MyCarClub
08 Φεβρουάριος 2012 23:37:25 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα:

Αρχική Γκαραζ   Φόρουμ   Βοήθεια Gallery Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2] 3   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Περι διπλωματος κλπ..  (Αναγνώστηκε 1438 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: 03 Οκτώβριος 2008 12:25:23 »

βασικα αμα πιστευεις στον εαυτο σου και εχεις υπομονη να μην τους τσονταρεις λ3φτ@....
αμα ακομη δεν νοιωθεις ετοιμος κανε κανα 2 μαθηματα παραπανω και πανε δωσε!!!
λ3φτ@ δινουν κατι χαζογκομενες πολλες απο τις οποιες δεν ξερουν που ειναι τα αλαρμ του αυτοκινητου
και ειναι ασχετες εντελως....

Συνφωνω με deenoo..  Cool
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 1985 Ford Sierra

Hell march

« Απάντηση #16 στις: 03 Οκτώβριος 2008 12:45:47 »

Μαλιστα..Ευχαριστω παιδες..

Ε απο οδηγηση ξερω 2-3 πραγματα..Θλω δουλεια ακομη

///Motorsport
Torm
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 Ford Fiesta ST

Spanky Ham pees on you.

« Απάντηση #17 στις: 03 Οκτώβριος 2008 14:57:04 »

Ξεκολατε ρε δεν αλλαζουν μονες τους οι βρισιες!! Καποιος κανει edit Grin
Γίνεται και αυτό πάντως.

Καλή τύχη με το δίπλωμά σου Skyline_IS. Δέν είναι τίποτα. Κανόνισε μήν πας αδιάβαστος μόνο στα σήματα!!!

kizaf
Authorized Member
Super_PiG
*

///M

« Απάντηση #18 στις: 03 Οκτώβριος 2008 15:13:33 »

μιας και με το παρκάρισμα με τους καθρέφτες, την οπισθογωνια, την αναστροφή, το άνοιγμα πορτας με το δεξι, διχνεις οτι ξερεις να οδηγάς...

δηλαδη,τι να δηλωνει οτι ξερεις να οδηγας?
οι αναστροφες με χειροφρενο,το drift,το burnout,τα 400αρια και οι κοντρες?  BangHead

και σε προκαλω ανοιχτα!!
ελα στη γειτονια μου να σε δειξω γκομενα που το πηρε με ''λαδι''!!!
εχει τρακαρει με ολα τα αυτοκινητα της περιοχης!!
πηρε ολοκαινουριο αμαξι και σε 2 χρονια μεσα,μοιαζει σαν ερειπιο  Cursing
και για να μη με λενε φαλλοκρατη,ελα να σε δειξω και κανα δυο γνωστους μου,στην περιοχη!!!
ο ενας οταν παρκαρει δε σταματα αν δεν ακουσει μπαμ και ο αλλος εχει παρει σβαρνα οτι πεζουλακι εχει δει!!!

και τωρα αυτοι,εχουν και αδεια να κυκλοφορουν στη πολη!!
δηλαδη αν κανενας σκασει επανω μου,εγω τι φταιω?

τουλαχιστον,με αυτα που εξεταζουν,βεβαιωνουν (σε καποιο βαθμο) οτι τουλαχιστον τα βασικα τα ξερεις!!
αν θελεις και λαδωμα για να περασεις τα βασικα,τοτε γ@μησε τα!!  Cursing

φιλικα παντα ε?
μη παρεξηγηθω κιολας  Tongue
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #19 στις: 03 Οκτώβριος 2008 15:33:54 »

