|
|
ShaRky™
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Opel Vectra
In loving Memory of President..
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ναι το vw scirocco ειναι.Το αμαξι οπως φαινεται στις φωτογραφιες απλα τα σπαει!Με τον 2.0TFSI θα κανει πολλες καρδιες να χτυπησουν δυνατα! 
|
|
|
|
alzakar
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1994 Nissan 200sx S13
|
Εγω τωρα διαβαζα ενα περιοδικο και το ειχε λιγο διαφορετικο απο μπροστα!! Μαλλον το 2λιτρο θα ειναι λιγο διαφορετικο (κατι σαν GTI)! Και φιλε Ακη το αμαξι δεν θα βγει με 2.0 TFSI αλλα με 1.4 TSI - 122 ps 1.8 TSI - 160 ps 2.0 TSI - 200 ps
|
 Fall in <3 with 200sx  Car Racing Team - Golf mkV GT TSI 1.4 2??ps
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Εγω τωρα διαβαζα ενα περιοδικο και το ειχε λιγο διαφορετικο απο μπροστα!! Μαλλον το 2λιτρο θα ειναι λιγο διαφορετικο (κατι σαν GTI)! Και φιλε Ακη το αμαξι δεν θα βγει με 2.0 TFSI αλλα με 1.4 TSI - 122 ps 1.8 TSI - 160 ps 2.0 TSI - 200 ps
Το ξερω βρε αλλα ποιος τα γ.....ει τα tsi με το συμπαθιο...χαχαχαχαχα
|
|
|
|
kazama
人馬一体
Administrator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
|
Το Scirocco είναι ένα Golf με άλλο σουλούπι.
Πολύ πιο όμορφο αλλά έχω ειλικρινά μπερδευτεί με την πολιτική της VW.. Ποιος θα πάρει το Golf από την στιγμή που θα κυκλοφορήσει το Scirocco?
|
|
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Πολλοι θα συνεχισουν να παιρνουν το golf για πολλους λογους..Το σιροκο ειναι πολυ χαμηλο,σαν το χοντακι που ειχα μοντ94 κ η τιμη του ειναι τσουχτερη αλλα τα αξιζει τα λ3φτ@ του.Ξεκιναει αν θυμαμαι καλα απο 22750 η πιο απλη εκδοση. 
|
|
|
|
keppas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2008 Mitsubishi Colt
150ps!!!
|
Απο μπροστα δ μοιαζει πολυ με την κορυφαια πισωκουνα? 
|
|
|
|
Xelwnas
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
ΕΓΩ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Kαι κλασσικά..θα το βγάλουν μπροστοκίνητο... Ωραίο σαν σασσί,με χαμηλό κέντρο βάρους-έχει καλή προοπτική για ραλλύ και πίστες.
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Kαι κλασσικά..θα το βγάλουν μπροστοκίνητο... Ωραίο σαν σασσί,με χαμηλό κέντρο βάρους-έχει καλή προοπτική για ραλλύ και πίστες.
Χμμμμ με φτιαχνεις...Για trackday-car πιστευω θα ειναι καλουτσικο!Ενταξει μη βαρατε επειδη ειναι μπροστοκινητο... 
|
|
|
|
|
|
-Tazmanian-
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Δεν ξερω αλλα οπως το κοιταζω, το πισω μερος μαζι με το φαναρι μου φερνει στο νου κατι απο peugeot 207.
|
|
|
|
atmospherix
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Peugeot 106
|
Αποψη μου.... Πραγματικα αυτοκινητα(τα γνωστα και ως drivers cars) εχουν σταματησει να παραγωνται... 
|
|
|
|
Montoya
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μάλλον την 911 εννοούσε.. 
|
|