Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
το μισο φορουμ σημερα επινε καφε το μεσημερι στο ρακα.ειδα και ατομα ποθ σταματησαν να γραφουν και αλλα παλι που ειναι μαχημοι! κοσμακο σε τρεχω ρε....απο οτι ταχυτητα 8ες....μεχρι οτι 8ες!φιλακια ρουφιχτα!
μεσα σε αυτους τους μαχιμους βαζεις και μενα ? ? ?
|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
ναι τ'αγορι μου...... εισαι μαχητης πως να το κανουμε!!!!! αλλα πιστευω τσεκαρες πως κυκλοφορει ο κοσμος ετσι;;; τα μωρα ηταν στο βασικο εξοπλισμο του αμαξιου!!!!!χαχχαχα
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
XSARAVTS180
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
χθες στις 8 η ωρα το βραδυ,ενα polo παλιο gti μαλλον,πηγαινε σαν τρελο κ εκανε προσπερασεις στην περιοχη της μποτσαρη..προς παπαναστασιου-παπαφη..απο πισω 2 περιπολικα 2 ζηταδες,μετα απο λιγο αλλοι 6.. ανακριτικα και μετα απο 10 λεπτα ..ασθενοφορο *μεχρι την αλλη του ζωη θα πληρωνει αν ζει 
|
....
|
|
|
thomas_fiesta
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1999 Ford Fiesta Mk4
ford fiesta mk4 1250 75hp
|
Ο Εskes πρέπει να ήταν..
οχι δεν ηταν ο Εskes δεν τιποτα το αμαξι πανω του τρελο  μαλλον θα ηταν ο αυτος που λεει ο road_rani 
|
|
|
|
sakis_rc
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Peugeot 207 RC
|
eskes χ8ες κατα τις 6.00 το απογευμα μηπως περιμενες αεροδρομιο??
|
|
|
|
|
Eskes
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Fiat Punto
|
Την Τριτη το απόγευμα ήμουν αεροδρόμιο, περίμενα το φίλο dreamcatcher...
|
....Driftneyland....
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Χθές το βράδυ κατά τις 01:00 στην περιφερειακή με κατεύθηνση προς Φοίνικα, πριν το τούνελ πέτυχα αυτό..  SLR 722s με γερμανικές πινακίδες Το αυτοκίνητο είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ  Περιτό να σας πώ ότι ανοιξαμε 4ες 5ες και του έκανα μισή κολώνα διαφορά.. 
|
|
|
|
|
zzecool
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
|
I love SR20DET =)
|
|
|
GOLF2 PBN
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
0-400 13.6sec 187km
|
το πρωι στην σινδο κατα τισ 11.30 ενα s2000 turbo μολυβι χρωμα ,tomidis εσυ ησουν.
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Την slr με τις γερμανικες την ειδα κι εγω σημερα εξω απο τον σταθμο του οσε... 
|
|
|
|
tomidis
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
το πρωι στην σινδο κατα τισ 11.30 ενα s2000 turbo μολυβι χρωμα ,tomidis εσυ ησουν.
ωπ...αρχισαν τα οργανα...οχι αγορινα εγω ειμαι παροπλισμενος μεσα στο γκαραζ (πολυ χιονι ρε παιδι μου) αλλα καταλαβα ποιο ειναι, ειχα μαθει οτι ΘΑ κυκλοφορησει ασημι τουρμπατο ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ s2k .. βγηκε τελικα ε??αντε να δουμε..
|
|
|
|
|
VripoSaxo
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Με την ευκαιρία της φωτογραφίας αυτής έχω να πώ κάτι το τόπικ αυτό άνοιξε για να γράφουμε όταν στον δρόμο βλέπουμε κάποιον από το κλάμπ και όχι ακριβά αμάξια και διάφορες άλλες βλακείς κι εγώ εάν είχα τα φράγκα να πάω 2 μέρες ιταλία όλο λαμποργκίνι και φεράρι θα σας έδειχνα αλλά βλέπετε δεν έχω λ3φτ@ οπότε δεν μας αποσχολεί εάν είδατε σκάιλάιν ή λότους ευρώπα κτλ κτλ
θέλω να βλέπω το εξής παράδειγμα είναι το παρακάτω
σήμερα είδα τον ssgti να με περνάει τάπα στην Μουδανιών με κατεύθηνση πρός Θεσσαλονίκη Φωτάρα που πήγαινές ρε
Καταλάβατε?
|
4 Πεταλούδες είναι καλύτερες από 1 σαλίγκαρο!
|
|
|
Torm
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST
Spanky Ham pees on you.
|
Το θέμα είναι και για τα δύο. Παράδειγμα:
"Είδα μια Murcielago σήμερα στην Περαία να την προσπερνάει ο VripoSaxo 0-400"
|
|
|
|
Chris_saxo vts
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Saxo Vts Mk/1
|
Γιατί ρε Ευριπίδη λέει το θέμα στο δρόμο είδα κάποιο μέλος???Ο καθένας γράφει αυτό που είδε..
|
|
|
|
|
|