παιδια δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα η ιστορια με μενα και το διπλωμα ηταν αρκετα πονεμενη...οδηγουσα αρκετα πριν χωρις διπλωμα (απο τα 17 μου βασικα).μερικους απο δω μεσα και γενικα απο εποχες καρφουρ του γνωρισα πριν βγαλω διπλωμα και ειχα αμαξι...στην σχολη (ωραιοκαστρο πηγαινα με το αμαξι πολλες φορες) οπως και στην δουλεια μου που ηταν στην Αγγελακη και παρκαρα εκει.(αφου εψαχνα κανα 10 λεπτο στην καλυτερη για παρκινγκ).οποτε οταν ειχα παει στην σχολη οδηγων (που ηταν και γνωστος μας) εκανα 1 μαθημα και μου λεει ο δασκαλος ''ελα δωσε σηματα και θα στο φερω σπιτι εγω το διπλωμα'' ειπαμε αφου νιωθω οκ...τελικα εγινε κομπινα μεσα στο μηχανολογικο και ενω ειχα χαρτι που ελεγε οτι περασα αναγκαστικα να ξαναδωσω σηματα (τα περασα δηλαδη 2 φορες) και οδηγηση.οπου τα πηραμε στο κρανιο και πηγα σε αλλη σχολη οδηγων.στην οδηγηση την πρωτη φορα μου λεει το λαμογιο ο εξεταστης αφου τα ειχα κανει ολα τελεια...''ελα να στριψουμε και μετα σταματα'' και στριβω απο βιασυνη (ισως και ανεση δεξια) αλλα σε εναν μονοδρομο στην μεση του πουθενα...με κοψανε...την δευτερη φορα περιμενω να ερθουν οι εξεταστες και με το που ηρθαν μου λεει ο δασκαλος ''δεν πηρες λ3φτ@ μαζι εε;;αυτοι ειναι λαμογια και τα παιρνουν'' κανω τα παντα τελεια ρε παιδια (αφου οδηγουσα χρονια) και σε ενα στενακι εχω στοπ...σταματαω παω λιγο ποιο μπροστα ξανασταματαω λιγο ακομα ξανασταματαω...δεν ερχετε κανεις...και βλεπω να ερχετε αμαξι απο πολυ μακρια (πραγματικα παρα πολυ μακρια) και περναω...η ρουφιανα απο πισω μου λεει κανε δεξια κοπηκες...τα πηρα στο κρανιο και αφου ηρεμησα λεω ''καλα ρε ρουφιανοι γιατι με κοβετέ;;;αφου ειδες τι εγινε και ειδες το πως οδηγαω''..η απαντηση που πηρα ηταν η εξης ''εισαι πολυ ανετος με το τιμονι και θελουμε ποιο ψαρωμενους'' και γυρισα και τους ειπα ''δηλαδη θελετε να ειναι κολημενος στο τιμονι και να προκαλω ατυχηματα ετσι΄;;και μου ειπαν μαλλον ναι...
την επομενη φορα πηγα με 200 ευρα πανω μου...βγαινω απο το πουντο το οποιο παρκαρα με χειροφρενα μπροστα τους και μπαινω στο εκπαιδευτικο...ΜΟΝΟ ΟΠΙΣΘΟΓΩΝΙΑ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...η ιστορια αυτη ειναι περα για περα αληθηνη...επισης δεν ειναι τυχαιο οτι την δευτερη φορα που εδινα, απο τα 10 ατομα που περιμεναμε περασε μονο μια κοπελιτσα ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΑΔΩΣΑ ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΓΩ...
ετσι ειναι το σκατοκρατος μας παιδια...

πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
Harry_BMW
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2008 BMW 1 Series

« Απάντηση #20 στις: 03 Οκτώβριος 2008 15:56:57 »

Eμενα ενα φιλαρακι μου ο οποιος πηγε να βγαλει διπλωμα στα 25 του (Μεχρι τοτε οδηγουσε καθε μερα χωρις διπλωμα και δεν τον πιασαν ποτε) εκανε ενα μαθημα για χαβαλε και πηγε να δωσει και τον κοψαν επειδη και καλα αργησε ενα δευτερολεπτο να βαλει τριτη (το παλικαρι ειναι σιγουρος πως αν την εβαζε πιο πριν θα τον γραφαν επειδη την εβαλε γρηγορα).Του λενε σταματα,κοπηκες,δεν εβαλες αμεσως τριτη.

