ShaRky™
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Opel Vectra
In loving Memory of President..
|
Εγώ προσωπικά.. εκτός του ότι όταν έδωσα σήματα.. πέτυχα 1ο φύλλο και σε σηματα αυτοκινήτου αλλά και 1ο φύλλο σε σηματα για μηχανη  ..Όταν έδινα οδήγηση.. πέτυχα 2 αντιπαθητικές απαθέστατες χοντρές και στραβομουτσουνιασμένες αγουροξυπνημένες γυναίκες εξεταστές και το θεώρησα μεγάλη προσβολή να με κόψει γυναίκα εμένα στην οδήγηση!!  Όσο για το λάδωμα.. δεν ασχολήθηκα καν.. απλά το είχα πάρει απόφαση.. οτι αν έκανα κανένα λάθος δε θα κατηγορούσα τους εξεταστές! Πράγμα που δεν έγινε.. και απέκτησα δίπλωμα! Καλή επιτυχία Skyline_IS.. δεν είναι τπτ..
|
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
Καλά,Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ότι είναι "μαγαζί διπλωμάτων"  Η πλάκα είναι,ότι άτομα που έχουν δώσει 2 και 3 και 4 φορές,που ΔΕΝ μπορούν να οδηγήσουν...τσούπ...Θεσσαλονίκη,300ευρά(μάλλουν τους κ@λοπιάνουν απ'ότι διαβάζω  και σκάνε μύτη με δίπλωμα  Να ρωτήσω κάτι?Αφού βλέπετε ότι οι εξεταστές είναι λαμόγια,γιατί δεν γίνεται καμια καταγγελία...?Μήπως βολεύει μερικούς αυτό το σύστημα?(ναι,ναι,αυτό το σύστημα που όλοι κράζουν,αλλά στην πρώτη δυσκολία καταφεύγουν εκεί  )
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
kizaf
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
///M
|
Να ρωτήσω κάτι?Αφού βλέπετε ότι οι εξεταστές είναι λαμόγια,γιατί δεν γίνεται καμια καταγγελία...?Μήπως βολεύει μερικούς αυτό το σύστημα?(ναι,ναι,αυτό το σύστημα που όλοι κράζουν,αλλά στην πρώτη δυσκολία καταφεύγουν εκεί κακα τα ψεματα! κορακας,κορακου ματι δε βγαζει  αντε και τον εκανες καταγγελια!! και τι εγινε? πως μπορεις να το αποδειξεις? η καταγγελια,μπορει να γυρισει στο αλλο ακρο. να λεει ο εξεταζομενος στον εξεταστη '' δωσε μου διπλωμα γιατι θα σε καταγγειλω οτι μου ζητησες λ3φτ@ και θα χασεις τη θεση σου'' παιχνιδια παιζονται πολλα και ολα πισω απο τη πλατη μας. και γιατι πολυ σωστα,οπως ειπες,καποιους τους βολευει το καθεστως να δωσουν 200 ευρω για να γλυτωσουν τα 400 
|
|
|
|
|
Mourgos
Authorized Member
new_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Mazda MX-5
Grip enemie
|
Περι διπλωματος....
τα εξηγει ολα αναλυτικα 
|
|
|
|
|
ShaRky™
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2000 Opel Vectra
In loving Memory of President..
|
Ετσι.. Τα πράγματα είναι απλά.. 1+1 κανουν 2.. mourgos 
|
|
|
|
|
Skyline_IS
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1985 Ford Sierra
Hell march
|
Εγω παντως ενα κινητο να ηχογραφει θα το εχω..
|
///Motorsport
|
|
|
nismakias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
ολα ειναι μερος του "κυκλωματος" καθηγητες εξεταστες μαθητες... οταν με ελαφρυα την καρδια και με το αντιστοιχο κοστος σου αποστελετε διπλωματακι σπεσιαλ στο σπιτι σου ταχυδρομικα...ολοι ειναι στο κολπο...και κανεις δεν "βρωμαει" λιγοτερο απο τον αλλο...
