|
|
|
|
dimitrakis
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
veloce spider.....
|
εκπληκτικη προσεγγιση της πραγματικοτητας.
|
πρεπει να γινω και γω καποτε γρηγορος.
|
|
|
IliasCoupe
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2009 Peugeot 207 RC
207 RC
|
Πολυ ωραιο σποτακι!  Μια απλη κινηση ειναι το να βαλεις την ζωνη και στις περισσοτερες περιπτωσεις σου σωζει τη ζωη!
|
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
ΠΑΝΤΑ φοραω ζωνη.... Προσφατα ειχα ενα σοβαρο τροχαιο με ενα πολυ παλιο οχημα που οδηγουσα. Ηταν τετοιες οι συνθηκες της τρακας που ΑΝ φορουσα ζωνη θα ειχα σκοτωθει. Το γεγονος οτι δεν ημουν δεμενος στο καθισμα εσωσε τον αυχενα μου απο σιγουρο σπασιμο...
|
|
|
|
sssnapsss
Authorized Member
PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1998 Honda Civic
|
Εγω παντως χαρι στη ζωνη οταν τρακαρα παλια δεν επαθα το παραμικρο!
|
|
|
|
kik0u
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ΠΑΝΤΑ φοραω ζωνη.... Προσφατα ειχα ενα σοβαρο τροχαιο με ενα πολυ παλιο οχημα που οδηγουσα. Ηταν τετοιες οι συνθηκες της τρακας που ΑΝ φορουσα ζωνη θα ειχα σκοτωθει. Το γεγονος οτι δεν ημουν δεμενος στο καθισμα εσωσε τον αυχενα μου απο σιγουρο σπασιμο...
μπορείς να εξηγήσεις λίγο? γιατί αρκετοί λένε ότι καμιά φορά δε πρέπει να φοράς αλλά εγώ δε το καταλαβαίνω. τι έγινε δηλαδή?
|
|
|
|
|
Fot@r@s_OPC
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Σε σοβαρο τροχαιο που ειχα με τον αδερφο μου πριν 2.5 χρονια, χαρη στις ζωνες το μονο που παθαμε ηταν κατι ψιλογραντζουνιες... Απο τοτε δεν μπορω να οδηγησω ουτε 50 μετρα χωρις ζωνη... 
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
μπορείς να εξηγήσεις λίγο? γιατί αρκετοί λένε ότι καμιά φορά δε πρέπει να φοράς αλλά εγώ δε το καταλαβαίνω. τι έγινε δηλαδή?
Σε ατυχημα πριν χρονια σε μια οικογενεια φιλικη η μονη που σκοτωθηκε ηταν η κυρια που φοραγε ζωνη.. Καηκε ζωντανη γιατι δεν μπορουσε να την βγαλει. ΣΠανια ομως συμβαινει αυτο.. Εγω παντως εχω μονιμα ενα ψαλιδι διπλα μου
|
|
|
|
|
cityzen
Authorized Member
junior_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Deenoo με ψαλιδι δυσκολα θα κοπει η ζωνη! Κυκλοφορουν κατι ειδικα μαχαιρακια [που δυσκολα μπορει να κοπεις απο αυτα] που κοβουν τη ζωνη πολυ ευκολα! Προσφατα ειδα και ενα πανω σε στυλο!
|
|
|
|
gorilas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
φακ τζαπαν
|
Deenoo με ψαλιδι δυσκολα θα κοπει η ζωνη! Κυκλοφορουν κατι ειδικα μαχαιρακια [που δυσκολα μπορει να κοπεις απο αυτα] που κοβουν τη ζωνη πολυ ευκολα! Προσφατα ειδα και ενα πανω σε στυλο!
έχει ο οκτάβια τέτοιο,κόβει ζώνες,σπάει τζάμια. πολύ καλό
|
 όταν θα μεγαλώσεις,θα το κάνεις κι εσύ!!!!!
|
|
|
old school teacher
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/
|
πολυ ωραιο το σποτακι ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ παιδια!!!!!
|
http://asfalies-auto-moto.blogspot.com/ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΟ 143 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ mycarclub ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ χρhμ@!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ!!!
|
|
|
|
|
deenoo
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2006 Ford Fiesta ST
|
έχει ο οκτάβια τέτοιο,κόβει ζώνες,σπάει τζάμια.
πολύ καλό
πως μπορουμε να βρουμε κατι τετοιο?
|
|
|
|
|
Giorgos_ProCeed
Authorized Member
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Πολυ καλο....  πως μπορουμε να βρουμε κατι τετοιο?
Αχρείαστο να ειναι...αλλα και εγω θέλω ενα!
|
|
|
|
|