Μια φιλη μου που και αυτη οδηγουσε απο πριν και δεν ηθελε με τπτ να λαδωσει την κοψαν για τον εξης τρελο λογο.Εκανε οπισθογωνια και σταματησε μια φορα επειδη περασε ανθρωπος απο πισω.Τους λεει ανθρωπος ακριβως πισω μου,σταματαω.Οταν εφυγε το εμποδιο απο πισω της λενε,ωραια,αλλη μια κινηση εχεις να την κανεις.Η κοπελα τρελαθηκε φυσικα γιατι σταματησε για να μην πεσει πανω στον ανθρωπο και στο μερος που σταματησε ηταν αδυνατο να βγει οπισθογωνια.Μεχρι και ο ενας απ τους 2 εξεταστες ελεγε οτι οντως επρεπε να σταματησει και οτι εχει δικαιωμα να την κανει απ την αρχη αλλα ο αλλος ο εξεταστης ηταν ανενδοτος και μαλιστα τσατιστηκε που ο δασκαλος,η φιλη μου και ο αλλος εξεταστης ζητουσαν επεναληψη και τους εβρησε και βγηκε απ το αμαξι.

BMW 1 Series  Proskynw Loove
TaSoS
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #21 στις: 03 Οκτώβριος 2008 16:39:37 »

Eμενα ενα φιλαρακι μου ο οποιος πηγε να βγαλει διπλωμα στα 25 του (Μεχρι τοτε οδηγουσε καθε μερα χωρις διπλωμα και δεν τον πιασαν ποτε) εκανε ενα μαθημα για χαβαλε και πηγε να δωσει και τον κοψαν επειδη και καλα αργησε ενα δευτερολεπτο να βαλει τριτη (το παλικαρι ειναι σιγουρος πως αν την εβαζε πιο πριν θα τον γραφαν επειδη την εβαλε γρηγορα).Του λενε σταματα,κοπηκες,δεν εβαλες αμεσως τριτη.

Μια φιλη μου που και αυτη οδηγουσε απο πριν και δεν ηθελε με τπτ να λαδωσει την κοψαν για τον εξης τρελο λογο.Εκανε οπισθογωνια και σταματησε μια φορα επειδη περασε ανθρωπος απο πισω.Τους λεει ανθρωπος ακριβως πισω μου,σταματαω.Οταν εφυγε το εμποδιο απο πισω της λενε,ωραια,αλλη μια κινηση εχεις να την κανεις.Η κοπελα τρελαθηκε φυσικα γιατι σταματησε για να μην πεσει πανω στον ανθρωπο και στο μερος που σταματησε ηταν αδυνατο να βγει οπισθογωνια.Μεχρι και ο ενας απ τους 2 εξεταστες ελεγε οτι οντως επρεπε να σταματησει και οτι εχει δικαιωμα να την κανει απ την αρχη αλλα ο αλλος ο εξεταστης ηταν ανενδοτος και μαλιστα τσατιστηκε που ο δασκαλος,η φιλη μου και ο αλλος εξεταστης ζητουσαν επεναληψη και τους εβρησε και βγηκε απ το αμαξι.

δεν υπαρχει περιπτωση να κοππκε καποιος γιατι αργησε να βαλει ταχυτητα καποιος αλλος ηταν ο λογος. οσο για το αλλο δεν καταλαβα, ο δασκαλος δλδ ο καθηγητης της φιλης εφυγε βριζοντας??? και δεν αλλαξε σχολη??? δεν τον εκανε ρομπα??

το ξαναλεω. εχετε πολυ καλυτερο τροπο να φατε τα λ3φτ@ σας απο το να λαδωνεται! Hello
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST

« Απάντηση #22 στις: 03 Οκτώβριος 2008 16:52:38 »

Μερικα απο αυτα που λετε ειναι λιγο υπερβολικα. Ομως εχετε δικιο οι εξεταστες ειναι εντελως μα εντελως ηλιθιοι και ασχετοι. ΔΕΝ ξερουν καποιοι ουτε να οδηγανε. Πως λοιπον μας εξεταζουν?
Γενικα παντως σε τετοιος περιπτωσεις φταει και ο δασκαλος οταν θεωρειτε οτι αδικηθικατε πρεπει να σας προστατευει. Και εγω και ο θειος μ που εχουμε την σχολη δν εχουμε επιτρεψει ποτε κατι τετοιο ακομη και αν χρειαστηκε να πεταξουμε εξω απο το αμαξι τους εξεταστες κε κλωτσιες..

