wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ turbo..
|
Παιδια βαλαν και δυο καμερες ερχομενοι για Σινδο.. Η μια ειναι ερχομενοι απο Θεσ/νικη για Σινδο μετα τα φαναρια της λαχαναγορας ακριβως κατω απο την δευτερη γεφυρα. Η αλλη ειναι φευγοντας απο Σινδο για Θεσ/νικη μολις βγαινεις στον κεντρικο δρομο στα 300 περιπου δεξια απεξω ακριβως απο την mercedes μου φαινετε..
|
|
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Για φωτογραφιες Γιαννη οι μεγαλες..
|
|
|
|
turbanthropas
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 1979 Volvo 244
Team: just me...
|
σορρυ εαν ειμαι λιγο εκτος θέματος αλλα η εγνατια συνεχιζει στο περιφερειακο!  Στην εγνατια για θεσσαλονικη-βεροια εχει τουλαχιστον 4 καμερες οι οποιες βγαζουν ματι,γνωριζει καποιος εαν λειτουργουν?Εχω περασει με πανω απο 160 πολλες φορες και ακομα δεν εχει ερθει τπτ!  Δεν λειτουργούν ακόμη.
|
 Volvo 244 turbo '79-Το πρώτο και μοναδικό Volvo 244 με άγραφο εγκέφαλο megasquirt στην Ελλάδα-tuned&programmed by Turbanthropas
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
ακομα οταν θα λειτουργησουν θα κλαψουν αρκετοι στην αρχη 
|
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Σε 6 μέρες που θα πάρω το δίπλωμα πάλι πίσω θα πάω να τις δοκιμάσω ΌΛΕΣ μα ΟΛΕΣ... 
|
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Και σε κανα μηνα θα ξαναδινεις εξετασεις να το ξαναπαρεις ρε? 
|
|
|
|
wastegate
baby_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Μια μικρη διορθωση η μια καμερα εν ειναι ακριβως κατω απο την γεφυρα αλλα λιγο πριν... 
|
|
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
καποιοι καψαν εχθες τις καμερες σε ολο τον περιφερειακο 
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
octavia400
Moderator
Super_PiG

Συνδεδεμένος
Όχημα: 2007 Skoda Octavia
Stage I ;-)
|
Ειναι εξακριβομένο αυτό Γιώργο?Αν ναι μπραβο στα παιδια! 
|
|
|
|
ssgti
Moderator
Super_PiG

Αποσυνδεδεμένος
Όχημα: 2003 Audi A4 1.8t Quattro
car detail
|
Ειναι εξακριβομένο αυτό Γιώργο?Αν ναι μπραβο στα παιδια!  α ρε γαμωτο αυτοι ειναι μπαμπαδες!!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
cyberguy
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
Ειναι εξακριβομένο αυτό Γιώργο?Αν ναι μπραβο στα παιδια!  ναι ειναι
|
Ο Έξυπνος Παραδέχεται Ο Πονηρός Δικαιολογείτε Ο Ηλίθιος Επιμένει  Subaru...Friends Included
|
|
|
Sockas-AMG
Authorized Member
Super_PiG
Αποσυνδεδεμένος
|
απο την μια πολυ καλα κανανε αλλα απο την αλλη ομως εμεις δεν τα πληρωνουμε??... αλλα και απο την αλλη παλι με το να μας γραφουνε καλητερα καμενες....παρα εμεις χωρις διπλωμα!! 
|
 C63 AMG: 6208cc V8 engine_457hp at 6800rpm_600Nm at 5000rpm_4,5sec 0-100klm/h_Max Speed:280km/h*
|
|
|
|
`GiAnNiS`
Επισκέπτης
|
Εγω πως νομίζω ότι έβαλαν φωτια σε καμερες διαχειρησης κυκλοφοριας? Σε ολο τον περιφερειακο εχει τετοιες και προσωπικα δν με ενοχλουν καθολου 
|
|
|
|
|
|