 048.

tomidis
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #4 στις: 16 Φεβρουάριος 2010 02:55:21 »

atmosferix  Yeah!πολυ κατατοπιστικος....
αλεξ περιμενω....
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #5 στις: 16 Φεβρουάριος 2010 11:12:13 »

Tomidi ριξε μια ματια στο θεμα που εχω ανοιξει

http://www.mycarclub.gr/index.php/topic,5933.msg90758.html#new

I love SR20DET  =)
stealth
new_PiG

« Απάντηση #6 στις: 17 Φεβρουάριος 2010 01:45:21 »

Αν money is no object Α048 με κλειστά τα μάτια, απλά η διαφορά τους σε λ3φτ@ είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη, συγκεκριμένα τα 8άρια τα βρίσκεις σχετικά εύκολα 350€ ενώ τα Α048 ΑΝ τα βρείς στο Ελλάντα (συνήθως οι λαστιχάδες λένε για ειδική παραγγελία), πάνω απο 500+ μπορεί και 600. Όλα αυτά για 15άρια που γνωρίζω για 18άρια που θές εσύ υπολόγισε  PouNaKSerw
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #7 στις: 17 Φεβρουάριος 2010 10:14:47 »

Αν money is no object Α048 με κλειστά τα μάτια, απλά η διαφορά τους σε λ3φτ@ είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη, συγκεκριμένα τα 8άρια τα βρίσκεις σχετικά εύκολα 350€ ενώ τα Α048 ΑΝ τα βρείς στο Ελλάντα (συνήθως οι λαστιχάδες λένε για ειδική παραγγελία), πάνω απο 500+ μπορεί και 600. Όλα αυτά για 15άρια που γνωρίζω για 18άρια που θές εσύ υπολόγισε  PouNaKSerw
σε 235/40/18 που ρωτησα απο camskill ειχαν ιδια τιμη (καπου στα 900 ευρω) και τα α048 εχουν πιο σκληρη γομα απο τα 888 (medium-hard ta a048 kai medium ta 888)

Ο Έξυπνος Παραδέχεται
Ο Πονηρός Δικαιολογείτε
Ο Ηλίθιος Επιμένει

Subaru...Friends Included
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #8 στις: 17 Φεβρουάριος 2010 11:09:03 »

σε 235/40/18 που ρωτησα απο camskill ειχαν ιδια τιμη (καπου στα 900 ευρω) και τα α048 εχουν πιο σκληρη γομα απο τα 888 (medium-hard ta a048 kai medium ta 888)

Το θεμα ειναι ενα αμαξι με 500+ αλογα δεν προκειτε να πατησει στους δρομους μας ουτε με σεμι , δεν ειμαστε γερμανια .

Τομιδι δες και αυτο ισως σε βγαλει απο την απογνωση και μπορεσει να οδηγησει το αμαξι σου και η γυναικα σου πχ
http://www.racelogic.co.uk/?show=Traction_Control

Το σιγουρο ειναι οτι θα μπορεις να οδηγεις και λιγο πιο χαλαρα χωρις να εισαι τσιτα συνεχια

I love SR20DET  =)
tomidis
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #9 στις: 19 Φεβρουάριος 2010 01:42:28 »

Tomidi ριξε μια ματια στο θεμα που εχω ανοιξει

http://www.mycarclub.gr/index.php/topic,5933.msg90758.html#new

πολυ ενδιαφερων..τα προηγουμενα τα φορουσε φιλος σε εβο ..πολυ ευχαριστημενος..βασικα τα πηρε απο κυπρο..
αν δεν σου κανει κοπο κ μαθεις τιμες στειλε μου ενα πμ..225-40-18 &255-35-18 Cool
αλλιως θα βαλω τα α048 απο καμσκιλ τα οποια μου τα δινουν 50 ευρω παραπανω απο τα ρ88..αλλωστε ολα αυτα θα γινουν το καλοκαιρακι,πρωτα ο θεος
οσο για το τραξιον κοντρολ..θα ξεκινησω με ενα μπουστ κοντρολερ κ μετα βλεπουμε Tongue
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
*

« Απάντηση #10 στις: 19 Φεβρουάριος 2010 12:01:37 »

ΠΛηροφοριακα χωρις να θελω να προσβαλω ο boost controller δεν μπορει να ριξει την πιεση κατω απο την πιεση που ανοιγει η wastgate σου.

Τα λαστιχα λενε οτι θα ειναι διαθεσιμα στην Ευρωπη τον Μαρτιο

I love SR20DET  =)
tomidis
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #11 στις: 19 Φεβρουάριος 2010 14:49:20 »

ε ναι ρε συ..γι αυτην την πιεση μιλαω κ γω 0.6... Cool
Σελίδες: [1]   Πάνω