Γενικη συμβουλη παντως για τις εξετασεις. Χαλαρα με χαβαλε και να ειστε ευγενικοι.!
Eskes
Authorized Member
PiG
*

Όχημα: 1998 Fiat Punto

« Απάντηση #23 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:04:26 »

Προς Mr Kizaf αλλα και γενικότερα...

Πουθενά δεν ειπα οτι οσοι παίρνουν το δίπλωμα με λάδωμα τα ξερουν και ειναι αξιοι να οδηγούν! Αν νομίζεις οτι το σύστημα εκπαίδευσης νεων οδηγων στην ελλαδα ειναι τέλειο και οντως σε μαθαίνει να οδηγάς μπραβο εισαι ενας απο αυτους που τους αξιζει να οδηγούν οπως και η αδερφή μου που το πηρε με την αξια της και εχει σακατέψει το οικογενειακό μας αμάξι! Και όντως μάλλον εγω δεν ξερω να οδηγαω γιατι τωρα πια κρατάω πανω απο ενα μετρο απόσταση στην οπισθογωνια, στο παρκάρισμα τυχαίνει στο κεντρο να αναγκάζομαι να κανω πανω απο τρεις κινήσεις κατα το οποιο επισης δεν κοιτάω τους καθρέφτες αλλα γυρνάω το κεφάλι μου και κοιτάω και οταν βγαίνω απο το αμαξι ποτε δεν την ανοίγω με το δεξί. Παρ' ολα αυτα εγω που δεν ξερω να οδηγαω φοράω την ζώνη μου και για την μικρότερη απόσταση, δεν κάνω σφήνες και πάντα βγάζω φλας οταν αλλάζω κατεύθυνση, δεν κάνω χειρόφρενα, δεν κάνω drift ουτε καν κόντρες... και ισως αυτο το δύστροπο αυτοκίνητο που λέγετε punto gt και το εχω δυο χρονια χωρις καμια γρατζουνιά απο μένα(μόνο οσοι έχετε οδηγήσει θα ξέρετε ποσο φιλικό ειναι προς οδήγηση) θα πρεπει να το πουλήσω γιατι δεν εχει κανενα σύστημα επάνω και εχω λαδώσει κιόλας ενω η αδερφη μου με το καραβι 1,5 τονων με περισσότερα συστήματα ασφαλείας (ebd,abd και δεν συμμαζεύεται) ξέρει να οδηγάει...

P.S Dimitraki πουλά τον Ιταλο σου δεν είμαστε αξιοι για οδηγοί καλύτερα να πηγαίνουμε με τους φονιάδες τους ταρίφες οι οποίοι ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Χωρίς πρόθεση για καβγά και πάντα κάνοντας χαβαλέ!

....Driftneyland....
geozero
Authorized Member
new_PiG
*

Όχημα: 2006 Ford Fiesta

« Απάντηση #24 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:12:08 »