ΥΓ:Skyline_IS μην ακους κανενα μας... παρακολουθα τα μαθηματα ξεχνα οτι ηξερες...μηδενισε την ECU σου και ξεκινα απο το μηδεν...μαθαινε οτι σου λεει ο εξεταστης σου... και θα το παρεις... ξεχνα εμας...ο καθενας θα βρεθει κατι να γραψει...ιστορια φιλης της φιλης του...του θειου του ξαδερφου του μπατζανακη του και παει λεγοντας...αληθεια η ψεματα η παρατραβηγμενα.... κανεις δεν μπορει να παραδεχτει δυστηχως στην Ελλαδα οτι κοπηκε απλα γιατι εκανε μ@λ@κι@...παντα του φταινε οι αλλοι... αν εισαι καλος δεν σε κοβουν...μπορει να σου σπασουν τα @ρχιδι@ αλλα για να σε κοψουν με το στανιο και για γελοιες δικαιολογιες δεν γινεται... μην πευτεις στην παγιδα...μην πας αρνητικα και προκατελειμενος... ολα θα παν καλα... εχω αυτη την στιγμη Ε κατηγορια...πιστευω φανταζεσαι ποσες φορες εχω δωσει...καμια δεν λαδωσα...σε καμια δεν κοπηκα(στην οδηγηση..γιατι στα σηματα-μηχανολογικα..2-3 τα καταφερα και την εκανα την μ@λ@κι@) δεν λεω οτι ηξερα να οδηγω...δεν λεω ακομα και τωρα οτι ξερω... ηξερα ομως τελεια το μαθημα απεξω εστω και παπαγαλια...τους εδωσα αυτα που ζητησαν και πολυ απλα δεν μπορεσαν ποτε να με κοψουν... ακομα και αν με εξεταζαν για πανω απο μιση ωρα σχεδον... το κολπο ειναι απλο... μαθε απταιστα αυτα που ζηταν...μαθε τα "σημαδια" που θα σου υποδειξει ο δασκαλος σου(οι δασκαλοι του φορουμ μας αντιλαμβανονται τι εννοω) ολα τα κολπα με τις ψευτικες σχεδον θεατρικες κινησεις και δεν εχεις να φοβηθεις κανενα... μην πας αρνητικα το ξαναλεω για να το τονισω..θα σου δημιουργησει νευρικοτητα και θα κοπεις...και θα σου φταιν μετα οι εξεταστες και οχι εσυ ο ιδιος που πηγες αψυχολογητος και εχασες την ψυχραιμια σου...
ΥΓ:οκ ειμαστε βουτηγμενοι στα σκατα μεχρι τα μαλια...ειδικοτερα σε αυτο τον τομεα... πρεπει ομως να δηλιτιριαζουμε ενα νεο παιδι δημιουργοντας του λανθασμενες εντυπωσεις? οκ ολοι λαδωνονται... εγω δεν εχω ακουσει να παει καποιος καλα και να τον κοψουν... ψυχολογικο πολεμο σου κανουν...ε και...αν δεν μπορεις να αντεξεις αυτο πως αργοτερα θα βγεις στην αγορα εργασιας που ειναι ενας συνεχης ψυχολογικος πολεμος?πως θα κανεις χιλιαδυο πραγματα που χρειαζονται αντοχες και θαρρος? και κανεις μα κανεις δεν μας υποχρεωσε να κανουμε λαθος...μονοι μας το καναμε και κοπηκαμε...ακομα και αν σας "κοροιδεψε" ο εξεταστης...παλι εμεις φταιμε αφου πεσαμε στην παγιδα του...
|
|
|
|
NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
λοιπον επειδη προσφατα γνωστος μου εδωσε για διπλωμα ακουστε.... αν εσυ θελεις να ''λαδωσεις'' για να το παρεις δινεις πρωτα τα λ3φτ@ στο δασκαλο σου απτη σχολη και αυτος δινει δικα του χαρτονομισματα στους εξεταστες για να μην μπορεις να τους καταγγειλεις σε περιπτωση που τα ειχες μαρκαρισμενα.... ειναι και οι σχολες σε αυτο το κολπο...100%
|
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μερικα απο αυτα που λετε ειναι λιγο υπερβολικα. Ομως εχετε δικιο οι εξεταστες ειναι εντελως μα εντελως ηλιθιοι και ασχετοι. ΔΕΝ ξερουν καποιοι ουτε να οδηγανε. Πως λοιπον μας εξεταζουν? Γενικη συμβουλη παντως για τις εξετασεις. Χαλαρα με χαβαλε και να ειστε ευγενικοι.!
+1.. και εγω παλια ειχα ακουσει οτι καποιοι απο τους εξεταστες (ο θεος να τους πει εξεταστες!) δεν εχουν καν διπλωμα!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
StanVet
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Mitsubishi Colt
Κτηνίατρος πλέον....
|
Εγώ πάντως δεν πλήρωσα και με έκοψαν...(δεν κόπηκα, με έκοψαν..)
