zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« στις: 15 Φεβρουάριος 2010 00:20:24 » |
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
eurostor 350z blue
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΡΟΔΕΣ
|
ειναι καλα?τα εχει δοκιμασει κανεις στους ελληνικους δρομους που ειναι σαν μωσαικα?
|
το 2012 φτανει με γρηγορους ρυθμους και το τελος του κοσμου εινια γεγονος,αυτη ειναι η μοναδικη εξηγηση που μπορω να δωσω για το θαρρος και θρασος ταυτοχρονα καποιον μπλε αμαξιδιων (οοοοο!!!) που αλλαξαν "ιμαντες"(αχαχαχαχα) και προκαλουν ...JDM tacho looks like a clock...
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|
Danny
Επισκέπτης
|
Θα ρθούν ελλάδα ή όπως τα A050 ,θα μείνουν εκτός?
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Θα ρθούν ελλάδα ή όπως τα A050 ,θα μείνουν εκτός?
Και να ερθουν Ελλαδα εγω απο Αγγλια θα τα παρω ( Ο Ν.Ι. Θεοχαρακης ειναι γνωστος κλεφτης )
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|
|
kamikaze
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Τα βρήκα σε έναν λαστιχά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Πήγα από εκεί αλλά δεν ήταν το αφεντικό κ σήμερα τηλεφωνικά μου είπε ότι μπορεί να μου τα φέρει με 860 σε 225/45-17 που τον ρώτησα..! Τα έχει βρει κανείς πουθενά αλλού;;
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σε δουλευει ψηλο γαζι ... θα τα παραγγειλει απο το εξωτερικο οπως μπορεις και εσυ μονος σου ......... Ο μοναδικος αντιπροσωπος για Ελλαδα ειναι ο Θεωχαρακης και δεν τα εχει εισαγει λογο της οικονομικης κρισης ... Ακυρωσε και την παρουσιαση τους απο τους Ιαπωνες... Μη πατε με τον Σταυρο στο χερι καντε μια ερευνα 
|
I love SR20DET =)
|
|
|
kamikaze
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σε δουλευει ψηλο γαζι ... θα τα παραγγειλει απο το εξωτερικο οπως μπορεις και εσυ μονος σου ......... Ο μοναδικος αντιπροσωπος για Ελλαδα ειναι ο Θεωχαρακης και δεν τα εχει εισαγει λογο της οικονομικης κρισης ... Ακυρωσε και την παρουσιαση τους απο τους Ιαπωνες... Μη πατε με τον Σταυρο στο χερι καντε μια ερευνα  Έρευνα κάνω..! Από έξω πού εννοείς; Το Camskill εδώ κ 3-4 μήνες μου λέει ότι θα έχει στοκ σε 4-6 εβδομάδες..
|
|
|
|
|
kamikaze
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σε δουλευει ψηλο γαζι ... θα τα παραγγειλει απο το εξωτερικο οπως μπορεις και εσυ μονος σου ......... Ο μοναδικος αντιπροσωπος για Ελλαδα ειναι ο Θεωχαρακης και δεν τα εχει εισαγει λογο της οικονομικης κρισης ... Ακυρωσε και την παρουσιαση τους απο τους Ιαπωνες... Μη πατε με τον Σταυρο στο χερι καντε μια ερευνα  Ξέρεις κάτι που μπορεί να με βοηθήσει; 
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ναι υπομονη για Camskill οι καλυτερες τιμες και ο πιο αξιοπιστος.
|
I love SR20DET =)
|
|
|
|