Αν και το τόπικ δεν είναι ανάλογο να ευχυθώ και εγώ καλή επιτυχία στον φίλο μας Skyine_IS και να πω με λίγα λόγια την δικιά μου προσπάθεια...Πρώτα απ'ολα έκανα 5 επιπλέον μαθήματα απο τα υποχρεωτικά και απο αυτά στα περισσότερα αναλωθήκαμε με τον δάσκαλο στις οπισθογωνίες με κολώνα στον καθρέφτη του οδηγού και κίνηση προς τα πίσω,παρκάρισμα αριστερό,δεξί με λίγο σχετικά χώρο,πράγματα που αν σου τύχουν καθημερινά αποκλείεται να μην ιδρώσεις,που αν δίνεις για να πάρεις το δίπλωμα! Σε ερώτηση του δάσκαλου ποιοι σκοπέυουν να λαδώσουν εγω του είπα θέλω να λαδώσω γιατί δεν γουστάρω να ξαναδώσω τόσα λ3φτ@ για μια βλακεία...πέσαμε στην προισταμένη του υπουργείου οπότε λάδι γιοκ...εγω είπα δεν δίνω θα δώσω την άλλη εβδομάδα...με τα πολλά με πείθει ο δάσκαλος και πάμε με 2 αυτοκίνητα της σχολής στο ενα αυτός οδηγός στο άλλο εγω...
κόβεται ο πρώτος και φωνάζει ο δάσκαλος εμένα 2ο...τα γνωστά θεωρητικά στην αρχή και αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν οτι τους μίλησα στον πληθυντικό και οχι "άνετα" γειαααα!κάνω πορεία, πάρκάρισμα 2 φορές ενα δεξί ενα αριστερό καιαιαι οπισθωγωνία με κολώνα στην μεριά του καθρέφτη μου... Yeah! γυρνώντας πίσω εχω στοπ και αριστερά μου παρκαρισμένο φορτηγό,ορατότητα μηδέν...έρχεται ενας χριστιανός όμως και με το που βλέπει σχολικό,μου δίνει προτεραιότητα κάνοντας μου σινιάλο και φεύγω...φτάνοντας λοιπόν στο καφενείο που ήμασταν μαζεμένοι μου λεει η εξετάστρια πάρκαρε πιο μπροστά στο παρκάκι (ήταν αφετηρία λεωφορείων)...εεε απαγορεύεται λεω είναι αφετηρία...δεν πειράζει πάρκαρε...απαγορεύεται επιμένω εγω...ε πάρκαρε αφού σου το λεω εγω μου κάνει με ψιλονευριασμένο ύφος...τα εχω ψιλοχάσει γιατί λεω τι αδικία να προσπαθεί να με κόψει έτσι και ευτυχώς πετιέται ο δάσκαλος και λεει εντάξει τώρα μην τον παγιδεύεται αφού τα έκανε τόσο καλά ολα...καλώς μου λεει κατέβα Grin Grin Εκείνη την μέρα απο τους 9 που δώσαμε μόνο εγω πέρασα Yeah!

rebel
Authorized Member
baby_PiG
*

« Απάντηση #25 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:13:29 »

Δεν ειναι περιεργο που ΟΛΟΙ μας λιγο πολυ εχουμε μια "εμπειρια" πανω στο συγκεκριμενο θεμα;  Question
Δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια, λεει ενα παλιο ρητο.  Rules
 Ειναι καθαρα θεμα τυχης σε ποιον εξεταστη θα πεσεις, πως ηταν η μερα του μεχρι τοτε, αν εχει τσακωθει με τη γυναικα του, αν δεν του κατσε η γκομενα... πολλα πολλα πολλα.....
Επισης, αλλο το να χει διπλωμα κανεις και αλλο το να ξερει να οδηγαει. Το λαδωμα εχει να κανει μονο με την κατοχη διπλωματος και δεν εχει καμια σχεση με τη γνωση οδηγησης.

Και η δικια μου η εμπειρια ειναι παρομοια με του dimitrakis.
 Και καλα δεν ειδα ενα αμαξι που με προσπερασε ενω ξεπαρκαριζα (ασχετα αν δεν ειχα ακομα ταχυτητα στο κιβωτιο), και ενα STOP που "κατα την αποψη του εξεταστη" δεν σταματησα. Οτι να'ναι. BangHead

dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #26 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:17:04 »

δεν το πουλαω ρε...ενα ιταλικο παντα θα υπαρχει στην οικογενεια...Ντινου κανονισε την δευτερα που θα σου φερω την αδερφη μου και μια φιλη της να μην το παρει με την πρωτη.επισης κανονισε να μου τπτ για περιεργες μεθοδους του στυλ..κατσε να σου διξω (και πιανεις το τιμονι με στυλακι).για την φιλη της δεν με πειραζει (παρεπιπτοντως ειναι και μια χαρα μωρακι).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!!θα σε φαω!!επισης κανονισε μετα που θα παρει στα χερακια της (μπορει και ποδαρακια της) το πουντο να το σμπαραλιασει τωρα που αρχησα να το συμαζευω!!!
σχετικα με το διπλωμα τωρα οτι εγραψα ειναι περα για περα πραγματικο και η αντιμετωπιση που ειχα απο τους μπ@στ@ρδους που με εξετασαν ηταν η αναγραφομενη...