Μπορεί να πλήρωσα επανεξέταση αλλά την σκ@το@γ@μητη, άσχετη, με το χέρι απλωμένο σαν ζήτουλας, εξετάστρια ΔΕΝ την πλήρωσα..
|
Tickets, accomodation, car rental & 3day rally pass reserved...Who gives a shit about Mykonos..Jyväskylä is the hot summer destination!
|
|
|
nismakias
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
No guts...No glory... No pain...No gain..
|
Μερικα απο αυτα που λετε ειναι λιγο υπερβολικα. Ομως εχετε δικιο οι εξεταστες ειναι εντελως μα εντελως ηλιθιοι και ασχετοι. ΔΕΝ ξερουν καποιοι ουτε να οδηγανε. Πως λοιπον μας εξεταζουν? Γενικη συμβουλη παντως για τις εξετασεις. Χαλαρα με χαβαλε και να ειστε ευγενικοι.!
+1.. και εγω παλια ειχα ακουσει οτι καποιοι απο τους εξεταστες (ο θεος να τους πει εξεταστες!) δεν εχουν καν διπλωμα!!  υποχρεωτικα εχουν ολα τα διπλωματα...μη το ξανακουσω αυτο.. αλλο το δεν εχω διπλωμα...αλλο το δεν εχω οδηγησει ποτε μου... για την εκδοση αδειας πρεπει να εχεις ΟΛΑ τα διπλωματα που υπαρχουν...θες δεν θες... συνεχιζοντας.. Stanvet για πες μας πως ακριβως σε εκοψαν...τι σου ειπαν δλδ? δεν μας αρεσει η φατσα σου κατεβα σε κοβουμε??
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
Εγω παντως ενα κινητο να ηχογραφει θα το εχω..
δεν υπάρχει λόγος όλα γίνονται μεταξύ εσένα και του δάσκαλου. αναφέρθηκε οτι δίνεις στον δάσκαλο τα λ3φτ@ και εκείνος δίνει δικά του.ισχύει. η εξέταση θα γίνει κανονικά είτε λαδώσεις είτε όχι. άκου και το πιο ωραίο. γνωστός φίλου,πάει να δώσει.λαδώνει.όταν δίνεις εξετάσεις,δεν δίνεις μόνος. δίνεις με άλλα 15 αυτοκίνητα. τρελαμένος αυτός,λέει:λάδωσα;τους μάμησα. μπαίνει στο αμάξι,και αρχίζει να κάνει μ@λ@κ1ες,δεν έβγαζε φλάς,δεν σταματούσε ΕΝΤΕΛΩΣ στα στόπ, καιοι εξεταστές του λένε σταμάτα.αυτός ο μαλάκας,νόμιζε οτι πέρασε.πάρε το άκυρο σου του λένε,του δωσε και τα λ3φτ@του πίσω ο δάσκαλος και έφαγε την νείλα του και πήρε τον μπούλο.
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
NikosgolfTsi
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Volkswagen Golf
παει το σεντε.....
|
αυτός ο μαλάκας,νόμιζε οτι πέρασε.πάρε το άκυρο σου του λένε,του δωσε και τα λ3φτ@του πίσω ο δάσκαλος και έφαγε την νείλα του και πήρε τον μπούλο.
χαχαχαχα ελεος ρε
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
+1.. και εγω παλια ειχα ακουσει οτι καποιοι απο τους εξεταστες (ο θεος να τους πει εξεταστες!) δεν εχουν καν διπλωμα!!  υποχρεωτικα εχουν ολα τα διπλωματα...μη το ξανακουσω αυτο..αλλο το δεν εχω διπλωμα...αλλο το δεν εχω οδηγησει ποτε μου... για την εκδοση αδειας πρεπει να εχεις ΟΛΑ τα διπλωματα που υπαρχουν...θες δεν θες... συνεχιζοντας.. Stanvet για πες μας πως ακριβως σε εκοψαν...τι σου ειπαν δλδ? δεν μας αρεσει η φατσα σου κατεβα σε κοβουμε?? φιλε μου ασε να ξερω εγω καλυτερα αν εχουν ολα τα διπλωματα η οχι.. Ενας στους 20 τα εχει ολα και παλι δυσκολα,...
|
|
|
|
|
|