deenoo
Authorized Member
Super_PiG
*

Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST

« Απάντηση #27 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:20:10 »

δεν το πουλαω ρε...ενα ιταλικο παντα θα υπαρχει στην οικογενεια...Ντινου κανονισε την δευτερα που θα σου φερω την αδερφη μου και μια φιλη της να μην το παρει με την πρωτη.επισης κανονισε να μου τπτ για περιεργες μεθοδους του στυλ..κατσε να σου διξω (και πιανεις το τιμονι με στυλακι).για την φιλη της δεν με πειραζει (παρεπιπτοντως ειναι και μια χαρα μωρακι).ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!!!!θα σε φαω!!επισης κανονισε μετα που θα παρει στα χερακια της (μπορει και ποδαρακια της) το πουντο να το σμπαραλιασει τωρα που αρχησα να το συμαζευω!!!
σχετικα με το διπλωμα τωρα οτι εγραψα ειναι περα για περα πραγματικο και η αντιμετωπιση που ειχα απο τους μπ@στ@ρδους που με εξετασαν ηταν η αναγραφομενη...
Mην ανυσηχεις θα σου αποδειξω την δουλεια που κανω και η αδερφη σου θα γινει αστερι!  Οι σχεσεις μου με τις μαθητριες ειναι μονο επαγγελματικες οποτε μην φοβασαι για τηνα δερφουλα σου!  Rules
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
*

veloce spider.....

« Απάντηση #28 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:24:38 »

παρεπιτωντος το βραδυ θυμισε μου να σε ρωτησω κατι που εχει σχεση με μια μαθητρια σου...δεν ειναι τπτ κακο...απλα μου γυαλισε και θελω να μαθω πληροφοριες και σαν καλος φιλος που εισαι...8α μου ΠΕΙΣ...

kizaf
Authorized Member
Super_PiG
*

///M

« Απάντηση #29 στις: 03 Οκτώβριος 2008 17:25:32 »

προς Mr Eskes και γενικοτερα  Tongue

οταν διαβασα Mr Kizaf,το πρωτο πραγμα που μου ηρθε σττο μυαλο ειναι ο μικρος ντανιελ να φωναζει ''Mr Miyagi''
αχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ  ILOLatyou

λοιπον!!!!

σαφως και δεν εννοω οτι με 2-3 πραγματα που σε βαζουν να κανεις,ξερεις να οδηγας!!
η οδηγηση ειναι θεμα αντιληψης και κυριως εμπειριας!!
το πως ημουν οταν εδινα,με το πως ειμαι τωρα,δεν εχει καμια σχεση!!
πιστευω πλεον ειμαι πολυ χειροτερος  ILOLatyou

και εμενα η κοπελια μου,οταν ερχοταν σπιτι μου,με φωναζε να παρκαρω!!
αλλα οδηγουσε πολυ καλα.
μερικα πραγματα η τα εχεις η δε τα εχεις.
αλλα καπως πρεπει να δειξεις οτι κατι εχεις.
το κρατος σε λεει ''θελω αυτα''.αν μπορεις να τα κανεις,περνας αν οχι κοβεσαι.
προσωπικα θεωρω αχρηστη την οπισθογωνια.αλλα καπως επρεπε να κοβουνε κοσμο!
θελεις να σε πω και το αλλο?
φιλος μου εμαθε να οδηγει σε micra ενω το αμαξι του μπαμπα του ηταν primera.
το οτι παρκαρε με το μικρο,σημαινει οτι μπορει να παρκαρει και με το μεγαλο?
και στην πραξη αυτο φαινεται  EvilOne

Παράθεση
και ισως αυτο το δύστροπο αυτοκίνητο που λέγετε punto gt

στειλε msn,αν εχεις, να σε πω φαση με punto gt γιατι αν το γραψω εδω,ολοι θα λενε ''ναι ρε kizaf''  Tongue

παντως,αν η αδερφη σου χρειαζεται βοηθεια,με χαρα να της κανω ιδιαιτερα για το αμαξι  Grin
Σελίδες: 1 [2] 3   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: